ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Milanović o HRT-u : To je Yutel

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Milanović o HRT-u : To je Yutel - Page 4 Empty Re: Milanović o HRT-u : To je Yutel

Post by vili40 27/3/2021, 10:03

Pupovac zbog Milanovićevog napada sazvao konferenciju za medije
Milanović o HRT-u : To je Yutel - Page 4 0e0757d3-72fc-4c9f-906d-bf73cf9f84b7

MILORAD Pupovac je zbog jučerašnjih izjava Zorana Milanovića sazvao konferenciju za medije.
"Jučerašnji verbalni ispad predsjednika Republike Hrvatske povod je konferenciji za novinare na kojoj će se javnosti obratiti predsjednik SDSS-a i saborski zastupnik Milorad Pupovac", stoji u najavi.
Podsjetimo, jučer je Milanović komentirao Pupovčeve izjave o Zlati Đurđević. Nazvao ga je prljavim
"To kaže čovjek koji je, na pravdi Boga, s 10.000 glasova hrvatskih Srba ušao u sabor. Koga on predstavlja i u čije ime govori? Na svakim izborima dobijem više glasova Srba nego Pupovac u cijelom svom bezvrijednom političkom životu, trgovačkom, neiskrenom, nepoštenom, i vrijeme je da se to konačno kaže. Josipović je to nazivao etnobiznisom, ja čaršijskim lopovlukom. Neka nekretnine podijele ljudima na Baniji koji moraju spavati sa svinjama. Zadnji je koji može govoriti da je ona padobranka", rekao je Milanović.
"Poruka Pupovcu - predstavnik svih siromašnih, manipuliranih Srba sam ja, Zoran Milanović, zagrebački Hrvat porijeklom iz Dalmacije. Bok, Pupovac!" dodao je.

vili40

2015-08-02

Back to top Go down

Milanović o HRT-u : To je Yutel - Page 4 Empty Re: Milanović o HRT-u : To je Yutel

Post by vili40 27/3/2021, 10:04

danas nastavak...
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by veber 27/3/2021, 10:28

ovaj sa suznim očima i spiganim obrvama opet trkelja.
jebote u CV mu piše
završio školu plakanja
obrve mi prirodno spigane
suze mi same na oči.
završio srednju, zvanje profesonalni srbin.
dobro se snalazim kao manjinac i participiram vlast već godinama.

i vidi se da milanoviću pridružen novi diler, čovjek od struke. 
britak je u zadnje vrijeme.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Noor 27/3/2021, 11:08

Zoki, samo ožeži, jednom treba prelomiti

2017-10-06

Back to top Go down

Post by vili40 27/3/2021, 11:11

veber wrote:ovaj sa suznim očima i spiganim obrvama opet trkelja.
jebote u CV mu piše
završio školu plakanja
suze mi same na oči.

hahaha milanoviću je sad uspjelo staviti na okup najnaprednije snage u državi,hdz,pupavca,zekanovića i škoru...hahaha,sad se jedan za drugim zgražaju i ridaju suze,uvrijeđeni i iznenađeni :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by sitting_bull 27/3/2021, 11:26

milorad je godinama gradio imiđ nekog novog pribičevića, a onda ga zoki raznese na parčad u jednoj minuti.

je, milorade, isti si kao anemično đubre, ali tvoja osobna ambicija ne seže do brisela nego samo do beograda i nazad.

na toj premisi politički opstaješ, a budući da je pravilo da se svi politički trgovci na ovim prostorima dobro omaste, posebice oni koji prodaju rijetku robu, dobio si što te ide.

naravno, sad ćeš glumiti uvrijeđenu frajlu, ali poanta je da si ti osobno pljunuo na isti način kao i anemično đubre na dr.sc.zlatu đurđević s razlogom si dobio što si tražio.
zapravo te zoki razotkrio kao sitnog trgovca kojeg boli kiki za napredak hrvatske, a ti bi ga svojim glasom i glasovima ostalih zastupnika nacionalnih manjina mogao omogućiti, i koji je nakon bandića postao najveći žeton anemičnom đubretu i hdz-u.

plači, milorade, plači, u tome si dobar.

za građane hrvatske nisi niti približno dobar što je sad na ovom slučaju postalo razvidno.
popucala glazura profesionalnog srbina i na vidjelo izašao sitni trgovac na političkom pijacu.

pljuc.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by vili40 27/3/2021, 11:48

lijepo je od te ekipe nekulturnih nasilnika da se svaki puta kad im zoki gurne glasno oglase dajući do znanja da im je ušao.Plenki,mali gogo,bačić,danas čujem škoru i hdz-ovog kandidata za gradonačelnika zagreba(ne znam mu ni ime toliko mi je važan),pupovac se zbratimio sa zekom zekanovićem...strava...jedino šeksolog loče i šuti dok ne ispije flašu pa na nju zatrubi naredbu za napad.Jedna jako zanimljiva situacija.Plenki viče vratite ni kolindu :D:sa njom je bilo lako ali ovaj je lud :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2021, 11:58

Kaj je Zoki pozabil svojeg Radmana i njegovo meštrijanje po HRT-u?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2021, 12:01

vili40 wrote:lijepo je od te ekipe nekulturnih nasilnika da se svaki puta kad im zoki gurne glasno oglase dajući do znanja da im je ušao.Plenki,mali gogo,bačić,danas čujem škoru i hdz-ovog kandidata za gradonačelnika zagreba(ne znam mu ni ime toliko mi je važan),pupovac se zbratimio sa zekom zekanovićem...strava...jedino šeksolog loče i šuti dok ne ispije flašu pa na nju zatrubi naredbu za napad.Jedna jako zanimljiva situacija.Plenki viče vratite ni kolindu :D:sa njom je bilo lako ali ovaj je lud :D

Zapravo uhati Zoki se ruga magarcima da imaju velika uha.

