Istarska malvazija je najodvratnije vino,ne znam ko to moze piti
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Istarska malvazija je najodvratnije vino,ne znam ko to moze piti
A obični govnjar. On je predsjednik države.
Zamisli da dođe Bugarski predsjednik na samit koji nije ekonomski nego humanitarni i nema veze s nekom trećom zemljom i onda počme pričat kako su proizvodi iz neke treće države sranje i nek kupuju njegove.
Pa vidiš da je on bolestan čovik.
Zamisli da dođe Bugarski predsjednik na samit koji nije ekonomski nego humanitarni i nema veze s nekom trećom zemljom i onda počme pričat kako su proizvodi iz neke treće države sranje i nek kupuju njegove.
Pa vidiš da je on bolestan čovik.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..propagira on moj kurac ...on je opsjednut hrvatskom i mrzonjom i sad i kao onda 13.5.1990 kao delija na maximiru..odavno pricam da tip prema hrvatskoj pristupa sa pozicije navijstva kao delija..njenu su odnosi hrvatska srbija kao utakmica hajduk zvezdaRingo10 wrote:Pa dobro, propagira i reklamira srpska vina ... to je legitimno
Radi za svoju zemlju u svakom trenutku ... svaka cast
Ali nema pravo da priča gluposti ... cuj Malvazija odvratna ... budala
Inace imaju oni dobrih vina ... Ali Hrvatska vina su bez konkurencije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Radio je 'svoj posao'
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2259072
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2259072
2015-09-08
Malvazija , najodvratnije vino Republike Srbije. Suljo jebe , ne vadi. Ajd sta jebe ali i usi zavrce.... tutleci i niska chela sute i zvacu o ekumeni, bratstvu i potrebi sta skorijeg ulaska RS u EU. Bilo kako bilo unutarsrpsko pitanje, kao i humanitarni rad na teritoriji RS u Glini,tako i srpska malvazija sa srpske Istre. Muhahahhaaaa Kila mozga....
2014-04-14
Pajdo..kad si duzan ko guska..svaki zeko kurac silji...a ti moras bit cu'tabraham wrote:Malvazija , najodvratnije vino Republike Srbije. Suljo jebe , ne vadi. Ajd sta jebe ali i usi zavrce.... tutleci i niska chela sute i zvacu o ekumeni, bratstvu i potrebi sta skorijeg ulaska RS u EU. Bilo kako bilo unutarsrpsko pitanje, kao i humanitarni rad na teritoriji RS u Glini,tako i srpska malvazija sa srpske Istre. Muhahahhaaaa Kila mozga....
2015-09-08
....suljo kakav god da je..nije na jedan nacin glup..njegova politika je politike mrkve i batine..npr pokloni ti milijun eura(navodno poklon) gdje neki svisnu od zahvslnosti..a onda ko na tekuc9j traci izbaci provokacije i izazove..dara iz jasenovca,malvazija,bunjevacki jezik..a nasi dilberi se cude ko pura dreku..'pa zakaj?..jel to onaj isti covjek koji nam je dsl milju eura?..pa jucer nam je pusu slal a danas nas granatira...zakaj..zakaj..sunasce mu presvetlo..mi smo ti za mir,ljubav,bratsvo..pis bradr..i volimo beograd..tito je car..a sad nas suljo zajebava..zakaj..kaj smo to krivi..pa u ilici smo cirilicom pisali..zbog ljubavi prema srbinu djoletu..ak treba jos bumo gace skinuli al nas pusti suljo na splavove..pliz'
2015-09-08
Samo deset minuta trazim vlast
2015-09-08
zagorska su dobra same za gemište, ne znaš koje je kiselešejasambrend wrote:Jebala te Žlahtina, malvazija je čisto solidno vino, a Srbi će napravit dobro vino kad i Zagorci, znači nikad.
darth_vader likes this post
Danasnja zagorska vina su ok..mladi vinari moderna tehnologija i sorte..mislim da malo sto veze danasnja zagorska vina sa prijasnjim..posto sam vinopija i krecem se cesto zagorjem i mogu reci da su im danasnja vina cisto ok..i beru nagradeNoor wrote:zagorska su dobra same za gemište, ne znaš koje je kiseleše: joy:jasambrend wrote:Jebala te Žlahtina, malvazija je čisto solidno vino, a Srbi će napraviti dobro vino kad i Zagorci, znači nikad.
