ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Užas Kandidat HDZ-a pjeva pjesmu Pauk

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Užas Kandidat HDZ-a pjeva pjesmu Pauk - Page 3 Empty Re: Užas Kandidat HDZ-a pjeva pjesmu Pauk

Post by epikur37 Sun 14 Mar - 14:56

dijagram wrote:
epikur37 wrote:
dijagram wrote:
epikur37 wrote:
dijagram wrote:
epikur37 wrote:Imenjače, kaj ne gledaš zavodljivu V. Škare  kod Stankovića...:)
Ma kakvi, sad iz bjelovara.
Posao, zene, posao,..i tako.
Sad ces reci i vesna je zena:)

Sve više liči na Jokera...onako izblajhana i zamrznutog osmijeha.
Uvijek je bila odurna, sreo sam je par puta na ulici,...radije sretnem daliju oreskovic nego nju.

Ne znam koja je gora...

Orešković po mom, ovaj ženski joker ima nekog iskustva iako je spaljena.

Ali Orešković je anti žena, anti -politika-anti pojava.
Ocu reci, ako bas nista drugo nema, a samo ove dvi...dalija bolja:)

pa dobro mlađa je

ali isto ...žblj

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Užas Kandidat HDZ-a pjeva pjesmu Pauk - Page 3 Empty Re: Užas Kandidat HDZ-a pjeva pjesmu Pauk

Post by dijagram Sun 14 Mar - 14:58

epikur37 wrote:
dijagram wrote:
epikur37 wrote:
dijagram wrote:
epikur37 wrote:
dijagram wrote:
epikur37 wrote:Imenjače, kaj ne gledaš zavodljivu V. Škare  kod Stankovića...:)
Ma kakvi, sad iz bjelovara.
Posao, zene, posao,..i tako.
Sad ces reci i vesna je zena:)

Sve više liči na Jokera...onako izblajhana i zamrznutog osmijeha.
Uvijek je bila odurna, sreo sam je par puta na ulici,...radije sretnem daliju oreskovic nego nju.

Ne znam koja je gora...

Orešković po mom, ovaj ženski joker ima nekog iskustva iako je spaljena.

Ali Orešković je anti žena, anti -politika-anti pojava.
Ocu reci, ako bas nista drugo nema, a samo ove dvi...dalija bolja:)

pa dobro mlađa je

ali isto ...žblj
zato je i navodim, prikladna za usporedbu s ovom konjarom
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 14 Mar - 15:00

Mogli su probati sa Idolima, EKV ili Obojenim Programom, ali ne, ovi u juriš sa kuruzom... i onda se čude što neki malo pristojniji ljudi izvana na ovdašnja primitivna plemena gledaju s povećalom i pincetom i uspiju ih zaratiti svako toliko....
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 14 Mar - 15:02

jasambrend wrote:Mogli su probati sa Idolima, EKV ili Obojenim Programom, ali ne, ovi u juriš sa kuruzom... i onda se čude što neki malo pristojniji ljudi izvana na ovdašnja primitivna plemena gledaju s povećalom i pincetom i uspiju ih zaratiti svako toliko....

Eto na...nek si ti pametan i ekskluzivan

a nis čuo za goribor, pekinškupatku, boye..
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dzango Sun 14 Mar - 15:04

jasambrend wrote:Mogli su probati sa Idolima, EKV ili Obojenim Programom, ali ne, ovi u juriš sa kuruzom... i onda se čude što neki malo pristojniji ljudi izvana na ovdašnja primitivna plemena gledaju s povećalom i pincetom i uspiju ih zaratiti svako toliko....
Ili Bajagom.
dzango
dzango

2014-04-19

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 14 Mar - 15:32

epikur37 wrote:

Više tog zaboravio, nego si ti čuo... Oružjem protiv Otmičara, Šarlo Akrobatu, Disciplinu Kitschme i Darkwood Dub si izostavija od eminentnijih, kad se već kurčimo ...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 14 Mar - 15:33

jasambrend wrote:
epikur37 wrote:

Više tog zaboravio, nego si ti čuo... Oružjem protiv Otmičari, Šarlo Akrobatu, Disciplinu Kitschme i Darkwood Dub si izostavija od eminentnijih, kad se već kurčimo ...

