Svećenik "objasnio" što sve uzrokuje pedofiliju
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Svećenik "objasnio" što sve uzrokuje pedofiliju
NA FACEBOOK stranici Ateisti i agnostici Hrvatske objavljena je fotografija oglasnog panoa na kojem stoji izrazito zabrinjavajuća grafika.
Kako tvrde korisnici društvene mreže u komentarima, plakat je postavljen na Aveniji Većeslava Holjevca. Na njemu je grafički prikazano kako komunizam, tarot, liberalizam i slične ideologije uzrokuju pedofiliju.
Plakat je potpisao "Rimokatolički svećenik Ivica Bedrik".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/idiotski-plakat-usred-zagreba-svecenik-objasnio-sto-sve-uzrokuje-pedofiliju/862622.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Svećenik "objasnio" što sve uzrokuje pedofiliju
a luda li popa hrvatistanskog
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ne uzrokuje, ali liberalizam u svakom slučaju ima tendenciju da istu parafiliju legalizira
Kermit-
2014-04-17
A čuj, molitva dobro dođe za mentalnu disciplinu, vježbanje fokusiranja i jačanje karaktera. Evo, probaj izvrtiti krunicu, 50 puta za redom ponoviti istu stvardeda wrote:Sve se to može molitvom izliječiti.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Najveći pedofili su popovi jer im se djeca daju s povjerenjem u ruke a oni to sexulno iskorištavaju......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Meni se čini da do najveće seksualne razularenosti dolazi zbog besposlenosti, kad se ubiješ od posla seks ti nije ni na kraj pameti. Evo recimo ja prošli petak ostao na poslu iza 18 sati...kad sam izašao van, nije mi bilo do ničeg, jedino sam osjećao gadnu potrebu da popijem neko žestoko piće, to mi se već dugo nije dogodilo.v_vlado wrote:Najveći pedofili su popovi jer im se djeca daju s povjerenjem u ruke a oni to sexulno iskorištavaju......
2015-08-09
Poznato je da se svaka ovisnost liječi žestokim radnim tempom. Doduše, moju ovisnost o čokoladi nije izliječio Pretpostavljam da bi tu ovisnost pak, izliječio seksmelkior wrote:Meni se čini da do najveće seksualne razularenosti dolazi zbog besposlenosti, kad se ubiješ od posla seks ti nije ni na kraj pameti. Evo recimo ja prošli petak ostao na poslu iza 18 sati...kad sam izašao van, nije mi bilo do ničeg, jedino sam osjećao gadnu potrebu da popijem neko žestoko piće, to mi se već dugo nije dogodilo.v_vlado wrote:Najveći pedofili su popovi jer im se djeca daju s povjerenjem u ruke a oni to sexulno iskorištavaju......
2015-08-09
Regoč-
2015-08-21
Ili višegodišnji podbačaj uroda kakaovca u Africimelkior wrote:Poznato je da se svaka ovisnost liječi žestokim radnim tempom. Doduše, moju ovisnost o čokoladi nije izliječio Pretpostavljam da bi tu ovisnost pak, izliječio seksmelkior wrote:Meni se čini da do najveće seksualne razularenosti dolazi zbog besposlenosti, kad se ubiješ od posla seks ti nije ni na kraj pameti. Evo recimo ja prošli petak ostao na poslu iza 18 sati...kad sam izašao van, nije mi bilo do ničeg, jedino sam osjećao gadnu potrebu da popijem neko žestoko piće, to mi se već dugo nije dogodilo.v_vlado wrote:Najveći pedofili su popovi jer im se djeca daju s povjerenjem u ruke a oni to sexulno iskorištavaju......
Kermit-
2014-04-17
"......oslonio se na ravnatelja dijecezanskog Caritasa don Sergia Librizzija. Taj svećenik je pristajao na sve monsinjorove zahtjeve (kako je pokazala tek kasnija istraga), jer mu je biskup šutke prelazio preko njegova običaja da mlade imigrante iz Afrike “zavodi” ucjenjujući ih pozitivnim ocjenama bez kojih teško da bi dobili boravišnu dozvolu (Librizzi je, u međuvremenu, već osuđen na 9 godina zatvora kao silovatelj, jer je plaćeni seks s malodobnim u Italiji izjednačen sa silovanjem, a onaj iznuđen ucjenom još i prije)"
-----------------------------------------
Ovaj svećenik nije koristio to znakovlje pa opet pedofilčina.
