STRIJELJANJE nichea
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: STRIJELJANJE nichea
za po forumu, daGIANNI AGNELLI wrote:Ah da u pravu si. To ti i jeste sluzbeno prijevozno sredstvoNoor wrote:GIANNI AGNELLI wrote:A da uzmes metlu u ruke i radis ono sto ti je od Boga dato.Noor wrote:a Bogu hvala da si se vratio, tuzno je bilo gledati ova slomljena srca ovdje
Cistis kuhas peres itd.
ako uzmem metlu, loše ti se piše
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
GIANNI AGNELLI wrote:Ah da u pravu si. To ti i jeste sluzbeno prijevozno sredstvoNoor wrote:GIANNI AGNELLI wrote:A da uzmes metlu u ruke i radis ono sto ti je od Boga dato.Noor wrote:a Bogu hvala da si se vratio, tuzno je bilo gledati ova slomljena srca ovdje
Cistis kuhas peres itd.
Idi bre Ante u pm...
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:GIANNI AGNELLI wrote:Ah da u pravu si. To ti i jeste sluzbeno prijevozno sredstvoNoor wrote:GIANNI AGNELLI wrote:A da uzmes metlu u ruke i radis ono sto ti je od Boga dato.Noor wrote:a Bogu hvala da si se vratio, tuzno je bilo gledati ova slomljena srca ovdje
Cistis kuhas peres itd.
Idi bre Ante u pm...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Princ od Čaira wrote:Idi Ante u pm...GIANNI AGNELLI wrote:Ah da u pravu si. To ti i jeste sluzbeno prijevozno sredstvoNoor wrote:GIANNI AGNELLI wrote:A da uzmes metlu u ruke i radis ono sto ti je od Boga dato.Noor wrote:a Bogu hvala da si se vratio, tuzno je bilo gledati ova slomljena srca ovdje
Cistis kuhas peres itd.
Noor wrote:Princ od Čaira wrote:Idi Ante u pm...GIANNI AGNELLI wrote:Ah da u pravu si. To ti i jeste sluzbeno prijevozno sredstvoNoor wrote:GIANNI AGNELLI wrote:A da uzmes metlu u ruke i radis ono sto ti je od Boga dato.Noor wrote:a Bogu hvala da si se vratio, tuzno je bilo gledati ova slomljena srca ovdje
Cistis kuhas peres itd.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Page 2 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2