Beograd
Page 1 of 1
Beograd
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2168161
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Beograd
Markuš Kutina ahahahahavuksadinare wrote:veljača...hi,hi,hi
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
blentone meni je veljaca bivsa susjeda iz istog nam bivseg kvarta jedna ulica dalje...i poznam je...i ne samo ja...znam joj i mmu i tatu jos bolje...i brata joj..ne bi sad ovdje pricao o njoj..stari joj je ok i brat...mama i ona suc mucjastreb wrote:Markuš Kutina ahahahahavuksadinare wrote:veljača...hi,hi,hi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:blentone meni je veljaca bivsa susjeda iz istog nam bivseg kvarta jedna ulica dalje...i poznam je...i ne samo ja...znam joj i mmu i tatu jos bolje...i brata joj..ne bi sad ovdje pricao o njoj..stari joj je ok i brat...mama i ona suc mucjastreb wrote:Markuš Kutina ahahahahavuksadinare wrote:veljača...hi,hi,hi
Guest- Guest
Attention whore...
Daj šta bilo, ugnjetavane žene, imigrante, virus, potres, poplavu...
Daj šta bilo, ugnjetavane žene, imigrante, virus, potres, poplavu...
a sirota dokona šupljača, nešto mora
da je bila u ZG sigurno bi s BBB i Torcidom spašavala bebe i rodilje
bila je..ali nitko je nije vidio kod petrove ili da lopata sutu po centru grada..nisam ni vidio da nesto stavlja na mreze u svezi toga..ali e ovo je stavila.. ..Noor wrote:a sirota dokona šupljača, nešto mora
2015-09-08
bila je u ZG? pa kako je kuga pobjegla u BG, kad su granice bile zatvorene?vuksadinare wrote:bila je..ali nitko je nije vidio kod petrove ili da lopata sutu po centru grada..nisam ni vidio da nesto stavlja na mreze u svezi toga..ali e ovo je stavila.. ..Noor wrote:a sirota dokona šupljača, nešto mora
'Ko nas bre zavadi' droca...vuksadinare wrote:bila je..ali nitko je nije vidio kod petrove ili da lopata sutu po centru grada..nisam ni vidio da nesto stavlja na mreze u svezi toga..ali e ovo je stavila.. ..Noor wrote:a sirota dokona šupljača, nešto mora
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Noor wrote:bila je u ZG? pa kako je kuga pobjegla u BG, kad su granice bile zatvorene?vuksadinare wrote:bila je..ali nitko je nije vidio kod petrove ili da lopata sutu po centru grada..nisam ni vidio da nesto stavlja na mreze u svezi toga..ali e ovo je stavila.. ..Noor wrote:a sirota dokona šupljača, nešto mora
2014-04-14
nije to ona slikala..vec preuzela..stavila je na svoj twitter sebe i dijete kako su dozivjele potres..i gdje je dijete bilo za vrijeme potresaNoor wrote:bila je u ZG? pa kako je kuga pobjegla u BG, kad su granice bile zatvorene?vuksadinare wrote:bila je..ali nitko je nije vidio kod petrove ili da lopata sutu po centru grada..nisam ni vidio da nesto stavlja na mreze u svezi toga..ali e ovo je stavila.. ..Noor wrote:a sirota dokona šupljača, nešto mora
2015-09-08
šta se ti smeješ?T. wrote:Noor wrote:bila je u ZG? pa kako je kuga pobjegla u BG, kad su granice bile zatvorene?vuksadinare wrote:bila je..ali nitko je nije vidio kod petrove ili da lopata sutu po centru grada..nisam ni vidio da nesto stavlja na mreze u svezi toga..ali e ovo je stavila.. ..Noor wrote:a sirota dokona šupljača, nešto mora
dobro, priznam da nisam čitala..čim sam joj vidla slikuvuksadinare wrote:nije to ona slikala..vec preuzela..stavila je na svoj twitter sebe i dijete kako su dozivjele potres..i gdje je dijete bilo za vrijeme potresaNoor wrote:bila je u ZG? pa kako je kuga pobjegla u BG, kad su granice bile zatvorene?vuksadinare wrote:bila je..ali nitko je nije vidio kod petrove ili da lopata sutu po centru grada..nisam ni vidio da nesto stavlja na mreze u svezi toga..ali e ovo je stavila.. ..Noor wrote:a sirota dokona šupljača, nešto mora
T. wrote:Noor wrote:bila je u ZG? pa kako je kuga pobjegla u BG, kad su granice bile zatvorene?vuksadinare wrote:bila je..ali nitko je nije vidio kod petrove ili da lopata sutu po centru grada..nisam ni vidio da nesto stavlja na mreze u svezi toga..ali e ovo je stavila.. ..Noor wrote:a sirota dokona šupljača, nešto mora
eh,
imamo veliko srce
Guest- Guest
Uvati se bolje stiropora i izolacije...Noor wrote:šta se ti smeješ?T. wrote:Noor wrote:bila je u ZG? pa kako je kuga pobjegla u BG, kad su granice bile zatvorene?vuksadinare wrote:bila je..ali nitko je nije vidio kod petrove ili da lopata sutu po centru grada..nisam ni vidio da nesto stavlja na mreze u svezi toga..ali e ovo je stavila.. ..Noor wrote:a sirota dokona šupljača, nešto mora
Okani se zemljopisa i granica...
2014-04-14
da budem iskren
bio sam sklon utisku
da veljaca ne voli srbe i srpsko
inace,
moj izbor je medakovic
moze covek da se dobro prihvati
i ucvrsti.
bio sam sklon utisku
da veljaca ne voli srbe i srpsko
inace,
moj izbor je medakovic
moze covek da se dobro prihvati
i ucvrsti.
Guest- Guest
a nisam čitala, velimT. wrote:Uvati se bolje stiropora i izolacije...Noor wrote:šta se ti smeješ?T. wrote:Noor wrote:bila je u ZG? pa kako je kuga pobjegla u BG, kad su granice bile zatvorene?vuksadinare wrote:
bila je..ali nitko je nije vidio kod petrove ili da lopata sutu po centru grada..nisam ni vidio da nesto stavlja na mreze u svezi toga..ali e ovo je stavila.. ..
mislila sam da je to ona pofotkala u begešu, pa non stop je tamo, ionako
Taman ti je na hrt3 škola za 2. razred, predmet zemljopis...Noor wrote:a nisam čitala, velimT. wrote:Uvati se bolje stiropora i izolacije...Noor wrote:šta se ti smeješ?T. wrote:Noor wrote:
bila je u ZG? pa kako je kuga pobjegla u BG, kad su granice bile zatvorene?
2014-04-14
tiš meni o zemljopisuT. wrote:Taman ti je na hrt3 škola za 2. razred, predmet zemljopis...Noor wrote:a nisam čitala, velimT. wrote:Uvati se bolje stiropora i izolacije...Noor wrote:šta se ti smeješ?T. wrote:
Similar topics
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Za Beograd, za Beograd …
» Beograd na vodi
» BEOGRAD JE SVET
» Beograd ili Zagreb -?
» Za Beograd, za Beograd …
» Beograd na vodi
» BEOGRAD JE SVET
» Beograd ili Zagreb -?