Doktor Franjo je objasnio
Page 1 of 1
Re: Doktor Franjo je objasnio
Majmune jesi neki Franjin rodjak mozda?
2014-04-14
Pa Franjo je tamanil ustaše kao štakore. Ni postal partizanski general jer ih gladil guščjim perom po guzi, nego im je jebo nanu naninu.
Guest- Guest
Inače ustašoidi su počeli napadati i samog Tuđmana.
Tvrtko Dolić ga u 7dnevno zve Titinim banditom,a jedan pravaš traži da mu se posmrtno sudi poradi nekih ubojstva pravaša 1992/93.
Tvrtko Dolić ga u 7dnevno zve Titinim banditom,a jedan pravaš traži da mu se posmrtno sudi poradi nekih ubojstva pravaša 1992/93.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sto ti nisi bio pravas do 2015?jastreb wrote:Inače ustašoidi su počeli napadati i samog Tuđmana.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Eva wrote:Pa Franjo je tamanil ustaše kao štakore. Ni postal partizanski general jer ih gladil guščjim perom po guzi, nego im je jebo nanu naninu.
jeste, tamnio ih je-ali ih je i koristio za prljave poslove...
Guest- Guest
....rekao bi sloba..'vidi franja pravi sranja'...
2015-09-08
Ne. Jedan kratak period. Od kraja 91. do izbora 92.vuksadinare wrote:sto ti nisi bio pravas do 2015?jastreb wrote:Inače ustašoidi su počeli napadati i samog Tuđmana.
Kada sam se razočarao jer sam vidio da su ti izbori bili namješteni,te kada je đapićevska štetočinska struja izbacila Paragu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
.....pa pobjedila ej ona struja koja je vidjela hrvatsku na neretvi...jastreb wrote:Ne. Jedan kratak period. Od kraja 91. do izbora 92.vuksadinare wrote:sto ti nisi bio pravas do 2015?jastreb wrote:Inače ustašoidi su počeli napadati i samog Tuđmana.
Kada sam se razočarao jer sam vidio da su ti izbori bili namješteni,te kada je đapićevska štetočinska struja izbacila Paragu.
2015-09-08
Kako doktor, nikad prežaljeni Franjo Tuđman u videu reče Hrvatsku se nikad ne bi priznalo zbog HOS-ovaca.
Znate li što bi Njemačku spasilo 1944? Ubojstvo Hitlera od strane Tom Kruza, ali pošto on to nije uspio čak ni u filmu to dokazuje njegovu nesposobnost.
Ali čujte me i počujte hrvatska braćo, FRANJO je uspio!
Doduše ne on sam, nego uz pomoć kažnjeničke bojne.
Franjo Tuđman pobijedio je i unutarnje i vanjske neprijatelje i stvorio nezavisnu i svjetski priznatu Republiku Hrvatsku koja se sada nalazi u okrilju naše majke Europe gdje i pripadamo po svim načelima, mjerilima, kulturi i moralu.
Pokoj mu u duši i svake godine ja odem na njegov grob kad je obljetnica kao i svi čistokrvni Hrvati i čistokrvni katolici, a ne kao ove balije i veleizdajnici što pljuju po najvećem sinu u hrvatskoj povijesti i štuju kojekakve lažne propovjednike i bezglave smušenjake poput Parage koji je na kraju krajeva židov porijeklom što je i potvrđeno na njegovoj vlastitoj stranici.
Znate li što bi Njemačku spasilo 1944? Ubojstvo Hitlera od strane Tom Kruza, ali pošto on to nije uspio čak ni u filmu to dokazuje njegovu nesposobnost.
Ali čujte me i počujte hrvatska braćo, FRANJO je uspio!
Doduše ne on sam, nego uz pomoć kažnjeničke bojne.
Franjo Tuđman pobijedio je i unutarnje i vanjske neprijatelje i stvorio nezavisnu i svjetski priznatu Republiku Hrvatsku koja se sada nalazi u okrilju naše majke Europe gdje i pripadamo po svim načelima, mjerilima, kulturi i moralu.
Pokoj mu u duši i svake godine ja odem na njegov grob kad je obljetnica kao i svi čistokrvni Hrvati i čistokrvni katolici, a ne kao ove balije i veleizdajnici što pljuju po najvećem sinu u hrvatskoj povijesti i štuju kojekakve lažne propovjednike i bezglave smušenjake poput Parage koji je na kraju krajeva židov porijeklom što je i potvrđeno na njegovoj vlastitoj stranici.
Guest- Guest
nije mogao izaci na kraj sa vragovima crvenim,zutim i crnim
2014-04-14
Eva wrote:Pa Franjo je tamanil ustaše kao štakore. Ni postal partizanski general jer ih gladil guščjim perom po guzi, nego im je jebo nanu naninu.
Koji te onda događaj okrenuo na drugu stranu, na jugoslavenskog integralista i antidesimirista?jastreb wrote:Ne. Jedan kratak period. Od kraja 91. do izbora 92.vuksadinare wrote:sto ti nisi bio pravas do 2015?jastreb wrote:Inače ustašoidi su počeli napadati i samog Tuđmana.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Meni se čini da pokojnog Franju nisu mnogi razumijeli...
red wolf-
2016-02-10
Osim Manolića, Boljkovca, Bilandžića, Perkovića, Mustača...red wolf wrote:Meni se čini da pokojnog Franju nisu mnogi razumijeli...
Ajd da je bar u necemu imao francek pravo.
Dakle :
1. Pljuc po njemackom nacizmu
2. Pljuc po ustasama kao saveznicima
No, zacudo netko je nasim ovcama prenio nesto drugacije price o ustasama i partizanima. Tko i zasto?
Dakle :
1. Pljuc po njemackom nacizmu
2. Pljuc po ustasama kao saveznicima
No, zacudo netko je nasim ovcama prenio nesto drugacije price o ustasama i partizanima. Tko i zasto?
Similar topics
» Vučićev glavni doktor za koronavirus opet briljira 'biserima'!Objasnio zašto Talijani oboljevaju masovno od korona virusa a Srbi ne:'Talijani imaju pičkaste gene a Srbi lavovske'
» 'Doktor' Šoping napao Hrvatsku
» Doktor vs. inženjer
» Kineski doktor...
» Doktor Živago
» 'Doktor' Šoping napao Hrvatsku
» Doktor vs. inženjer
» Kineski doktor...
» Doktor Živago
Page 1 of 1