Zabavljala cetnike a sad se osjeca kao 'Dara iz Jasenovca'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zabavljala cetnike a sad se osjeca kao 'Dara iz Jasenovca'
Ovo kao da je od mene prepisano.סמאל wrote:Ne,ne,nema to veze s analitikom,već ti imaš stockholmski sindrom,a ti i kad pišeš loše o Srbima,na neki način ih suptilno idealiziraš a da nisi toga ni svjestan.vuksadinare wrote:Jesi ti debil da jos nisi shvatio..nije ni cudo da si presao u leftarde..to mi je na jedan nacin posao..analitika..si..razmes..kuzis..razumijesסמאל wrote:Zašto ti vuče uživaš u ovim srpskim temama?
Srbi su sve ono što bi ti želio i misliš da Hrvati trebaju bit,jer ti si nezadovoljan što Hrvati ne drže do Hrvatstva kao što to Srbi drže do srpstva,pa si na neki način ljubomoran na Srbe.
Zato i forsiraš s ovim temama,ne bi li i u Hrvatima probudio taj divljački srpski gen.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:E da..inace ona je muslimanka izvorno ime joj je senada ali se posrbila..kao i lepa brena..rodjena u mostaru ali mislim da je sa 13,14 godina otisla zivjet u beograd..
Senada iz Jasenovca :D
Valjda stražarka
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Tetrijebe jesi je slusao
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ona mi nikad nije bila omiljena. Nisam je slušao.vuksadinare wrote:Tetrijebe jesi je slusao
Ali njen hit "Jutro je" koju je pjevao Ibra-otkida!
2014-04-22
Pa dobro,valjda i to što si mi na neki način bio mentor i inicijator u antifašizam,odrazilo se u mnogim aspektima na mene.jastreb wrote:Ovo kao da je od mene prepisano.סמאל wrote:Ne,ne,nema to veze s analitikom,već ti imaš stockholmski sindrom,a ti i kad pišeš loše o Srbima,na neki način ih suptilno idealiziraš a da nisi toga ni svjestan.vuksadinare wrote:Jesi ti debil da jos nisi shvatio..nije ni cudo da si presao u leftarde..to mi je na jedan nacin posao..analitika..si..razmes..kuzis..razumijesסמאל wrote:Zašto ti vuče uživaš u ovim srpskim temama?
Srbi su sve ono što bi ti želio i misliš da Hrvati trebaju bit,jer ti si nezadovoljan što Hrvati ne drže do Hrvatstva kao što to Srbi drže do srpstva,pa si na neki način ljubomoran na Srbe.
Zato i forsiraš s ovim temama,ne bi li i u Hrvatima probudio taj divljački srpski gen.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nisam mislio ništa loše,ili nedobog,optužiti te za plagijat.IL Risorto wrote:Pa dobro,valjda i to što si mi na neki način bio mentor i inicijator u antifašizam,odrazilo se u mnogim aspektima na mene.jastreb wrote:Ovo kao da je od mene prepisano.סמאל wrote:Ne,ne,nema to veze s analitikom,već ti imaš stockholmski sindrom,a ti i kad pišeš loše o Srbima,na neki način ih suptilno idealiziraš a da nisi toga ni svjestan.vuksadinare wrote:Jesi ti debil da jos nisi shvatio..nije ni cudo da si presao u leftarde..to mi je na jedan nacin posao..analitika..si..razmes..kuzis..razumijesסמאל wrote:Zašto ti vuče uživaš u ovim srpskim temama?
Vrlo lijepo opisano,a i drago mi je što je još netko proniknuo u dubinu Vukove psihe i prepoznao njegove možda i nesvjesne osjećaje.
2014-04-22
Ma nisam ni mislio da je loše,već više ono,,veliki umovi slično misle''jastreb wrote:Nisam mislio ništa loše,ili nedobog,optužiti te za plagijat.
Vrlo lijepo opisano,a i drago mi je što je još netko proniknuo u dubinu Vukove psihe i prepoznao njegove možda i nesvjesne osjećaje.
2015-07-23
Molio bih te da daš ocjenu na moja dva eseja u temi o Janši,upravo napisana.IL Risorto wrote:Ma nisam ni mislio da je loše,već više ono,,veliki umovi slično misle''jastreb wrote:Nisam mislio ništa loše,ili nedobog,optužiti te za plagijat.
2014-04-22
Nisam ni otvarao tu temu,pogledat ću.jastreb wrote:Molio bih te da daš ocjenu na moja dva eseja u temi o Janši,upravo napisana.IL Risorto wrote:Ma nisam ni mislio da je loše,već više ono,,veliki umovi slično misle''jastreb wrote:Nisam mislio ništa loše,ili nedobog,optužiti te za plagijat.
2015-07-23
Otkidas na nju otkidas..a kako si otkidao dok je pjevala na radio korenici...'jao nado'..jastreb wrote:Ona mi nikad nije bila omiljena. Nisam je slušao.vuksadinare wrote:Tetrijebe jesi je slusao
Ali njen hit "Jutro je" koju je pjevao Ibra-otkida!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dara iz Jasenovca
» " Dara iz Jasenovca " nominacije
» Dara iz Jasenovca ispala iz utrke za Oscar:
» Dara iz Jasenovca nas je vratila na propagandno na pocetak devedesetih i to je ono sto je Suljo htio.
» MCF: „Dara iz Jasenovca“ najgledaniji film u Americi na osnovu prosečne zarade u bioskopima
» " Dara iz Jasenovca " nominacije
» Dara iz Jasenovca ispala iz utrke za Oscar:
» Dara iz Jasenovca nas je vratila na propagandno na pocetak devedesetih i to je ono sto je Suljo htio.
» MCF: „Dara iz Jasenovca“ najgledaniji film u Americi na osnovu prosečne zarade u bioskopima
Page 2 of 2