ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Užas Kandidat HDZ-a pjeva pjesmu Pauk

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Užas Kandidat HDZ-a pjeva pjesmu Pauk - Page 4 Empty Re: Užas Kandidat HDZ-a pjeva pjesmu Pauk

Post by epikur37 Sun 14 Mar - 16:26

crvenkasti wrote:Ja, kao Hrvat, ja se sramim što sam Srbin.

Već si to prošao, šta se više jedeš.

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Užas Kandidat HDZ-a pjeva pjesmu Pauk - Page 4 Empty Re: Užas Kandidat HDZ-a pjeva pjesmu Pauk

Post by Guest Sun 14 Mar - 16:27

jasambrend wrote:

Pa uvijek su imali kvalitetniju rock scenu...

Što je i logično kad se zna da je rock scena sama po sebi infantilna kategorija koja u velikoj većini svojih izdanja doseže i do razine mentalne retardacije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 14 Mar - 16:28

epikur37 wrote:

slušam rokabili i bosanovu

Majko mila...
Što se tebi dogodilo?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 14 Mar - 16:30

Speare Shaker wrote:
epikur37 wrote:

Majko mila...
Što se tebi dogodilo?

Pogodio te umjetni satelit poput Ricka u seriji Northern exposure i pretvorio te u homo novus?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 14 Mar - 16:30

Speare Shaker wrote:
jasambrend wrote:

Što je i logično kad se zna da je rock scena sama po sebi infantilna kategorija koja u velikoj većini svojih izdanja doseže i do razine mentalne retardacije.

Tako ružne reči iz tako lepih usta....rekao bi Koja u Dečku koji obećava :)

Rok je poetska snaga urbanog revolta specifičnog za drugu polovicu XX stoljeća...na tome je mnogo toga izraslo...

Ok, ja sad isto proklinjem 68-osmaše, ali svejedno kulturna baština ima svoj otisak u vremenu i motive koji su ostali u svima nama.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 14 Mar - 16:33

Speare Shaker wrote:
epikur37 wrote:

Majko mila...
Što se tebi dogodilo?

Bosanova mi je super, opušta me...

U glavnom moj izbor glazbe posve se podudra s Robertom Marekovićem...50-60 i malo sedamdesetih...:)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 14 Mar - 16:35

Speare Shaker wrote:
jasambrend wrote:

U svakom žitu ima kukolja. I obratno. Osim u kuruzi.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sun 14 Mar - 16:35

epikur37 wrote:
Ok, ja sad isto proklinjem 68-osmaše, ali svejedno kulturna baština ima svoj otisak u vremenu i motive koji su ostali u svima nama.

I Hitlerov nacizam je ostavio priličan broj svojih otisaka so fucking what?
Ali boldano ostavlja jak dojam da ima nade za tebe.  :P
Da skratim riječ je o infantilnoj kulturi oboljeloj od Petar Pan sindroma.
Pa sam Bruce Springsteen je u jednom tv razgovoru rekao da je rock oblik izražavanja koji se samo pokazao najuspješnijim u prodavanju ilizije vječne mladosti. Da baš ne kažem kako je snake oil uspio prodati ogromnom broju ljudi kao lijek za rak, ćelavost i lošu potenciju pojedinačno i zajedno.

Last edited by Speare Shaker on Sun 14 Mar - 16:38; edited 2 times in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 14 Mar - 16:37

jasambrend wrote:
Speare Shaker wrote:
jasambrend wrote:

U svakom žitu ima kukolja. I obratno. Osim u kuruzi.

U stvarnoj kuruzi dobro rastu bundeve i grah.
U glazbenoj... to je esencija najgoreg mogućeg kukolja od kojeg nema obrane osim eventualno antifona (štitnika za uši).
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 14 Mar - 16:39

Naravno da rock prodaje iluziju mladosti, doduše ima previše raznih pravaca da bi ga se tako jednoobrazno uopćilo...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 14 Mar - 16:40

Speare Shaker wrote:
epikur37 wrote:

I Hitlerov nacizam je ostavio priličan broj svojih otisaka so fucking what?
Ali boldano ostavlja jak dojam da ima nade za tebe.  :P
Da skratim riječ je o infantilnoj kulturi oboljeloj od Peter Pan sindroma:
Pa sam Bruce Springsteen je u jednom tv razgovoru rekao da je rock oblik izražavanja koji se samo pokazao najuspješnijim u prodavanju ilizije vječne mladosti. Da baš ne kažem kako je snake oil uspio prodati ogromnom broju ljudi kao lijek za rak, ćelavost i lošu potenciju pojedinačno i zajedno.

Molim, molim...sada već presuđeni bivši francuski predsjednik Nikolas Sarkozy je prvi u Europi bacio anatemu na 68-maše...sjećam se prije više od 10 godina.

Mislim da sam otvorio temu tim povodom na bivšem forumu.

Sad da stanemo na trenutak, nije ni ta anatema bila bezveze, provrijet e to uskoro sve u Europi.

Rekao bi Geert Mak.
Ins Europa.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Sun 14 Mar - 16:47

jasambrend wrote:Naravno da rock prodaje iluziju mladosti, doduše ima previše raznih pravaca da bi ga se tako jednoobrazno uopćilo...

Ne mogu se tu izdvojiti čitavi pravci, samo pojedinačni primjeri odstupanja od općeg pravila.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb Sun 14 Mar - 19:05

Od klasike meni se najviše sviđa ono što je onaj simpatični crnac izvodio u filmu Casablanca.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 14 Mar - 19:47

Prestani nam uvaljivati kuruzu više, e...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dijagram Sun 14 Mar - 20:06

dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sun 14 Mar - 23:04

Damir Dekanić zvani Deks

Užas Kandidat HDZ-a pjeva pjesmu Pauk - Page 4 IMG_0309

novca ima treba ga znati uzeti
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics