STRIJELJANJE
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
STRIJELJANJE
U nedilju idemo. Vrijeme da se rjese neke stvari
End u 8 ujutro znaci 8 sati iza ponoci
Meggica u 11 ujutro
Brend u 12
Kicinjo u 12.05
Demonski u 12.30
Tominjo vise nema isprike idemo.
Ako nemozes doci stizu momci po tebe
Amper i Niche u 13.45 vjesanje u vojarni jer navijate za jajduk
Znaci strijeljani necete biti jer niste zasluzili
Kolerik u 14.00
Pa u 14.15 onaj dream warrior
15. Strijeljamo sata.
16.zeko ali njega nestrijeljamo zivoga ga bacamo svinjama
17.00 bracala ide svezan na marakanu. A svi znamo koliko ga to boli i do kraja zivota na kruhu i vodi svezan gleda klempu.
Operw i Scorpijo su zaduzeni za smaknuca.
End u 8 ujutro znaci 8 sati iza ponoci
Meggica u 11 ujutro
Brend u 12
Kicinjo u 12.05
Demonski u 12.30
Tominjo vise nema isprike idemo.
Ako nemozes doci stizu momci po tebe
Amper i Niche u 13.45 vjesanje u vojarni jer navijate za jajduk
Znaci strijeljani necete biti jer niste zasluzili
Kolerik u 14.00
Pa u 14.15 onaj dream warrior
15. Strijeljamo sata.
16.zeko ali njega nestrijeljamo zivoga ga bacamo svinjama
17.00 bracala ide svezan na marakanu. A svi znamo koliko ga to boli i do kraja zivota na kruhu i vodi svezan gleda klempu.
Operw i Scorpijo su zaduzeni za smaknuca.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: STRIJELJANJE
Valja spomenuti da je casperla bacen u vatru jer su ga kamatari uhvatili u gay sexu sa svojim deckon. Inace bi casperla ionako bio strijeljan a ovako ce se nasi momci pobrinuti da se kamatare posmica jer nisu dobili ovlastenje.
Casperla je ziv izgorio
Casperla je ziv izgorio
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ante, neću moć doc na vješanje, jer cu bit u Berlinu...
Ti si mi da ispričnicu prošli put...
;)
Ti si mi da ispričnicu prošli put...
;)
Guest- Guest
Moze .... potpisano ali pazi u berlinu je puno momaka. Jedan krivi potez i metak u glavu. Ti ces biti smaknut kad se vratis
2015-09-13
endovo smaknuće ću osobno kontrolirat. Bit će u dresu najpopularnijeg romskog kluba (crveno plave boje) i metak će primit točno kroz grb na dresu
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Navijas za Juventus
2015-09-13
desert_fox wrote:Moze .... potpisano ali pazi u berlinu je puno momaka. Jedan krivi potez i metak u glavu. Ti ces biti smaknut kad se vratis
Guest- Guest
Može i to kada svim nazočnima na satu bude 15:00 ... moja posljednja želja.
Last edited by sat2 on 15/2/2017, 19:43; edited 1 time in total
sat2-
2015-09-28
Iako nije u redu ... u 15:00 navijači već polako odlaze ...
sat2-
2015-09-28
De mi ovu dvojicu nize rase da napravim eksperimente na njimadesert_fox wrote:Navijas za Juventus
Neka ih momci potom pokupe ako prezive
Neplasi se ti zato momci odradjuju posao kvalitetno.. gestapo schule
2015-09-13
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1