Zoran Milanović nudi mjesto premijera Boži Petrovu!
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zoran Milanović nudi mjesto premijera Boži Petrovu!
ti imaš problem, kao i šef ti, a za to ti nema lijeka... nebitno je s koje pozicije će vam se stati na rep, bitno je samo da vas se sad umiri kako ne bi dalje divljali....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ne bih se složio... jebe se njemu za braniteljsku populaciju, da je drugačije ne bi istjerao 1100 perspektivnih časnika i dočasnika iz vojske koji su svi odreda bili operativni zapovjednici tokom cijelog rata i koji su stasavali u borbama... a velim ti onog trena kad mu se izmakne stolica i kad izađe na vidjelo šta je on radio, između ostalog i po pitanju nacionalne sigurnosti, jebo je ježa u leđa.... sjeti se samo onog njegovog druženja sa onim mlađahnim arkanovcem.... a to nije izoliran i slučajan incident.... taj dvorski čejen ako već nije bio njemu vidljiv i prepoznat, morao je biti vidljiv službama i prepoznat kao takav kakav je....vuksadinare wrote:Znas sto mi se cini...da on ima veliki.kompleks sto je zbrisao 91 vani u brisel...i da moze rado bi drugacije napravio tada...ali vrijeme se ne moze vratiti a takve stvari ostaju u pamcenju...ja mislim intimno da bi on platio miliune braniteljima da mu to oproste i prihvate ga...odrekao bi se i pusicke i marasa i zene da dozivi to....ali takve stvari se ne oprastaju i ne zaboravljaju to zna i zoki i zato bjesni i.omalovazava ove u savskoj i druge koji su na meki nacin pridonjeli borbi za hrvatskuztre911 wrote:Pa on je klasični bizantinac koji uvijek drži fige u đžepu i to bi svima trebalo biti jasno kad pregovaraju sa njim.maggie13 wrote:znaš što,niti to..ne mislim na postupke, nego na njegovu logiku..pravi se pametan i 'kao' pokušava nadmudrit petrova..tre911 wrote:Odlučio biti pošten nakon što je od prvog dana muljao i spletkario i slao USKOK na one koji neće sa njim i kad mu nije uspjelo sastaviti vladu sad će kao on pošteno, ako se i stvori neka vlada sa njim biti će svađe do neba i opstrukcije u svakom pogledu.maggie13 wrote:S figom u džepu--
2015-08-08
tssss!
zora još nije svanula, a logi boysi već na forumu!
ka'e? nemrete spati?
niste valjda neprijatelji?
neprijatelj nikad ne spava, ne?
zora još nije svanula, a logi boysi već na forumu!
ka'e? nemrete spati?
niste valjda neprijatelji?
neprijatelj nikad ne spava, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
jesmo, naravno da smo neprijatelji... nisi valjda neš drugo si umislio....
2015-08-08
Jaka državu koju si ti i tebi slični razjebali,i nek ste ,za drugo nije ni bila ,a sad kako ste krenuli razjebaćete i ovu i šta onda,??michaellcmacha wrote:gle majmune živio sam da razjebem milu ti jugoslaviju i razjebali smo ti je, sad ovo što je još ostalo ide u zalog da ti razjebemo i utočište od Partije.... ako bog da nek ti šef pokuša izvršit državni udar... ja ne krijem da priželjkujem da ga vesna uvjeri da vam je to jedino riješenje... pa što košta da košta....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
michaellcmacha wrote:jesmo, naravno da smo neprijatelji... nisi valjda neš drugo si umislio....
imate vi i prijatelje, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
On je jos u onom djiru pomirbe devedesetih...dok je tudjman bio ziv...kad je umro ad hoc su tu pomirbu bacili u smece i zaigrali prljavo i raskolnickimichaellcmacha wrote:jesmo, naravno da smo neprijatelji... nisi valjda neš drugo si umislio....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma nije nego se šalta prema potrebi... i kako mu šef ostavi natuknice na kalendaru....
2015-08-08
vuksadinare wrote:On je jos u onom djiru pomirbe devedesetih...dok je tudjman bio ziv...kad je umro ad hoc su tu pomirbu bacili u smece i zaigrali prljavo i raskolnicki
o, vuče s dinare, kako si mi i ti danas?
vidim i ti rano ustao k'o i logi boys miha. udarila južina, il' dere vjetar s dinare?
šta ima?
je l' doš'o vaso?
sitting_bull-
2015-09-28
Od koga?michaellcmacha wrote:izgleda da se zoki ukakao od straja....
Guest- Guest
Ja radim za razliku od tebe za 3300 kuna...dok su vasini bili na vlasti imao sam 3700 nije bogzna sto ali bveca za 500 kuna placa nego sad ili do sad kad su tvoji bili na vlastisitting_bull wrote:vuksadinare wrote:On je jos u onom djiru pomirbe devedesetih...dok je tudjman bio ziv...kad je umro ad hoc su tu pomirbu bacili u smece i zaigrali prljavo i raskolnicki
o, vuče s dinare, kako si mi i ti danas?
vidim i ti rano ustao k'o i logi boys miha. udarila južina, il' dere vjetar s dinare?
šta ima?
je l' doš'o vaso?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
od nikog... pogriješio sam... on je neustrašiv....Eva wrote:Od koga?michaellcmacha wrote:izgleda da se zoki ukakao od straja....
2015-08-08
Ovo ti je drugi žut, skoncentriraj semichaellcmacha wrote:od nikog... pogriješio sam... on je neustrašiv....Eva wrote:Od koga?michaellcmacha wrote:izgleda da se zoki ukakao od straja....
Guest- Guest
Vi nama sigurno niste prijatelji, zašto lažete ovaj napaćeni narod?sitting_bull wrote:imate vi i prijatelje, ne?michaellcmacha wrote:jesmo, naravno da smo neprijatelji... nisi valjda neš drugo si umislio....
Zato kaj je narod stoka sitnog zubamarcellus wrote:Vi nama sigurno niste prijatelji, zašto lažete ovaj napaćeni narod?sitting_bull wrote:imate vi i prijatelje, ne?michaellcmacha wrote:jesmo, naravno da smo neprijatelji... nisi valjda neš drugo si umislio....
Guest- Guest
Narod voli laži ...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ma tko jebe narod, oni su tu da daju vunu, mlijeko, sir i glas na izboru.
Guest- Guest
Ovaj put su van svukli gaće ispod kolina i to je nešto.Eva wrote:Ma tko jebe narod, oni su tu da daju vunu, mlijeko, sir i glas na izboru.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Sve se zaboravi, za mjesec dva. HDZ ih prca u sve otvore već 25 let, pa se sve zaboravi i oprosti. Vrijeme liječi rane, a i šupčić.Ero wrote:Ovaj put su van svukli gaće ispod kolina i to je nešto.Eva wrote:Ma tko jebe narod, oni su tu da daju vunu, mlijeko, sir i glas na izboru.
Guest- Guest
Ovaj put vas neće spasiti ni kirurg plastičar...Eva wrote:Sve se zaboravi, za mjesec dva. HDZ ih prca u sve otvore već 25 let, pa se sve zaboravi i oprosti. Vrijeme liječi rane, a i šupčić.Ero wrote:Ovaj put su van svukli gaće ispod kolina i to je nešto.Eva wrote:Ma tko jebe narod, oni su tu da daju vunu, mlijeko, sir i glas na izboru.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Milanović neda mjesto premijera ....i u pravu je
» ''Pet stotina ugostitelja traži ostavku ministra turizmam poslali snažnu poruku Boži Petrovu''
» PRIJENOS UŽIVO SDP-ovac Boži Petrovu: Lažeš Božo, lažeš
» HDZ BiH preuzima mjesto premijera Federacije BiH
» SDP nudi mjesto potpredsjednika Vlade Beljaku, a osuđen je na zatvor
» ''Pet stotina ugostitelja traži ostavku ministra turizmam poslali snažnu poruku Boži Petrovu''
» PRIJENOS UŽIVO SDP-ovac Boži Petrovu: Lažeš Božo, lažeš
» HDZ BiH preuzima mjesto premijera Federacije BiH
» SDP nudi mjesto potpredsjednika Vlade Beljaku, a osuđen je na zatvor
Page 3 of 6