Istarska malvazija je najodvratnije vino,ne znam ko to moze piti
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Istarska malvazija je najodvratnije vino,ne znam ko to moze piti
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2259063
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
2014-04-22
Re: Istarska malvazija je najodvratnije vino,ne znam ko to moze piti
Lik nije mogao a da ne ubaci nekako Hrvatsku u priču. Koji je ovo psihopata.
Cijelo njegovo prisustvo u Sarajevu ama baš ničim nije vezano uz Hrvatsku i kad nije ima šta onda ispali ovo. Pa pajdo skini nam se više s kurca. Prestani nas spominjat u bilo kojem obliku.
Cijelo njegovo prisustvo u Sarajevu ama baš ničim nije vezano uz Hrvatsku i kad nije ima šta onda ispali ovo. Pa pajdo skini nam se više s kurca. Prestani nas spominjat u bilo kojem obliku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mozda su mu Bosanci namjerno podmetnuli to inace grozno vino.RayMabus wrote:Lik nije mogao a da ne ubaci nekako Hrvatsku u pričo. Koji je ovo psihopata.
2014-04-22
Ne pijem vina pa se neću uopće bavit s tim nit me brige al ovi ne zna pričat bez da Hrvatsku ne spomene.Pa sine skini nam se više s kurca. Nemoj nas uopće spominjat. Za tebe ne postojimo.
2014-04-11
Mislim kako to uopce nema veze s Hrvatskom.RayMabus wrote:Ne pijem vina pa se neću uopće bavit s tim nit me brige al ovi ne zna pričat bez da Hrvatsku ne spomene.Pa sine skini nam se više s kurca. Nemoj nas uopće spominjat. Za tebe ne postojimo.
Ja mislim da je namjera Vučića posvađati Srbe i Histrijone.
2014-04-22
I kakav si ti to Dalmata,a ne pijes vina?
A znam da si pijanac.
A znam da si pijanac.
2014-04-22
Jebala te Žlahtina, malvazija je čisto solidno vino, a Srbi će napravit dobro vino kad i Zagorci, znači nikad.
darth_vader-
2014-04-17
Noor likes this post
Pijem samo pivu. Iman neki vinograd na selu al ne radimo više vino a rođak mi ode u Kaštelima radi odlična vina. To se prije radilo. Iman ja u konobi starinsku prešu za grožđe kao ukras. Taj vinograd to miljon rađe oko njega a kad ti radiš negdi onda ne možeš ti tome posvetit. To je jedna velika obaveza tako da to malo tko danas baš radi svoje neko.jastreb wrote:I kakav si ti to Dalmata,a ne pijes vina?
A znam da si pijanac.
Last edited by RayMabus on 5/3/2021, 23:09; edited 1 time in total
2014-04-11
Ja volim Babica i sibensku plavinu.jasambrend wrote:Jebala te Žlahtina, malvazija je čisto solidno vino, a Srbi će napravit dobro vino kad i Zagorci, znači nikad.
2014-04-22
A brige me i za jedne i druge al ovi ne može a da Hrvatsku ne spomene.jastreb wrote:Mislim kako to uopce nema veze s Hrvatskom.RayMabus wrote:Ne pijem vina pa se neću uopće bavit s tim nit me brige al ovi ne zna pričat bez da Hrvatsku ne spomene.Pa sine skini nam se više s kurca. Nemoj nas uopće spominjat. Za tebe ne postojimo.
Ja mislim da je namjera Vučića posvađati Srbe i Histrijone.
https://www.jutarnji.hr/video/news/doznali-smo-sto-je-Suljo-odgovorio-na-pitanje-je-li-pucao-na-sarajevo-a-bez-povoda-je-i-popljuvao-cuveno-istarsko-vino-15055651
Tema nikave veze nema a on izvuče Istru odnekud.
2014-04-11
Da je ovo neka agronomska emisija pa da on to izjavi pa ok nego dođe u Sarajevo i paf
https://m.vecernji.hr/vijesti/Suljo-istarska-malvazija-je-lose-vino-srbija-proizvodi-puno-bolja-1474179
A mislim ono. Psihopata totalni.
https://m.vecernji.hr/vijesti/Suljo-istarska-malvazija-je-lose-vino-srbija-proizvodi-puno-bolja-1474179
A mislim ono. Psihopata totalni.
