Zvjezdice!
Page 1 of 1
Regoč-
2015-08-21
Re: Zvjezdice!
Regoč wrote:Kakve su ovo plave i krilate crvene zviezde? Pada forum ko i onaj stari?
Na tiha vrata vraćaju stare simbole...zna se tko stoji iza toga. Al neće još dugo saće karamarko na vlast :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ha! Nego, jel ti stigao zahtjev? Ništa ne odgovaraš.epikur37 wrote:Na tiha vrata vraćaju stare simbole...zna se tko stoji iza toga. Al neće još dugo saće karamarko na vlast :)Regoč wrote:Kakve su ovo plave i krilate crvene zviezde? Pada forum ko i onaj stari?
Regoč wrote:Ha! Nego, jel ti stigao zahtjev? Ništa ne odgovaraš.epikur37 wrote:Na tiha vrata vraćaju stare simbole...zna se tko stoji iza toga. Al neće još dugo saće karamarko na vlast :)Regoč wrote:Kakve su ovo plave i krilate crvene zviezde? Pada forum ko i onaj stari?
Nije, misliš tu na forumu? Samo pošalješ privatnu poruku.
2015-08-06
Ma, imam obaviest da mi je zahtjev na čekanju, jesi provjerio Profil/Friends and foes?epikur37 wrote:Nije, misliš tu na forumu? Samo pošalješ privatnu poruku.Regoč wrote:Ha! Nego, jel ti stigao zahtjev? Ništa ne odgovaraš.epikur37 wrote:Na tiha vrata vraćaju stare simbole...zna se tko stoji iza toga. Al neće još dugo saće karamarko na vlast :)Regoč wrote:Kakve su ovo plave i krilate crvene zviezde? Pada forum ko i onaj stari?
Regoč wrote:Ma, imam obaviest da mi je zahtjev na čekanju, jesi provjerio Profil/Friends and foes?epikur37 wrote:Nije, misliš tu na forumu? Samo pošalješ privatnu poruku.Regoč wrote:Ha! Nego, jel ti stigao zahtjev? Ništa ne odgovaraš.epikur37 wrote:Na tiha vrata vraćaju stare simbole...zna se tko stoji iza toga. Al neće još dugo saće karamarko na vlast :)Regoč wrote:Kakve su ovo plave i krilate crvene zviezde? Pada forum ko i onaj stari?
oke našao sam sad ću to riješiti
mislim da sam riješio
2015-08-06
Jesi, riešeno.epikur37 wrote:oke našao sam sad ću to riješitiRegoč wrote:Ma, imam obaviest da mi je zahtjev na čekanju, jesi provjerio Profil/Friends and foes?epikur37 wrote:Nije, misliš tu na forumu? Samo pošalješ privatnu poruku.Regoč wrote:Ha! Nego, jel ti stigao zahtjev? Ništa ne odgovaraš.epikur37 wrote:Na tiha vrata vraćaju stare simbole...zna se tko stoji iza toga. Al neće još dugo saće karamarko na vlast :)Regoč wrote:Kakve su ovo plave i krilate crvene zviezde? Pada forum ko i onaj stari?
mislim da sam riješio
Nije te bilo neko vrieme pa nisi vidjela. A, alkohol, e nisam od nedjeljnog ručka, a nova tura tek u petak, božićni domjenak.Eva wrote:Manje alkohola, i niš ti se ne bu priviđalo
Ne, vani. Dobar ti Zdjelarević?Eva wrote:Kod tebe? Jesi ti Zdjelarević?
Pa ni mu loša hacijenda a od vina najbolji mi je Matošević iz Istre, mada ja nsiam neki znalac
Guest- Guest
Nema ti to veze sa znalstvom. Što ti vriedi preporuka najboljega someljera na svietu, ako se tebi ne sviđa? Uzdaj se u svoj ukus i toga se drži.Eva wrote:Pa ni mu loša hacijenda a od vina najbolji mi je Matošević iz Istre, mada ja nsiam neki znalac
Mislim za preporuke, volim slađa vina. Zagorska ne dolaze u obzir Dobar mi je taj Matošević, pa onda Rajnski rizling od Tomca iz Jaske, i neka vina iz Wachau ovjde u AT. A crna sva volim.
Guest- Guest
Obično se držim klasike: bielo vino, bielo meso; crno vino, crno (crveno) meso.
Pa šta nas prepadaš s tim strahotama? Ostavi stare oznake, nemoj popravljati što nije pokvareno.
Regoč-
2015-08-21
Page 1 of 1