Merkel: Multikulturalizam je prijevara, otvorimo granice :D
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Merkel: Multikulturalizam je prijevara, otvorimo granice :D
prckov wrote:Najbolji nacin za unistit nacionalne drzave je uvest arape. Mozes npr. uvest kolko god hoces poljka i nista se promjenit nece, ili bilo kojih drugih nemuslimana
Da, ali ove scene ne bi bile moguće bez EU.
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
Nisi ti nju razumio. Ako želiš u Njemačkoj živjeti, onda ćeš se morati asimilirati.epikur37 wrote:Znači multikulti je mrtav al trpaj još :D
Koji kupus od žene koji šrot od nacije :)
Guest- Guest
red wolf wrote:Nisi ti nju razumio. Ako želiš u Njemačkoj živjeti, onda ćeš se morati asimilirati.epikur37 wrote:Znači multikulti je mrtav al trpaj još :D
O Božebogati
yap, ezek ce ti sve pojasnitiRiplex wrote:red wolf wrote:Nisi ti nju razumio. Ako želiš u Njemačkoj živjeti, onda ćeš se morati asimilirati.epikur37 wrote:Znači multikulti je mrtav al trpaj još :D
O Božebogati
Sokrate, jesi nabavio veliki LCD da promatramo ekipno tu asimilaciju?red wolf wrote:Nisi ti nju razumio. Ako želiš u Njemačkoj živjeti, onda ćeš se morati asimilirati.epikur37 wrote:Znači multikulti je mrtav al trpaj još :D
n_razbojnik-
2014-04-15
Ne. Uostalom, to će sve biti besmisleno uskoro jer novi svjetski poredak je pred vratima. Svijet će tada biti bolje mjesto.Eva wrote:u Arapa
Guest- Guest
Jedva čekam da tebe vidim kako ćeš se asimilirati u globalno čovječanstvo, u svijet bez granica ( samo Svemir će nam biti granica, ali ne dugo )...n_razbojnik wrote:
Sokrate, jesi nabavio veliki LCD da promatramo ekipno tu asimilaciju?
Guest- Guest
...ja samo promatram...red wolf wrote:Jedva čekam da tebe vidim kako ćeš se asimilirati u globalno čovječanstvo, u svijet bez granica ( samo Svemir će nam biti granica, ali ne dugo )...n_razbojnik wrote:
n_razbojnik-
2014-04-15
O, promatrati ćeš, promatrati...n_razbojnik wrote:...ja samo promatram...red wolf wrote:Jedva čekam da tebe vidim kako ćeš se asimilirati u globalno čovječanstvo, u svijet bez granica ( samo Svemir će nam biti granica, ali ne dugo )...n_razbojnik wrote:
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:...ja samo promatram...red wolf wrote:Jedva čekam da tebe vidim kako ćeš se asimilirati u globalno čovječanstvo, u svijet bez granica ( samo Svemir će nam biti granica, ali ne dugo )...n_razbojnik wrote:
ti se pobrini za LCD i cugu, ja ću hranu i kurve nabaviti...red wolf wrote:O, promatrati ćeš, promatrati...n_razbojnik wrote:...ja samo promatram...red wolf wrote:Jedva čekam da tebe vidim kako ćeš se asimilirati u globalno čovječanstvo, u svijet bez granica ( samo Svemir će nam biti granica, ali ne dugo )...n_razbojnik wrote:
n_razbojnik-
2014-04-15
ne bih hvala...n_razbojnik wrote:
ti se pobrini za LCD i cugu, ja ću hranu i kurve nabaviti...
Guest- Guest
dobro, ne moramo jesti...red wolf wrote:ne bih hvala...n_razbojnik wrote:
n_razbojnik-
2014-04-15
Mislim da trolaš temu...n_razbojnik wrote:dobro, ne moramo jesti...red wolf wrote:ne bih hvala...n_razbojnik wrote:
Guest- Guest
neupitno, no zašto se ne žreliš družiti i promatrati samnom?red wolf wrote:Mislim da trolaš temu...n_razbojnik wrote:dobro, ne moramo jesti...red wolf wrote:ne bih hvala...n_razbojnik wrote:
n_razbojnik-
2014-04-15
Da novi poredak...možda kontinenata, i bez ljudi...
Guest- Guest
Pa sad, nisu baš pitomi, ali i Arapi su ljudi.
Guest- Guest
Jel? Ne bi se složili "ovi tvoji" dolje...Eva wrote:Pa sad, nisu baš pitomi, ali i Arapi su ljudi.
Guest- Guest
Još uvijek imamo izbor...n_razbojnik wrote:
neupitno, no zašto se ne žreliš družiti i promatrati samnom?
Guest- Guest
Merkelica je američka kuja... Država koja je svoj standard izgradila na američkim poticajima i pomoći i koja je ispremrežena američkim vojnim bazama je to što rekoh.epikur37 wrote:Znači multikulti je mrtav al trpaj još :D
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» Merkel sve teže diše,novi ultimatum od koalicijskih partnera:"Gospođo Merkel,dajem vam 14 dana za europsko rješenje za prihvat azilanata"
» Merkel šila, Merkel parala
» Juncker u EP dramatično:Ako se ne otvorimo zapadnom Balkanu,ponovno ćemo imati rat kao 90-tih
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» Merkel sve teže diše,novi ultimatum od koalicijskih partnera:"Gospođo Merkel,dajem vam 14 dana za europsko rješenje za prihvat azilanata"
» Merkel šila, Merkel parala
» Juncker u EP dramatično:Ako se ne otvorimo zapadnom Balkanu,ponovno ćemo imati rat kao 90-tih
Page 2 of 8