Hrvati masovno odustaju od cijepljenja AstraZenecom
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hrvati masovno odustaju od cijepljenja AstraZenecom
jebi ga sad,ovo sa cjepivom ide od goreg na još gore...
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
dijagram wrote:Tko se cijepio od forumasa?
Znam samo za yodu i mutavog.
Noor wrote:dijagram wrote:Tko se cijepio od forumasa?
to je samo za one što su se usrali kao grlice.
ima ih po forumu. zajedničko im je da su srali po šveđanima.
dobro, tiš se cijepit kad Tegnell kaže..SAD!mutava baštarda wrote:Noor wrote:dijagram wrote:Tko se cijepio od forumasa?
to je samo za one što su se usrali kao grlice.
ima ih po forumu. zajedničko im je da su srali po šveđanima.
usput rečeno, u švedskoj ti opet divlja, ništa od krda, a već godinu dana ga vataju
ne divlja ništa u švedskoj imaju po glavi stanovnika umrlih čak i manje nego mi, ili tu negdje.. dakle na istoj smo razini. kod nas je "krdo" već na 40-45% ljudi, imamo još preći prije nego bude 60-70% kada onda krdo djeluje.. tako i švedi.
a ne znam, Tegnell kaže da su ušli u treći val, da se širi mutant koji je puno zarazniji, ograničili su broj kupaca u trgovinama, imaju skraćeno radno vrijeme kafića i restorana i rigoroznija pravila nošenja maske
mislim da smo što se tiče pravila mi "liberalniji" od švedske trenutno. što se tiče koliko ljudi će umrijeti, u RH i švedskoj i većini europe je umrlo ovisno gdje između 0.1 i 0.14% populacije.. ja sam svoju granicu stavio na 0.2%, dakle ima umrijeti još 1/2 do 1/3 ljudi prije toga imunitet krda... :/
dakle ako RH ima 4mil ljudi, moj gornji limit je 8000..
however, možda izgleda puno, ali sjetimo se prije godinu dana , ljudi su mi prijetili jer sam govorio da će umrijeti 0.1% ili 0.2%, "da je to ne moguće da će biti sigurnoi više itd"..
cijepiva će nas spasiti dosta.. nadam se da je do ljeta kraj ovom sranju
dakle ako RH ima 4mil ljudi, moj gornji limit je 8000..
however, možda izgleda puno, ali sjetimo se prije godinu dana , ljudi su mi prijetili jer sam govorio da će umrijeti 0.1% ili 0.2%, "da je to ne moguće da će biti sigurnoi više itd"..
cijepiva će nas spasiti dosta.. nadam se da je do ljeta kraj ovom sranju
prvo što čujem. al' su Skandinavci moraju nositi maske ?Noor wrote:a ne znam, Tegnell kaže da su ušli u treći val, da se širi mutant koji je puno zarazniji, ograničili su broj kupaca u trgovinama, imaju skraćeno radno vrijeme kafića i restorana i rigoroznija pravila nošenja maske
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/glavni-svedski-epidemiolog-tegnell-cini-se-da-ulazimo-u-treci-val-zaraze-virus-se-siri-jako-brzo-foto-20210302mutava baštarda wrote:prvo što čujem. al' su Skandinavci moraju nositi maske ?Noor wrote:a ne znam, Tegnell kaže da su ušli u treći val, da se širi mutant koji je puno zarazniji, ograničili su broj kupaca u trgovinama, imaju skraćeno radno vrijeme kafića i restorana i rigoroznija pravila nošenja maske
mediji su posebno osjetljivi na Švedsku, tako da znaju lagati i izvrtati činjenice kao i ovaj put, samo što ih faktograf neće ispraviti i reći da lažu.Noor wrote:https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/glavni-svedski-epidemiolog-tegnell-cini-se-da-ulazimo-u-treci-val-zaraze-virus-se-siri-jako-brzo-foto-20210302mutava baštarda wrote:prvo što čujem. al' su Skandinavci moraju nositi maske ?Noor wrote:a ne znam, Tegnell kaže da su ušli u treći val, da se širi mutant koji je puno zarazniji, ograničili su broj kupaca u trgovinama, imaju skraćeno radno vrijeme kafića i restorana i rigoroznija pravila nošenja maske
dakle ne postoji nikakav zakon, koji bi nametao nošenje maske.
pošto kovid postaje religija to je kao i slobodan izbor hoćeš li nositi križ oko vrata da te čuva i pokažeš pripadnost ili nećeš.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» HALMED provjerava još jednu smrt nakon cijepljenja AstraZenecom, riječ je o 33-godišnjoj osobi
» Odustaju li Hrvati od Boga ?
» “Čak 10 zemalja EU-a zabranilo je cijepljenje AstraZenecom, za naš Stožer oni su glupi”
» Astrakatastrofa: I Švedska obustavila cijepljenje AstraZenecom: ‘Zabilježen je poremećaj ozbiljniji od ugrušaka‘
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Odustaju li Hrvati od Boga ?
» “Čak 10 zemalja EU-a zabranilo je cijepljenje AstraZenecom, za naš Stožer oni su glupi”
» Astrakatastrofa: I Švedska obustavila cijepljenje AstraZenecom: ‘Zabilježen je poremećaj ozbiljniji od ugrušaka‘
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
Page 3 of 3