Taman posla...

Bss stavio dorcolca od darkwooda jer tekst vise ide uz 40-te.
epikur37
epikur37

2015-08-06

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 14 Mar - 15:35

Uostalom s Kojom sam se podruzio zadnji put prije a 7..10 godi a u ZD... ali i sa Djinom Bananom iz kulture shoka.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 14 Mar - 15:42

Baš lijepo, jesi ga pitao podršku za treći...:D
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 14 Mar - 15:44

jasambrend wrote:Baš lijepo, jesi ga pitao podršku za treći...:D

Koju sam kratko pozdravio... pustilo nas iza ... A Srdjan je jugokominjara. Ali mu je obrada Rujne zore epska... Ok čovjek je crnogorac.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 14 Mar - 15:49

Taj Srdjan alias Djino... se napio kod stomorice s nama nakon koncerta...ali ono jugoslabija... aman... Jastrebov tip
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dijagram Sun 14 Mar - 15:51

epikur37 wrote:Taj Srdjan alias Djino... se napio kod stomorice s nama nakon koncerta...ali ono jugoslabija... aman... Jastrebov tip
Gledao ga u sarajevu, tad je bio samo djino banana, i bili su banana, tanki, bezze
Carsijska raja.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 14 Mar - 15:55

Jos iz onog vremena... :D

Hint za brenda... Album Severseverozapad... Subotica.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 14 Mar - 15:56

Ne kužim što mnogi vide u toj državi, ali ajd, ovi vjerojatno cmizdre zbog zajedničkog tržišta no nije bilo moguće na dulji rok imati državu koju je na okupu držalo jedino ljepilo ideologije na umoru... A da se netko može baš toliko zaraziti idejom jugoslavenštine poput Jastreba, to mi nikad neće biti jasno...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dijagram Sun 14 Mar - 15:58

epikur37 wrote:Jos iz onog vremena... :D

Sve je to tanko, taj tzv novi vaL.
Stari rokeri su bili bolji.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 14 Mar - 16:02

jasambrend wrote:Ne kužim što mnogi vide u toj državi, ali ajd, ovi vjerojatno cmizdre zbog zajedničkog tržišta no nije bilo moguće na dulji rok imati državu koju je na okupu držalo jedino ljepilo ideologije na umoru... A da se netko može baš toliko zaraziti idejom jugoslavenštine poput Jastreba, to mi nikad neće biti jasno...

Jastreb definitivno nije Srbin kako ga prozivate, eventualno dijete miješanog braka ili ni to. 

On Jugoslaviju ne doživljava politički, to je imaginarij sličica i neke bolje prošlosti.

barem ja ga tako doživljavam, političke digresiju su sporedne.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 14 Mar - 16:07

Pa uvijek su imali kvalitetniju rock scenu... ne jebe ih komercijalno dodvoravanje široj publici, a barem u urbanim sredinama za razliku od nas imaju veću bazu, ali kuruza im je za šiknit barem petsto atomskih.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 14 Mar - 16:11

jasambrend wrote:

Pa uvijek su imali kvalitetniju rock scenu... ne jebe ih komercijalno dodvoravanje široj publici, a barem u urbanim sredinama za razliku od nas imaju veću bazu, ali kuruza im je za šiknit barem petsto atomskih.

Pazi ovih likova ali cijeli album je konceptualan...taj severseverozapad, kao novi paket aranžamn.

Mislim, ja sad ne slušam sve to...

slušam rokabili i bosanovu

ali mki je bilo fora onda
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 14 Mar - 16:18

Čak je  i ovaj naš Postolar triper ima solidne rifove...na momente kao nomeans no ;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sun 14 Mar - 16:23

Ja, kao Hrvat, ja se sramim što sam Srbin.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 14 Mar - 16:26

crvenkasti wrote:Ja, kao Hrvat, ja se sramim što sam Srbin.

Već si to prošao, šta se više jedeš.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics