napokon nešto normalno od vučića
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: napokon nešto normalno od vučića
Evo citam srpski doktor kaze mozda se precjenila ucinkovitost vakcina..jer izgleda britanski soj otporan..ne mozemo terat ljude da se deset puta vakcinisu a rezultati nisu zagarantovani..dakle sad ce srbi fa se cepe limunadom a vakcinisat cemo bosance i makedonce da ne propadne
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kao i kod svakog virusa, imunitet je najbolji lijek.kaya wrote:vi ne kužite mutavog. on misli da je limun i vitamin c lijek za koronu.
te da su svi doktora svijeta debili jer umiru im pacijenti koje ne mogu popraviti ni s teškom artiljerijom medicine a dućkas s limunima je preko puta..al nije nikom palo na pamet.
- ..
oni koje zdrma korona su osobe slabog imuniteta, stare i bolesne.
a ti možeš pizditi ili biti naivna, bmk
imaš li mlađu dicu?Sovak wrote:kic wrote:mutava baštarda wrote:ok... vidim da ste više od #ostanidoma i #slušajstruku
radi se o tome da su umirovljenici najugroženija skupina, ujedno i najsiromašnija. malobrojni su oni koji mogu priuštiti luksuz kupovine vitamina, a većina jedva skrpa za obrok.
dosta ljudi s kojima sam pričao oko toga kada i kako su se zarazili rekli su da ih je ulovilo nakon pothlađenosti, fizičkog iscrpljivanja, kada tijelo potroši unutrašnje zalihe i kada padne imunitet.
odličan potez, volio bi vidjeti i kod nas nešto slično.
naši su samo za #repression
zdravstveno-imunitetne mjere ne postoje-
Realno u mojem životu represije su sljedeće:
Ne mrem u kafiću popiti kavu.
Strašno.
Moram nositi masku u dućkasu ili u banki (ak baš moram tam ići, a ne moram - internet bankarstvo)?
Prestrašno.
Sarkastičan sam naravno.
I dalje se žena i ja seksamo kak zečevi ... OK ... nije baš tak učestalo kak s 25, biologija dela svoje.
Ali kad se prašimo susjedstvo pobenavi od feromona u zraku.
Tak da ono ... represija čega?
ona su najneugroženija, a najveći su gubitnici...
tako bi i ja mogao reći tko je kriv nekoj babi što će je pokositi korona kad nema nikoga da je izolira i da ne mora mislit kako u market po hranu.Sovak wrote:mutava baštarda wrote:je je skupe im i donesu boca kad je loše vrime da ne moraju po kiši bucati po kontejnerimaSovak wrote:mutava baštarda wrote:ne znam što hoćeš kazati? da je Adem Vuchiqi trebao dati bonove umirovljenicima za nabavku po tržnicama?vuksadinare wrote:..pa kupi kilo limuna i sopaj se...u svakom povrcu imas vitamina..a ne nutkati im kemijske vitamine..mutava baštarda wrote:ok ... vidim da ste više od #ostanidoma i # slušajstruku
radi se o tome da su umirovljenici najugroženija skupina, ujedno i najsiromašnija. malobrojni su oni koji mogu priuštiti luksuznu kupovinu vitamina, a većina jedva skrpa za obrok.
dosta ljudi s kojima sam pričao oko toga kada i kako su se zarazili rekli su da ih je ulovilo nakon pothlađenosti, fizičkog iscrpljivanja, kada tijelo potroši unutrašnje zalihe i kada padne imunitet.
odličan potez, volio bih vidjeti i kod nas nešto slično.
rekao sam da umirovljenici kod nas krpe kraj s krajem, a kod njih još više tako da su mnogima limunovi luksuzna roba koju koriste rijetko.
Ti umirovljenici imaju redom djecu s po dva auta u familiji. Da im ne mogu kupiti kilu limuna tjedno? Daj me nemoj ...!
Je ... to bi fakat trebal biti moj problem kaj su si odgojili govno od djece.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Napokon nešto pametno od Pernara: svi stariji od 65. godina nemaju razvijeno kritičko mišljenje
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
» jel normalno
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
» jel normalno
Page 2 of 2