2015-09-08
kvalitetno vrijeđanje
nek odnosi budu ovakvi ubuduće, bit će super
ajd objasnio si im ti da ja ne moram,neki žive 30 godina unatrag i misle da sve znaju.Varaždin Breg,šira okolica pa tamo sve do Štrigove u Međimurju sve vrhunska vina ali to ljudi ne znaju jer većina ode u izvoz.Tamo onaj skroz zagorski kraj se isto rapidno popravlja.vuksadinare wrote:Danasnja zagorska vina su ok..mladi vinari moderna tehnologija i sorte..mislim da malo sto veze danasnja zagorska vina sa prijasnjim..posto sam vinopija i krecem se cesto zagorjem i mogu reci da su im danasnja vina cisto ok..i beru nagradeNoor wrote:zagorska su dobra same za gemište, ne znaš koje je kiseleše: joy:jasambrend wrote:Jebala te Žlahtina, malvazija je čisto solidno vino, a Srbi će napraviti dobro vino kad i Zagorci, znači nikad.
vili40-
2015-08-02
a bućkuriša ima svugdje a ja sam ga najviše našao na moru kao domaće a živi otrov.
vili40-
2015-08-02
vuksadinare wrote:Danasnja zagorska vina su ok..mladi vinari moderna tehnologija i sorte..mislim da malo sto veze danasnja zagorska vina sa prijasnjim..posto sam vinopija i krecem se cesto zagorjem i mogu reci da su im danasnja vina cisto ok..i beru nagradeNoor wrote:zagorska su dobra same za gemište, ne znaš koje je kiseleše: joy:jasambrend wrote:Jebala te Žlahtina, malvazija je čisto solidno vino, a Srbi će napraviti dobro vino kad i Zagorci, znači nikad.
Već sam objasnio kakva su zagorska vrhunska vina... dobra ako si anesteziran, već...
darth_vader-
2014-04-17
meni su bijela vina smeće.. od njih mi se riga.. crna vina mogu piti, iako i njih pijem rijetko
O ukusima i okusima je bez veze pričati.
Ako već moram, malvazija nije ni moj izbor.
Ako već moram, malvazija nije ni moj izbor.
To je to.AssadNaPodmornici wrote:meni su bijela vina smeće.. od njih mi se riga.. crna vina mogu piti, iako i njih pijem rijetko
Dok sam pio,pio sam pivo.
Vino rijetko,a to samo crno.
Bijelo vino je otrov i smrdi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kad pijem, pijem crno ito s alkoholom ne pod 13.5%.
Nedavno mi je starija princeza donijela bijelo također sa 13.5%.
Prvi put sam takvo bijelo vino pio...i već sam se zabilježio za novu pošiljku.
Nema to kupit, to se proizvodi isključivo za elitu. Ne šalim se.
Nedavno mi je starija princeza donijela bijelo također sa 13.5%.
Prvi put sam takvo bijelo vino pio...i već sam se zabilježio za novu pošiljku.
Nema to kupit, to se proizvodi isključivo za elitu. Ne šalim se.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ni ti ni yoda ne znate piti niti znate što valjajastreb wrote:To je to.AssadNaPodmornici wrote:meni su bijela vina smeće.. od njih mi se riga.. crna vina mogu piti, iako i njih pijem rijetko
Od vina jedino prošek pijen.jastreb wrote:To je to.AssadNaPodmornici wrote:meni su bijela vina smeće.. od njih mi se riga.. crna vina mogu piti, iako i njih pijem rijetko
Prije san radija svoje bilo vino , iman i sad vinograd na selu al tko će se s tin bavit i onda ga napravin na svoj gušt a inače ova druga bila vina to ima svašta al jednostavno mineralna i to je to.
U crno vino ako moraš dodat vodu da bi ga popija onda to nije to.
U praksi pijen samo pivu jer liti mi jje to za osvježit se.
2014-04-11
U Kaštelima su svi prije pravili vino. Iman ja u konobi prešu starinsku kao ukras. Al ne možeš ti to radit ako radiš neki posla pa onda druge obaveze itd pa se to ne isplati. Sad sade jednu sortu koja je ovdje domaća i onda pod tim imenom izvoze tako da znaš šta kupuješ i iz kojeg podneblja.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Crljenak_ka%C5%A1telanski
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Crljenak_ka%C5%A1telanski
2014-04-11
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» '' IZBORNI SKUP U KARLOVCU GRABAR-KITAROVIĆ 'Ja kao vrhovna zapovjednica znam držati pušku u rukama! Uvijek sam u prvim redovima, nisam je nekakva Kolinda i ne znam što' ''
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Istarska naprednost
» Uhićen Jerko Malvazija ( slučaj Zavadlav), iznuđivao 250 tis Eura
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Istarska naprednost
» Uhićen Jerko Malvazija ( slučaj Zavadlav), iznuđivao 250 tis Eura
Page 3 of 8