Bosanci u kolonama za Beograd
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bosanci u kolonama za Beograd
serbinjo nije pizdunjasambrend wrote:Haha... ovaj pizdun je gori i od ovih naših kradezeovaca...
A boktejeba, kakvi karakteri...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
doduše, moja greška sad vidim da je pizdonja ipak glavni šektet
2015-08-06
nisi, moje stiže u rujnu, ti si uzeo od nekog bolesnogepikur37 wrote:Noor wrote:prvo ti, sad i žena preko redaepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:oj epi, eo me,prije nego idem pogledat kinesku seriju malo provirijo na forumepikur37 wrote:de si levi...imal korone u međurječju
jes dobar, sto ima dobroga kod tebe, zena djeca, poso i to, sve ok?
bila korona u medjurecju, bila i prosla, bijo savjet u 8 mjesecu prosle godine, cim se neko opozitivi doci u selo
da to govno prevladamo, tako i bilo, u 10 mjesecu smo vec imali prve zarazene, sad je sve cisto, svi preboljeli, nema umrlih,
bilo par slucajeva stani pani al nasi vracevi su majstori svog zanata
uglavnom, zakljucak je bio, umjesto da bjezimo od korone, bolje da napadnemo mi nju
taktika se ispaltila
Kod mene ok, barem personalno...prošao sam tehnički pregled. Obavljam dva puta godišnje, proljeće-jesen.
Mater sam ipak poslao u bolnicu zbog kovida, ćaća je dobro.
I ona nije kritično ali sam zvao ipak, bolje puhati na hladno nego se opeći na vruće.
Ja se cijepio a žena isto.
Jasno da ne.
Ja sam imao svoj termin.
Par dana prije me zvalo da u roku 5 minuta dođem jer je ostalo jedno cjepivo i došao sam.
Neka noorka je odlučila da se ne cijepi, njeno cjepivo sam uzeo ja.
a ženu isto pozvalo da uzme višak?
vi ko Borasi ..ccc
To je taj mentalitetNoor wrote:nisi, moje stiže u rujnu, ti si uzeo od nekog bolesnogepikur37 wrote:Noor wrote:prvo ti, sad i žena preko redaepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:oj epi, eo me,prije nego idem pogledat kinesku seriju malo provirijo na forumepikur37 wrote:de si levi...imal korone u međurječju
jes dobar, sto ima dobroga kod tebe, zena djeca, poso i to, sve ok?
bila korona u medjurecju, bila i prosla, bijo savjet u 8 mjesecu prosle godine, cim se neko opozitivi doci u selo
da to govno prevladamo, tako i bilo, u 10 mjesecu smo vec imali prve zarazene, sad je sve cisto, svi preboljeli, nema umrlih,
bilo par slucajeva stani pani al nasi vracevi su majstori svog zanata
uglavnom, zakljucak je bio, umjesto da bjezimo od korone, bolje da napadnemo mi nju
taktika se ispaltila
Kod mene ok, barem personalno...prošao sam tehnički pregled. Obavljam dva puta godišnje, proljeće-jesen.
Mater sam ipak poslao u bolnicu zbog kovida, ćaća je dobro.
I ona nije kritično ali sam zvao ipak, bolje puhati na hladno nego se opeći na vruće.
Ja se cijepio a žena isto.
Jasno da ne.
Ja sam imao svoj termin.
Par dana prije me zvalo da u roku 5 minuta dođem jer je ostalo jedno cjepivo i došao sam.
Neka noorka je odlučila da se ne cijepi, njeno cjepivo sam uzeo ja.
a ženu isto pozvalo da uzme višak?
vi ko Borasi ..ccc
2014-12-30
Švapče aj na pivu... preskočio sam trening jutros.
Neka regata... puna terasa na Uskoku.
2015-08-06
Prvo vodu a sad kradu on i žena cijepiva starijima?!
E pa svašta...
E pa svašta...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Neće Norka da primi vakcinu...epikur37 wrote:Starčad se ne želi cijepiti, puno cjepiva ostaje ...
a cijepiti se želimo mi, radna populacija.
I onda kad se mi cijepimo starčad kmeče, kako vi?!
Na žalost starci su mi fasovali koronu a da nisu već bi bili na putu za BG.
2015-08-06
to pusti Triny :)dzango wrote:Neće Norka da primi vakcinu...epikur37 wrote:Starčad se ne želi cijepiti, puno cjepiva ostaje ...
Bumo na pivo, ti si derpe pa ti ne bum pokazal novi projekt. Yoda bu mi održai tečaj jedrenja.epikur37 wrote:Švapče aj na pivu... preskočio sam trening jutros.
Tebi sam dužan Bermet, pa bum ti bocom poravnao nos, tako da ne veliš da sam zaboravio.
Trenutno sam kod ex, moram kuhat. Rejao sam joj da mi posauga i spusti tlak, ali nikaj. Veli da si sam saugam ko da nemam kućnu pomočnicu.
