Da remiziram...vol II.
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Da remiziram...vol II.
Ja nisam zbunjen, već sam već jučer rekao da treba sačekati današnji dan i vidjeti šta jučerašnji broj novozaraženih znači.AssadNaPodmornici wrote:
Srića, Rudan, Đikić, Štagljar: 'Brojke su zbunjujuće
kužiš sada o čemu se radi.. koliko drugi nemaju veze i koliko jebene sreće imamo u ovoj maloj državi jer imamo Bakića/Lauca zbog njih nismo završili kako ero, đikić, rudan su htjeli da budemo kao Slovenija, Slovačka, Njemačka, Irska..
Razbacivanje brojevima po želji krda može donijeti velik broj lajkova ali ne oslikavati realno stanje. Baratati s jučerašnjim
brojem novozaraženih kao dokazom bilo čega je isto kao kockati s kockom na kojoj se nalazi samo jedan broj. Totalni nesmisao.
Za pravljenje prosjeka ti u matematici treba barem tri broja, to će ti reći svatko tko iole o ovoj materiji ima pojma.
A ti ajd sad na misu kod Bakića, a možeš i kod Hodže po zapis, isto ti je...
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
AssadNaPodmornici wrote:Eroo wrote:
evo mu ova njegova famozna krivulja
njegova isto famozna krivulja prije 2 tjedna
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Da skica je vjerojatno moja, ali nedostaje tekst. Takve skice pravim kad dajem upozorenje.AssadNaPodmornici wrote:Eroo wrote:
evo mu ova njegova famozna krivulja
Vjerojatno sam naglasio do čega može doći ako se ne pridržava mjera.
Prije nego pođeš na misu kod Bakića i kod hodže po zapis, klikni na "odgovor" na isti post, da vidimo što je pisalo
u mojem komentaru. To bi bilo pošteno i znak da si imao dobar kućni odgoj. Ne idi barem pod nivo Vebera, jebate...
https://www.ex-iskon-pleme.com/t45547p480-da-remiziram-vol-ii evo tu je tvoja krivulja. ne piše ništa
a da si i pisao, čemu upozorenja? ova pandemija ne ovisi niti o našem ponašanju(možete jedino sebe sačuvati ali to je statistički bez-značajno) niti o ponašanju države. da si i stavio upozorenje a nisi, opet bi falio. panedmija ima svoj tijek ponašanja, i ponašanja se na totalno drugim varijablama koje ti ne kužiš niti nakon godinu dana..
ovisi o godišnjem dobu, postotku prokuženosti, dolazi u valovima(i španjolska gripa je bila u valovima samo za razliku od korone ona je ubijala i staro i mlado i velik postotak ljudi), ovisi o cijepivima(kod nas ih nema puno ali opet pokrili smo dio starijih), i to je to.. bakić/lauc su ovo ubacili u varijable i napravili model ,i izgleda više manje da virus prati model.
u početku su malo fulali, jer kaže bakić da ga je malo sjebalo produžavanje zime i britanski soj je malo jači nego što je očekivao..(nije katastrofičan kako su drugi tvrdili). pa je imao grešku od tjedan dana, i nešto više zaraženih. i to je to..
ostali veze nemaju, nitko se ne usudi raditi svoj model, ili ako naprave bude katastrofalni promašaju, poput ovoga tvoga "upozorenja" ili gore što sam stavio.. jedan drugi stručnjak je još jutros napisao, da tek pad sljedi krajem svibnja za mjesec ipo -dva :D
a da si i pisao, čemu upozorenja? ova pandemija ne ovisi niti o našem ponašanju(možete jedino sebe sačuvati ali to je statistički bez-značajno) niti o ponašanju države. da si i stavio upozorenje a nisi, opet bi falio. panedmija ima svoj tijek ponašanja, i ponašanja se na totalno drugim varijablama koje ti ne kužiš niti nakon godinu dana..
ovisi o godišnjem dobu, postotku prokuženosti, dolazi u valovima(i španjolska gripa je bila u valovima samo za razliku od korone ona je ubijala i staro i mlado i velik postotak ljudi), ovisi o cijepivima(kod nas ih nema puno ali opet pokrili smo dio starijih), i to je to.. bakić/lauc su ovo ubacili u varijable i napravili model ,i izgleda više manje da virus prati model.
u početku su malo fulali, jer kaže bakić da ga je malo sjebalo produžavanje zime i britanski soj je malo jači nego što je očekivao..(nije katastrofičan kako su drugi tvrdili). pa je imao grešku od tjedan dana, i nešto više zaraženih. i to je to..
