PRIJENOS UŽIVO SDP-ovac Boži Petrovu: Lažeš Božo, lažeš
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
PRIJENOS UŽIVO SDP-ovac Boži Petrovu: Lažeš Božo, lažeš
TOČNO u podne počet će konstituirajuća sjednica osmog saziva Hrvatskoga sabora koju je sazvala predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović nakon što je u srijedu mandat za sastavljanje buduće vlade povjerila Tihomiru Oreškoviću, kandidatu Domoljubne koalicije i Mosta nazavisnih lista, koji je donio 78 potpisa potpore izabranih zastupnika.
Sabor se, prema Poslovniku, konstituira izborom svoga predsjednika.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/prijenos-uzivo-sdpovac-bozi-petrovu-lazes-bozo-lazes/864868.aspx
Sabor se, prema Poslovniku, konstituira izborom svoga predsjednika.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/prijenos-uzivo-sdpovac-bozi-petrovu-lazes-bozo-lazes/864868.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: PRIJENOS UŽIVO SDP-ovac Boži Petrovu: Lažeš Božo, lažeš
jos drze pozdrave...
2014-04-12
nekad smo u ovo vrijeme pratili Janicu, a sad neka druga zvona zvone
gotovo , kljucaj
2014-04-12
što je, upala Janica? neš plakat valjda deboo :D
nećeš više onanirat?
Tony Soprano-
2015-08-15
ni manjeTony Soprano wrote:nećeš više onanirat?
2014-04-12
Na kraju je zbunjeni Petrov ipak ispao pozitivac. Dobit ćemo vladu kvalitetniju nego da je tulavi Karamarko premijer i da je samo poredao svoje partijce.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
na marasa i index.ajd dobro nadali ste se .A sad udarči pečata...polako pa pa.Prvo skojevci!debotoijusto wrote:ni manjeTony Soprano wrote:nećeš više onanirat?
Tony Soprano-
2015-08-15
Jesu dobili naši?
darth_vader-
2014-04-17
imali bi vladu istu kao i prošlu koja nebi gledala u regionepikur37 wrote:Na kraju je zbunjeni Petrov ipak ispao pozitivac. Dobit ćemo vladu kvalitetniju nego da je tulavi Karamarko premijer i da je samo poredao svoje partijce.
Tony Soprano-
2015-08-15
Marasu ostaje jedino tražiti si novi posao u silikonskoj dolini... jebate kad mozak od dvije marke kritizira premijera čiji mozak košta milijun dolara godišnje.
makar bi ja za sedam kuna radije popio kavu nego kupio marasa
prvi potez sabora
1 ) reforma pravosudnog sustava
2 ) reforma porezne politike
3 ) reforma mir/zdr
4 ) reforma imena hrvatski sabor u hrvatski drzavni sabor
blagodarim na ispravnom odgovoru
1 ) reforma pravosudnog sustava
2 ) reforma porezne politike
3 ) reforma mir/zdr
4 ) reforma imena hrvatski sabor u hrvatski drzavni sabor
blagodarim na ispravnom odgovoru
2014-04-12
nemas dara za trgovinu , evo ti marasa ubrzo natrag a ulaganje vise nego isplativomarcellus wrote:makar bi ja za sedam kuna radije popio kavu nego kupio marasa
2014-04-12
[size=34]''Most je izabrao ići u većinu s proustaškom organizacijom''[/size]
Postoje stvari koje ne možeš birati, pri rođenju ne možeš birati spol, roditelje koji ti daju neku nacionalnost, ne biraš hoćeš li se roditi kao gay, ali neke stvari možeš birati. Most je izabrao da u saborsku većinu ide s kriminalnom, špijunskom i proustaškom organizacijom. I taj izbor treba prihvatiti. To je legitiman izbor. Hrvatska u demokratskom smislu nikada nije bila na nižoj točci. Kad smo govorili da Hrvatska raste bili smo u pravu i to je sada svakome vidljivo, kao i da nema povratka na staro. Ovo je još gore od starog. Koalicija koju su odabrali iz Mosta je sastavljena od ljudi s optužnicama kojima je podršku dao Klub zagrebačkog gradonačelnika koji ima optužnicu, nadam se da me zbog ovoga neće tužiti, rekao je nakon sjednice SaboraZoran Milanović.
