Baba koja se smije
Page 1 of 1
Baba koja se smije
https://www.jutarnji.hr/web-static/je-li-vesna-skare-ozbolt-hakirana-ili-je-samo-razotkrivena-nevaznost-programa-u-kampanjama-15056472
Nema program.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Baba koja se smije
Ima ona program samo ga ne smi javno reč.
Dobar dan , koji je vaš program ako postanete gradonačelnica grada Zagreba ?
Pa moj program je da ja uvalim svoje dupe u gradsku fotelju , zaposlim rodbinu i prijatelje u gradske firme i uprave priko veze , gledam di ću kakvu plavu kuverticu dobit radi namještanja privatnicima za poslove vezano uz grad....i tako to.
Ona nema program uopće. Došla se samo uvalit ode.
Dobar dan , koji je vaš program ako postanete gradonačelnica grada Zagreba ?
Pa moj program je da ja uvalim svoje dupe u gradsku fotelju , zaposlim rodbinu i prijatelje u gradske firme i uprave priko veze , gledam di ću kakvu plavu kuverticu dobit radi namještanja privatnicima za poslove vezano uz grad....i tako to.
Ona nema program uopće. Došla se samo uvalit ode.
Last edited by RayMabus on Tue 9 Mar - 17:09; edited 1 time in total
2014-04-11
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Odma mi nešto kod nje nije leglo kad je izjavila da joj je žao šta Bandič nije umra nakon izbora.
Ova se izgleda kandidirala da pokupio onaj dio glasova koji možda na ovim izborima ne bi dali glas Bandiću dok je bio živ i onda tako da paraziti s njenim mandatima mogu opet sastaviti večinu na čelu s Bandićem.
A ovo je zmija.
Ova se izgleda kandidirala da pokupio onaj dio glasova koji možda na ovim izborima ne bi dali glas Bandiću dok je bio živ i onda tako da paraziti s njenim mandatima mogu opet sastaviti večinu na čelu s Bandićem.
A ovo je zmija.
2014-04-11
Fašistički napad na transgender osobe...RayMabus wrote:
https://www.jutarnji.hr/web-static/je-li-vesna-skare-ozbolt-hakirana-ili-je-samo-razotkrivena-nevaznost-programa-u-kampanjama-15056472
Nema program.
Šta radi pravobraniteljica za ravnopravnost spolova i rodova?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Similar topics
» Nijemci su poražena nacija koja ne smije prizivati pobjedu
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Jerbo sposobnost kritičkog mišljenja treba svoj djeci, i onoj koja nisu iz pobožnih obitelji i onoj koja jesu
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Jerbo sposobnost kritičkog mišljenja treba svoj djeci, i onoj koja nisu iz pobožnih obitelji i onoj koja jesu
Page 1 of 1