Pozabil je Radmana, svojeg intimisimusa ima tomu vrijeme kak sam gore rekel.

Nema veze. Nek se kokošariju. Ipak se oni poznaju međusobno puno bolje i duže nego kaj mi poznajemo njih dvojicu uopće.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 27/3/2021, 12:10

vili40 wrote:
veber wrote:ovaj sa suznim očima i spiganim obrvama opet trkelja.
jebote u CV mu piše
završio školu plakanja
suze mi same na oči.

hahaha milanoviću je sad uspjelo staviti na okup najnaprednije snage u državi,hdz,pupavca,zekanovića i škoru...hahaha,sad se jedan za drugim zgražaju i ridaju suze,uvrijeđeni i iznenađeni :D
ja kada vidim na ekranu propulaog odmah potražim maramice.
doduše kćer veli da eki demon iz mene progovara i da spominjem spolne organe, pripadnike drugih rasa, habitata i tako.
veli da je najkul izjavna; spolnotiopćim sa ženom koja te rodila, izvedi mi melatio na erektiranom organu za mokrenj, spolno se općio isus s tvojom ženom koja te rodila prekodrinsku ti majko ljubim. 

di je taj lik nabavio suzne špekule?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 27/3/2021, 12:11

Sovak wrote:Kaj je Zoki pozabil svojeg Radmana i njegovo meštrijanje po HRT-u?
koji radman?
da ne guglam.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2021, 12:13

veber wrote:
koji radman?
da ne guglam.

Gogec. Gordan.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2021, 12:26

Inače čitam sad malo ... pa Zoki je počupal Pupovca k'o drotkefa čupavu pičku.

Not bad.

:rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 27/3/2021, 12:27

Sovak wrote:
veber wrote:
koji radman?
da ne guglam.

Gogec. Gordan.
morao sam guglati.
oš reći da je zoki guglao bosančerosa u vanjsku politiku?
radman grlić, a nije materničin?
završio "faks" političkih "nauka"

jel taj?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by sitting_bull 27/3/2021, 12:27

puzavci opet skreću priču s teme.

uznemireni su što im zoki kao roger murtaugh ukida "diplomatski imunitet" i izvlači ih na politički čistac.

je, druže pupi, vidljivo je kako koordinirano s anemičnim đubretom pokušavaš zadržati status quo u hrvatskom pravosuđu, jer je nakon sauche drug andrej tebe malo "pritegnuo".

uostalom, za što si se to ti izborio za pripadnike svoje manjine?
da 25 godina nakon domovinskog rata poneki dobiju struju, a ti to naplatiš.
jadno.

pljuc.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by veber 27/3/2021, 12:28

Sovak wrote:... pa Zoki je počupal Pupovca k'o drotkefa čupavu pičku.

ovo moram antivakserima poslat.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2021, 12:30

veber wrote:
Sovak wrote:
veber wrote:
koji radman?
da ne guglam.

Gogec. Gordan.
morao sam guglati.
oš reći da je zoki guglao bosančerosa u vanjsku politiku?
radman grlić, a nije materničin?
završio "faks" političkih "nauka"

jel taj?

Da, taj. Nema ono Grlić.

Milanović o HRT-u : To je Yutel - Page 4 Radman_goran_gallery

Gle ga kak je .... takav kakav je.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2021, 12:31

veber wrote:

Kaj to?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 27/3/2021, 12:42

Muhahahahhaaa primatelj stafete...Falusoidni relikt titoizma. Sjeca kadrova nezapamcena poslije WWll. Koliko se sjecam 52 urednika i novinara. No. Da se vratimo u sadasnjicu. Otrese kockoglavi Pupovca ko seljak bale. Svi to znaju a eto bobuljicavi dobrocinitelj(jede tudju hranu da se ne baci) se usudi to reci. Daklem SDP i kockoglavi su za promjenu izbornog zakona????? Lijepo ali sto ce na to reci Kuscevic iz njegovog sokaka iliti Bauk???? Otrese on i Njonju i kapa dolje za to. Njonjo se otresa na ovom forumu svaki dan al ajd. Nego kako ide sa vlastitim njonjama sa dva prezimen, nema mosta vec trajekt ili vlastitim srbima sta zavrsise kod Milana Pijevca???? Sto se desi sa osobnim tajnikom???? Nista. Niska cela ce i dalje pljeskati drzati stranu svojima. Meni to isti kurac. Jedan anemican a drugi bobuljicav. Kila mozga......

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by veber 27/3/2021, 12:52

Sovak wrote:
veber wrote:

Kaj to?
pa drotkefu i čupavu pičku.

kada prevedem na njemački, zvuči ko da je himler dao naredbu za osnivanje ljetnog kampa za pripadnike druge vjere.

ovako mi antivakseri spiče ban i proglase me tvrdim nacionalistom koji bi samo ubijao.

kada im napomenem da sm rvat iz rvacke i da za razliku od njih radim.
počnu štucat.

volim te ko epi, još kada su echte anti

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/3/2021, 12:53

Milanović nazvao Vučica čaršijskim ološem.

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/politika/pupovac-objavio-sokantne-milanoviceve-sms-poruke-srami-se-bijednice-srpski-narod-procvast-ce-kad-se-otarasi-tebe-i-tvojih-lopova-1087068
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics