Tomasevic porucio uhljebima:'Necu vas otpustati'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tomasevic porucio uhljebima:'Necu vas otpustati'
https://m.vecernji.hr/vijesti/tomislav-tomasevic-u-studiju-vecernjeg-lista-o-svojoj-viziji-zagreba-1475474
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tomasevic porucio uhljebima:'Necu vas otpustati'
...poslovica kaze..nije krv voda ...
2015-09-08
Lik ce jos pojacat uhljebljenje..treba namirit kvotu svojih jebivjetara po uredima
2015-09-08
Ja vam kazem da je lik malo zesca prevara..vi kako hocete..nemojte poslije kuku..
2015-09-08
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Tomašević o rezovima u Gradu: Ne treba se nitko bojati otkaza, samo oni koji su radili nezakonito.
iz ove su izjave vuk i piskaralo iščitali da će uhljebi ostati zaštićeni?anemično đubre je očigledno u panici, jer mu se žetončići kotrljaju od njega, a kmetovi piskaraju bedastoće.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:Tomašević o rezovima u Gradu: Ne treba se nitko bojati otkaza, samo oni koji su radili nezakonito.iz ove su izjave vuk i piskaralo iščitali da će uhljebi ostati zaštićeni?
a šta si ti iščitao iz te izjave?
razmisli.marcellus wrote:sitting_bull wrote:Tomašević o rezovima u Gradu: Ne treba se nitko bojati otkaza, samo oni koji su radili nezakonito.iz ove su izjave vuk i piskaralo iščitali da će uhljebi ostati zaštićeni?
ne možeš uvijek tražiti odgovore na pladnju bez obzira koliki si gotovan.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:razmisli.marcellus wrote:sitting_bull wrote:Tomašević o rezovima u Gradu: Ne treba se nitko bojati otkaza, samo oni koji su radili nezakonito.iz ove su izjave vuk i piskaralo iščitali da će uhljebi ostati zaštićeni?
ne možeš uvijek tražiti odgovore na pladnju bez obzira koliki si gotovan.
de ne seri matereti
ono, na kraj pameti mi nije pretpostavljat što si ti mislio. Ako nešto misliš, reci što misliš, stvar elementarne pristojnosti. Ovako ispadaš ko one pičke koje pitaš zašto se duriš, a one kažu znaš ti zašto se ja durim. Ti naravno nemaš pojma i u biti te boli kurac zašto se ona duri.
ni glasove ti ne treba dati
2014-04-16
piskaralo, zašto si se usplahirio?marcellus wrote:ono, na kraj pameti mi nije pretpostavljat što si ti mislio. Ako nešto misliš, reci što misliš, stvar elementarne pristojnosti. Ovako ispadaš ko one pičke koje pitaš zašto se duriš, a one kažu znaš ti zašto se ja durim. Ti naravno nemaš pojma i u biti te boli kurac zašto se ona duri.
jasno je rečeno kako oni koji nisu kršili zakon ne trebaju strahovati.
pa razmisli koliko u tom leglu zvanom gradska skupština i holding ima onih koji nisu kršili zakon.
praktično je riječ o sitnim ribama, odnosno šljakerima. svatko tko je na ikakvoj funkciji ima putra na glavi.
ku'iš kako vuk sere s naslovom teme: neće otpuštati uhljebe, a i ti se ponašaš upravao onako kako si opisao tete, odnosno kao jedna od tih, kako ti kažeš pičaka, a ja bih za tebe koristio izraz - pizda.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:piskaralo, zašto si se usplahirio?marcellus wrote:ono, na kraj pameti mi nije pretpostavljat što si ti mislio. Ako nešto misliš, reci što misliš, stvar elementarne pristojnosti. Ovako ispadaš ko one pičke koje pitaš zašto se duriš, a one kažu znaš ti zašto se ja durim. Ti naravno nemaš pojma i u biti te boli kurac zašto se ona duri.
pa razmisli koliko u tom leglu zvanom gradska skupština i holding ima onih koji nisu kršili zakon.
praktično je riječ o sitnim ribama, odnosno šljakerima. svatko tko je na ikakvoj funkciji ima putra na glavi.
ku'iš kako vuk sere s naslovom teme: neće otpuštati uhljebe, a i ti se ponašaš upravao onako kako si opisao tete, odnosno kao jedna od tih, kako ti kažeš pičaka, a ja bih za tebe koristio izraz - pizda.
dakle, uhljebi ostaju?
marcellus wrote:sitting_bull wrote:piskaralo, zašto si se usplahirio?marcellus wrote:ono, na kraj pameti mi nije pretpostavljat što si ti mislio. Ako nešto misliš, reci što misliš, stvar elementarne pristojnosti. Ovako ispadaš ko one pičke koje pitaš zašto se duriš, a one kažu znaš ti zašto se ja durim. Ti naravno nemaš pojma i u biti te boli kurac zašto se ona duri.
dakle, uhljebi ostaju?
uhljebi su ti ko plijesan
di je god zatvoren prostor tu se nakaleme
2014-04-19
prckov wrote:
Pazi kaže lik da se samo oni koji su radili nešto nezakonito moraju bojat za radno mjesto. Znači oni koji nikad ništa nisu radili, a to je jedno 5000 od 7800 zaposlenih u Holdingu, se ne mora bojat ničeg... ostalo su vozači tramvaja i radnici čistoće, oni nešto i rade, ne znam jel zakonito..
pa normalno da je žešća prevara i da je to budući lijevi Bandić. mislim da nitko to ne osporava na forumu, (osobe tipa sora niti ne računamo više ). svi su prevara to je problem. Bandić, Tomašević, Škoro, HDZovg pogotovo, SDPov.. jedini Nađi je konkretno rješenje i nudi konkrentne stvari, zato će i dobiti 3-4% glasovavuksadinare wrote:Ja vam kazem da je lik malo zesca prevara..vi kako hocete..nemojte poslije kuku..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
piskaralo, ne trebaš glumiti idiota.marcellus wrote:sitting_bull wrote:piskaralo, zašto si se usplahirio?marcellus wrote:ono, na kraj pameti mi nije pretpostavljat što si ti mislio. Ako nešto misliš, reci što misliš, stvar elementarne pristojnosti. Ovako ispadaš ko one pičke koje pitaš zašto se duriš, a one kažu znaš ti zašto se ja durim. Ti naravno nemaš pojma i u biti te boli kurac zašto se ona duri.
dakle, uhljebi ostaju?
ti jesi idiot.
sitting_bull-
2015-09-28
alo uhljeb
štas nervozan, reko ti je da te neće otpustit
inače šta tvoji u središnici na iblerovom misle o tvom drukanju za tomaševića, a tamo ga ne mogu smislit i rade sve što mogu da ga sjebu?
štas nervozan, reko ti je da te neće otpustit
inače šta tvoji u središnici na iblerovom misle o tvom drukanju za tomaševića, a tamo ga ne mogu smislit i rade sve što mogu da ga sjebu?
AssadNaPodmornici wrote:pa normalno da je žešća prevara i da je to budući lijevi Bandić. mislim da nitko to ne osporava na forumu, (osobe tipa sora niti ne računamo više ). svi su prevara to je problem. Bandić, Tomašević, Škoro, HDZovg pogotovo, SDPov.. jedini Nađi je konkretno rješenje i nudi konkrentne stvari, zato će i dobiti 3-4% glasovavuksadinare wrote:Ja vam kazem da je lik malo zesca prevara..vi kako hocete..nemojte poslije kuku..
pa i bandić je bio radikalno lijev prije 20 godina.
pazi idiota: oni koji ništa nisu radili kao nisu kršili zakon!marcellus wrote:prckov wrote:
Pazi kaže lik da se samo oni koji su radili nešto nezakonito moraju bojat za radno mjesto. Znači oni koji nikad ništa nisu radili, a to je jedno 5000 od 7800 zaposlenih u Holdingu, se ne mora bojat ničeg... ostalo su vozači tramvaja i radnici čistoće, oni nešto i rade, ne znam jel zakonito..
idiote, ti su došli na izmišljena mjesta koja se reorganizacijom jednostavno ukidaju.
nije samo izmišljeno 27 ureda raznoraznih pročelnika, nego na tisuće nepotrebnih mjesta na koja su dolazili rodijaci, članovi plemena i rodbina i prijatelji i takvi kao ti koji medijski drže štangu i relativiziraju kriminalni sustav preko kojeg se pljačkalo zagreb.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tomasevic:Necu se dizat u zoru kao Bandic,to nije posao gradonacelnika
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
» Dobre vijesti za Čardak: isplaćuju se regresi uhljebima
» NOVA AFERA S UHLJEBIMA Velikogorički HDZ-ovci zaposlili na desetke članova
» Poslije Janica nek ne kuka zašto joj navijači pogrdno pjevaju sa Jandrokovićem,Božinovićem i ostalim uhljebima otišla na račun države gledati Čilića
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
» Dobre vijesti za Čardak: isplaćuju se regresi uhljebima
» NOVA AFERA S UHLJEBIMA Velikogorički HDZ-ovci zaposlili na desetke članova
» Poslije Janica nek ne kuka zašto joj navijači pogrdno pjevaju sa Jandrokovićem,Božinovićem i ostalim uhljebima otišla na račun države gledati Čilića
Page 1 of 2