2014-04-11
jastreb wrote:Ja volim Babica i sibensku plavinu.jasambrend wrote:Jebala te Žlahtina, malvazija je čisto solidno vino, a Srbi će napravit dobro vino kad i Zagorci, znači nikad.
Volim sva bila osim zagorskog.... i kao vrsni enolog, obavezno stavljam mineralnu...
darth_vader-
2014-04-17
Bilo vino bez malo mineralne ima malo kisel okus. Vjerojatno ima onaj ph-a faktor jak il šta li već. Gemišt neki pa onda je to ok.
Crna vina se piju čisto a ovo moraš malo mineralne jer su ona nekako kisela ako piješ bilo čisto.
Crna vina se piju čisto a ovo moraš malo mineralne jer su ona nekako kisela ako piješ bilo čisto.
2014-04-11
jasambrend wrote:Jebala te Žlahtina, malvazija je čisto solidno vino, a Srbi će napravit dobro vino kad i Zagorci, znači nikad.
Šok, ali i jedni i drugi su zadnjih godina krenuli radit kvalitetna vina, ima puno mladih enologa koji su studirali vanka i počeli primjenivati znanje.
Naravno nema vina do sunca mediterana.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
A nije stvar u vinu nego u njegovom ponašanju i di to izjavljuje ničim izazvan nit išta ima veze s nama i on to koristi da opanjkava Hrvatsku.
U tome je stvar a ne o tamo nekim vinima.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/Suljo-nicim-izazvao-popljuvao-istarsku-malvaziju-kao-odvratno-vino-potvrdio-da-je-tijekom-rata-bio-na-palama-ali-da-nije-pucao-1082046
On je psihopata. Vino je nebitno u toj priči.
U tome je stvar a ne o tamo nekim vinima.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/Suljo-nicim-izazvao-popljuvao-istarsku-malvaziju-kao-odvratno-vino-potvrdio-da-je-tijekom-rata-bio-na-palama-ali-da-nije-pucao-1082046
On je psihopata. Vino je nebitno u toj priči.
2014-04-11
On je bolesnik obični.
To je to. Nema dalje.
To je to. Nema dalje.
2014-04-11
Slabe gradacije. Kad nema sunca pa ne fermentira unutra do jeseni pa onda slaba gradacija pa slaba vina. Ipak su oni malo previše sjevernije od npr jedne Makedonije il Grčke pa onda...Hektorović wrote:jasambrend wrote:Jebala te Žlahtina, malvazija je čisto solidno vino, a Srbi će napravit dobro vino kad i Zagorci, znači nikad.
Šok, ali i jedni i drugi su zadnjih godina krenuli radit kvalitetna vina, ima puno mladih enologa koji su studirali vanka i počeli primjenivati znanje.
Vjerojatno neke sorte ubacili koje se malo bolje drže u kontinentalnoj klimi al opet , nemaš sunce nemaš gradaciju pa do jeseni to ne napravi fermentaciju unutra pa su ta vina slaba.
Bit će on popija bilo vino čisto pa mu ova Malvazija iz Istre prekisela jer njihova su slaba.
Last edited by RayMabus on 5/3/2021, 23:44; edited 1 time in total
2014-04-11
Hektorović wrote:jasambrend wrote:Jebala te Žlahtina, malvazija je čisto solidno vino, a Srbi će napravit dobro vino kad i Zagorci, znači nikad.
Je, eno kumov mali osvaja medalje po sajmovima pa svejedno kad napraviš guc, prvo dobro streseš facom, ali svejedno potvrdiš kako je bilo izvrsno, a sve molekule u organizmu ti jebu mater... doduše, nakon trećeg gemišta se adaptiraš( govorimo o kriglama 0,5 , jel'), a do jutra ode kanistar jer ko ga jebe, najgore je prošlo...
darth_vader-
2014-04-17
Hm, Malvazija dosta dobro kotira na međunarodnim vinskim smotrama a za srpska vina nisam čuo da su ikada pobrala bilo kakvu nagradu tako da...
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» '' IZBORNI SKUP U KARLOVCU GRABAR-KITAROVIĆ 'Ja kao vrhovna zapovjednica znam držati pušku u rukama! Uvijek sam u prvim redovima, nisam je nekakva Kolinda i ne znam što' ''
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Istarska naprednost
» Uhićen Jerko Malvazija ( slučaj Zavadlav), iznuđivao 250 tis Eura
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Istarska naprednost
» Uhićen Jerko Malvazija ( slučaj Zavadlav), iznuđivao 250 tis Eura
Page 1 of 8