- Članovi Mosta svake večeri s time trebaju lijegati i ujutro ustajati - rekao je.
O funkciji predsjednika SDP-a kazao je kako mu je stranačko članstvo dalo mandat.
- Ako me trebaju, tu sam. Borba tek počinje. Ovo je loše za Hrvatsku i ja sam zabrinut. Ono što je bilo tijekom kampanje je zlo podjela, zlo korupcije, sve što se u govoru gospodina Reinera pokušava prikazati kao da se nije dogodilo - rekao je.
a taman sam htio pohvaliti Milanovića kako je danas bio dobar...
Kad smo govorili da Hrvatska raste bili smo u pravu kao i da nema povratka na staro. Ovo je još gore od starog, rekao je nakon konstituiranja Hrvatskog sabora
Postoje stvari koje ne možeš birati, pri rođenju ne možeš birati spol, roditelje koji ti daju neku nacionalnost, ne biraš hoćeš li se roditi kao gay, ali neke stvari možeš birati. Most je izabrao da u saborsku većinu ide s kriminalnom, špijunskom i proustaškom organizacijom. I taj izbor treba prihvatiti. To je legitiman izbor. Hrvatska u demokratskom smislu nikada nije bila na nižoj točci. Kad smo govorili da Hrvatska raste bili smo u pravu i to je sada svakome vidljivo, kao i da nema povratka na staro. Ovo je još gore od starog. Koalicija koju su odabrali iz Mosta je sastavljena od ljudi s optužnicama kojima je podršku dao Klub zagrebačkog gradonačelnika koji ima optužnicu, nadam se da me zbog ovoga neće tužiti, rekao je nakon sjednice SaboraZoran Milanović.
- Članovi Mosta svake večeri s time trebaju lijegati i ujutro ustajati - rekao je.
O funkciji predsjednika SDP-a kazao je kako mu je stranačko članstvo dalo mandat.
- Ako me trebaju, tu sam. Borba tek počinje. Ovo je loše za Hrvatsku i ja sam zabrinut. Ono što je bilo tijekom kampanje je zlo podjela, zlo korupcije, sve što se u govoru gospodina Reinera pokušava prikazati kao da se nije dogodilo - rekao je.
a taman sam htio pohvaliti Milanovića kako je danas bio dobar...
vili40-
2015-08-02
tip koji ne zna gubit.
i kada gubiš imaš adute, ne bacaš karte na stol.
čekaš svoje vrijeme.
široko mu polje.
i kada gubiš imaš adute, ne bacaš karte na stol.
čekaš svoje vrijeme.
široko mu polje.
2014-12-30
To vam je škola.
Sad barem znate zašto ste stigli na rub ponora.
znali smo i prije ali si nismo mogli pomoćiEro wrote:To vam je škola.
vili40-
2015-08-02
nek je on njemu reko...
Similar topics
» Kolinda lažeš!
» Juričan:Kome ti lažeš Bero?Tvoj dobar prijtelj je imao kućicu na adventu
» Zoran Milanović nudi mjesto premijera Boži Petrovu!
» ''Pet stotina ugostitelja traži ostavku ministra turizmam poslali snažnu poruku Boži Petrovu''
» Uživo na Indexu u 16.30 sati: Božo Petrov sazvao pressicu u Banskim dvorima
» Juričan:Kome ti lažeš Bero?Tvoj dobar prijtelj je imao kućicu na adventu
» Zoran Milanović nudi mjesto premijera Boži Petrovu!
» ''Pet stotina ugostitelja traži ostavku ministra turizmam poslali snažnu poruku Boži Petrovu''
» Uživo na Indexu u 16.30 sati: Božo Petrov sazvao pressicu u Banskim dvorima
Page 1 of 3