Ocekuju napetosti!Umirovljeni americki general tvrdi da Srbija nije odustala od Velike Srbije
Page 1 of 1
Ocekuju napetosti!Umirovljeni americki general tvrdi da Srbija nije odustala od Velike Srbije
https://direktno.hr/eu-i-svijet/umirovljeni-americki-general-upozorava-srbija-nije-odustala-od-projekta-velike-srbije-225990/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ocekuju napetosti!Umirovljeni americki general tvrdi da Srbija nije odustala od Velike Srbije
Ne bi se stel mesati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ocekuju napetosti!Umirovljeni americki general tvrdi da Srbija nije odustala od Velike Srbije
Nisu ni Amerikanci odustali od američkog imperijalizma. Našli se pravi koji će im solit pamet.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pih.
Pod Velikom Srbijom lik smatra Srbiju koja bi htjela vratiti Kosovo.
A i ti se ko utopljenik hvatas za svaku slamku.
Znas sta,ja mislim da ti sanjas veliku Srbiju vise nego car Dusan.
Pod Velikom Srbijom lik smatra Srbiju koja bi htjela vratiti Kosovo.
A i ti se ko utopljenik hvatas za svaku slamku.
Znas sta,ja mislim da ti sanjas veliku Srbiju vise nego car Dusan.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pod velikom Srbijom lik smatra i to šta Hrvati i Srbi ne žele biti preglasani od muslimana jer Americi odgovoara samo unitarna BiH kako bi makli Rusiju i stavili je pod svoj Nato kišobran koji je američki imperijalizam.
Brige mene za Srbe. Ja sam mu odgovorio svoje. Oni su neka moraolna vertiakala koja će drugima solit pamet o velikoj nešto a oni broj 1 u svijetu po tom pitanju.
Brige mene za Srbe. Ja sam mu odgovorio svoje. Oni su neka moraolna vertiakala koja će drugima solit pamet o velikoj nešto a oni broj 1 u svijetu po tom pitanju.
2014-04-11
Nadam se da će im četnici pobjediti na lokalnim izborima u Nikšiču za koji dan pa nek vide kolike bi potencijalne prijetnje imalo primanje jedne nestabilne države kao šta je BiH u Nato savez i onda promjena plana i prepustiti je Hrvatskoj.
Daj dite materi.
Daj dite materi.
2014-04-11
Similar topics
» Umirovljeni Američki general na twitteru pozvao na likvidaciju Tuckera Clarlsona
» Lički HDZ-ovci s četiri autobusa krenuli u Zagreb, očekuju da ih primi vrh stranke iako je Jandroković to odbio; Milinović tvrdi: Ovo nije pobuna
» Đukanović: Oživjele su ideje o uspostavi velike Srbije, velike Albanije i velike Hrvatske
» SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
» Raspop Miras preti iz HrvatskeSPC i Srbija nikad nisu odustali od Velike Srbije i Hrvatska ima pravo na HPC
» Lički HDZ-ovci s četiri autobusa krenuli u Zagreb, očekuju da ih primi vrh stranke iako je Jandroković to odbio; Milinović tvrdi: Ovo nije pobuna
» Đukanović: Oživjele su ideje o uspostavi velike Srbije, velike Albanije i velike Hrvatske
» SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
» Raspop Miras preti iz HrvatskeSPC i Srbija nikad nisu odustali od Velike Srbije i Hrvatska ima pravo na HPC
Page 1 of 1