Last edited by veber on 28/3/2021, 10:08; edited 1 time in total
2014-12-30
Dobro pusti starce i beograd nego nam reci zašto ste ti i gospođa maznuli cijepivo starijima? To su vam neki pobožni i tradicionalni postulati - mazni potrebitima! Ili šta?epikur37 wrote:Na žalost starci su mi fasovali koronu a da nisu već bi bili na putu za BG.
2015-08-15
Ti ništa?Noor wrote:to pusti Triny :)dzango wrote:Neće Norka da primi vakcinu...epikur37 wrote:Starčad se ne želi cijepiti, puno cjepiva ostaje ...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nema tu maznjavanja kajo. I ne moram ti se ispivijedati... razlozi postoje. Ali povrh svega, svakodnevno ostaje cjepiva jer ravnozemljaši ne vjeruju ili u bolest ili cjepivo. To propada.
2015-08-06
Nečuveno, mazne čoek cijepivo i još se hvali.
Nego serbi, ja znam da cijepite bosance i ove iz trećih zemalja jer ističe rok pa bolje to nego baciti a dobro zgleda al bogami ste dobro hrabri. Cijepite ih indijskim cijepivom kopijom astra zeneke što bi moglo biti još gore sranje od astre!
Tko odgovara za eventualne pizdarije?
Nego serbi, ja znam da cijepite bosance i ove iz trećih zemalja jer ističe rok pa bolje to nego baciti a dobro zgleda al bogami ste dobro hrabri. Cijepite ih indijskim cijepivom kopijom astra zeneke što bi moglo biti još gore sranje od astre!
Tko odgovara za eventualne pizdarije?
2015-08-15
Nečuveno. To o višku u hrvatskoj pričaj nekom drugomepikur37 wrote:Nema tu maznjavanja kajo. I ne moram ti se ispivijedati... razlozi postoje. Ali povrh svega, svakodnevno ostaje cjepiva jer ravnozemljaši ne vjeruju ili u bolest ili cjepivo. To propada.
2015-08-15
Ti nisi glupa, pa moram reći da si smiješna.kaya wrote:Nečuveno. To o višku u hrvatskoj pričaj nekom drugomepikur37 wrote:Nema tu maznjavanja kajo. I ne moram ti se ispivijedati... razlozi postoje. Ali povrh svega, svakodnevno ostaje cjepiva jer ravnozemljaši ne vjeruju ili u bolest ili cjepivo. To propada.
Znači doslovce.... cjepivo zna propadati.
Svojim očima sam vidio da liječnik na punktu govori sestri: idi pitaj zaštitara ako on hoće. Ona otišla pitati. On neće.
Ne budite idioti.
2015-08-06
Hmm, onda je zadar u drugoj državi pa ga nude po cesti..tamo je izgleda situacija znatno drugačija od ostatka državeepikur37 wrote:Ti nisi glupa, pa moram reći da si smiješna.kaya wrote:Nečuveno. To o višku u hrvatskoj pričaj nekom drugomepikur37 wrote:Nema tu maznjavanja kajo. I ne moram ti se ispivijedati... razlozi postoje. Ali povrh svega, svakodnevno ostaje cjepiva jer ravnozemljaši ne vjeruju ili u bolest ili cjepivo. To propada.
Svojim očima sam vidio da liječnik na punktu govori sestri: idi pitaj zaštitara ako on hoće. Ona otišla pitati. On neće.
Ne budite idioti.
2015-08-15
Nego da se vratimo serbiji, cijepiti strane državljane indijskim cijepivom kojem ističe rok?!
Pa bogvasubio a tko odgovara?
Za registrirana cijepiva u eu, eu agencija.
Za rusko u zemljama eu , državne agencije koje su ga odobrile.
Pa bogvasubio a tko odgovara?
Za registrirana cijepiva u eu, eu agencija.
Za rusko u zemljama eu , državne agencije koje su ga odobrile.
2015-08-15
kaya wrote:Hmm, onda je zadar u drugoj državi pa ga nude po cesti..tamo je izgleda situacija znatno drugačija od ostatka državeepikur37 wrote:Ti nisi glupa, pa moram reći da si smiješna.kaya wrote:Nečuveno. To o višku u hrvatskoj pričaj nekom drugomepikur37 wrote:Nema tu maznjavanja kajo. I ne moram ti se ispivijedati... razlozi postoje. Ali povrh svega, svakodnevno ostaje cjepiva jer ravnozemljaši ne vjeruju ili u bolest ili cjepivo. To propada.
Ne budite idioti.
Ovo sam svojim oči a i ušima doživio.
Doktor govori sestri na višnjiku: idi pitaj zaštitara hoće li on jer će cjepivo propasti?
Ona ide i pita a zaštitar se smije i govori: ja ipak ne bih.
O čemu mi pričamo!?
2015-08-06
Dobro, dobro, ako ti je tako lakše neka. A s čim si se cijepio?
2015-08-15
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Za Beograd, za Beograd …
» Beograd
» Beograd na vodi
» BEOGRAD JE SVET
» Za Beograd, za Beograd …
» Beograd
» Beograd na vodi