Hoce li dotepenci iz Sumadije preuzeti hrvatsko pravosudje?!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hoce li dotepenci iz Sumadije preuzeti hrvatsko pravosudje?!
samo ti nastavi tako,kic će ti onda biti najmanji problem.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Nesto te brine?vili40 wrote:samo ti nastavi tako, kic ce ti onda biti najmanji problem.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mene ne,nego mi djeluješ kao dobar čovjek ali izgleda da tamo kamo ideš svaki dan te sve više naradikaliziraju.Ne znam možda se i varam ali već bi polako trebao brenzati.vuksadinare wrote:Nesto te brine?vili40 wrote:samo ti nastavi tako, kic ce ti onda biti najmanji problem.
vili40-
2015-08-02
Hahahahavuksadinare wrote:Nit sam u udrugama nit rovarim..ali imam svu potrebitu dokaznu dokumentaciju koja uskoro ide u javnost..i za neke ovdje..pa nek me kic banira za trajno..vrijedit cejastreb wrote:Ako tko rovari, onda ste to vi iz krovnih udruga i sličnih udruženja i strančica ustaške provijencije.vuksadinare wrote:Dok hrvate u srbiji prcaju mi agenrturi i onima koji bi opet sutra rovarili djelimo fotelje i guramo ih za kandidate..oag matos kako si samo u pravu bio..ali nijednom nije dogorjela svijeća
Kad ce ti izac ona famozna knjiga?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» noćas iznad šumadije...
» 'Iz srca sam Sumadije,radim u Dubrovniku i svi su divni prema meni'
» Supruga Blage Zadre:'Kad pravda nije dostizna a pravosudje nije odradilo svoj posao rezultat vam je radikalizacija drustva'
» Kolinda se vraca i zeli preuzeti HDZ?!
» Gdafijev sin spreman preuzeti Libiju
» 'Iz srca sam Sumadije,radim u Dubrovniku i svi su divni prema meni'
» Supruga Blage Zadre:'Kad pravda nije dostizna a pravosudje nije odradilo svoj posao rezultat vam je radikalizacija drustva'
» Kolinda se vraca i zeli preuzeti HDZ?!
» Gdafijev sin spreman preuzeti Libiju
Page 2 of 2