-----------------------------------------
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Mason koji je ubačen sramotiti Crkvu.Yehudi wrote:"......oslonio se na ravnatelja dijecezanskog Caritasa don Sergia Librizzija. Taj svećenik je pristajao na sve monsinjorove zahtjeve (kako je pokazala tek kasnija istraga), jer mu je biskup šutke prelazio preko njegova običaja da mlade imigrante iz Afrike “zavodi” ucjenjujući ih pozitivnim ocjenama bez kojih teško da bi dobili boravišnu dozvolu (Librizzi je, u međuvremenu, već osuđen na 9 godina zatvora kao silovatelj, jer je plaćeni seks s malodobnim u Italiji izjednačen sa silovanjem, a onaj iznuđen ucjenom još i prije)"
Pa oni su u tome najstručniji, kaj je, je.
Guest- Guest
Opet Agitprop. Samo je razvikano po medijima jer je Crkva zadnji stup ljudskosti pa mora pasti da bi Vuk Crvendać došao na svoje.Eva wrote:Pa oni su u tome najstručniji, kaj je, je.
Ne, nego trebaju prihvatiti svoju sexualnost kao Božji dar i ne sputavati ju celibatom, jer to vodi u devijacije. Rabin nemre bit ak nema ženu, i ni to bez razloga.
Guest- Guest
To je posebna tema, neženstvo svećenikah. Ne znam što bih rekao, s jedne strane neoženjeni se mogu više posvetiti zajednici, s druge strane oženjeni imaju stabilnost.Eva wrote:Ne, nego trebaju prihvatiti svoju sexualnost kao Božji dar i ne sputavati ju celibatom, jer to vodi u devijacije. Rabin nemre bit ak nema ženu, i ni to bez razloga.
Seks, magija, religija i duševni poremećaji su usko povezani. Stoga, tko god se ide upuštati u celibat zbog spiritualnih razloga, bolje mu je da zna što čini i u što se upušta. A ne samo katoličko svećenstvo, nego i mnogi mistični redovi raznih religija imaju celibat kao uvjet. I naravno da ima razloga zašto se rabini žene: još nisu dostigli taj stupanj duhovnog razvoja da bi mogli izvoditi takve spiritualne vježbe. ;PEva wrote:Ne, nego trebaju prihvatiti svoju sexualnost kao Božji dar i ne sputavati ju celibatom, jer to vodi u devijacije. Rabin nemre bit ak nema ženu, i ni to bez razloga.
Guest- Guest
Jel da? Ma prije će biti da se trebaju s vremena na vrijeme punit, kao i pametni telefoni prikapčanjem na sofisticiraniji i inteligentniji "uređaj".
Guest- Guest
Očito si pobrkala punjač s aparatom koji se puni ;)Eva wrote:Jel da? Ma prije će biti da se trebaju s vremena na vrijeme punit, kao i pametni telefoni prikapčanjem na sofisticiraniji i inteligentniji "uređaj".
Guest- Guest
Potpun ebesmislice, naime pedofili zbog svoje parafilije uvijek biraju profesije, hobije i zanimanja koja su usko povezana sa djecom od socijalnih radnika, izviđača, skauta, učitelja, odgajatelja, zabavljača, pa do svećenika, a sve da bi zadovoljili svoju požudu i patološke potrebe, osim toga većina njih su predatori i homoseksualciostap.phender wrote:Seks, magija, religija i duševni poremećaji su usko povezani. Stoga, tko god se ide upuštati u celibat zbog spiritualnih razloga, bolje mu je da zna što čini i u što se upušta. A ne samo katoličko svećenstvo, nego i mnogi mistični redovi raznih religija imaju celibat kao uvjet. I naravno da ima razloga zašto se rabini žene: još nisu dostigli taj stupanj duhovnog razvoja da bi mogli izvoditi takve spiritualne vježbe. ;PEva wrote:Ne, nego trebaju prihvatiti svoju sexualnost kao Božji dar i ne sputavati ju celibatom, jer to vodi u devijacije. Rabin nemre bit ak nema ženu, i ni to bez razloga.
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pušenje uzrokuje gluhoću!!!
» muški hormon Testosteron uzrokuje Autizam
» Kremlj uzrokuje nevremena i poplave diljem Srbije
» Doktor Franjo je objasnio
» Milo objasnio što Trump znači za SAD
» muški hormon Testosteron uzrokuje Autizam
» Kremlj uzrokuje nevremena i poplave diljem Srbije
» Doktor Franjo je objasnio