ostali veze nemaju, nitko se ne usudi raditi svoj model, ili ako naprave bude katastrofalni promašaju, poput ovoga tvoga "upozorenja" ili gore što sam stavio.. jedan drugi stručnjak je još jutros napisao, da tek pad sljedi krajem svibnja za mjesec ipo -dva :D
Last edited by AssadNaPodmornici on Wed 7 Apr - 11:28; edited 1 time in total
Eroo wrote:Djeluje mi prenaglo...Speare Shaker wrote:Eroo wrote:
tako malo? ...što se ovo desilo?
12% novozaraženih u odnosu na broj testiranih. Oko polovice u odnosu na prosjek prethodnog tjedna.
Što se dogodilo?
Vidjet ćemo sutra i cijeli ovaj tjedan.
Ukoliko se ovakvi brojevi nastave i pretvore u trend, to će značiti da je Bakić bio u pravu sa svojim predviđanjima o silaznoj razini epidemije u Hrvatskoj nakon Uskrsa.
Iskreno, osobno sam očekivao pravu djelotvornost mjera tamo negdje oko sredine travnja.
Ali, kao što kažeš, vidjet ćemo sutra i ovih dana koji slijede.
Pošteno.
Ne možeš od jednoga podatka praviti projekcije.
U ovom slučaju čak ni od 2 (rezultat od nedjelje se ne pika).
Jučerašnjem i današnjem podtaku treba dodati barem sutrašnji
i vidjeti što bi to moglo značiti u kontekstu eventualne prognoze.
PS: Tu je i mišljenje Šejkera, kojega bi Yoda rado vidio u čoporu.
2016-07-22
djelotvornost mjera :D kojih jebenih mjera. skratili radi kafića do 8 navečer. pa tko ide u 8navečer u kafić. ljudi se tada skupljaju doma po kućnim druženjima.
neka se potvrde brojke još koji dan i ovo sranje je gotovo...ali ako ne sada, onda za tjedan-dva dana svakako..
biti će dobra turistička sezona, tko ima višk love neka kupuje dionice turističkih firmi, tko ovisi o turizmu nema se čega bojati.. neće biti rekordna , ali svakako bolja nego prošla godina
neka se potvrde brojke još koji dan i ovo sranje je gotovo...ali ako ne sada, onda za tjedan-dva dana svakako..
biti će dobra turistička sezona, tko ima višk love neka kupuje dionice turističkih firmi, tko ovisi o turizmu nema se čega bojati.. neće biti rekordna , ali svakako bolja nego prošla godina
Koliko puta još?Eroo wrote:Šta reći, opet promašaj za barem 50%.AssadNaPodmornici wrote:Nenad Bakić
Svaki rezultat ispod 3.000 bio bio sjajan s obzirom na zaostatke preko Uskrsa.
Očekujete:
- manje od 2.500: srce
- 2501-3000: lajk
- 3001+: tužni smajli, support smajli
2018-06-14
Laucu i Bakiću treba dati najviša državna odlikovanja jer su izdržali pritisak i kampanju te najviše doprinjeli da se ne zaključamo te na taj način spasili dosta života.Eroo wrote:Ja nisam zbunjen, već sam već jučer rekao da treba sačekati današnji dan i vidjeti šta jučerašnji broj novozaraženih znači.AssadNaPodmornici wrote:
kužiš sada o čemu se radi.. koliko drugi nemaju veze i koliko jebene sreće imamo u ovoj maloj državi jer imamo Bakića/Lauca zbog njih nismo završili kako ero, đikić, rudan su htjeli da budemo kao Slovenija, Slovačka, Njemačka, Irska..
Razbacivanje brojevima po želji krda može donijeti velik broj lajkova ali ne oslikavati realno stanje. Baratati s jučerašnjim
brojem novozaraženih kao dokazom bilo čega je isto kao kockati s kockom na kojoj se nalazi samo jedan broj. Totalni nesmisao.
Za pravljenje prosjeka ti u matematici treba barem tri broja, to će ti reći svatko tko iole o ovoj materiji ima pojma.
pazi ljudi kao rade karikature od njih,svi mediji se rugali sa njima.. jer falili vrhunac za par dana ili za par stotina zaraženih..zanimljivo od stotina stručnjaka i hrpe instituta i fakulteta, nitko nije sposoban svoj model napraviti.. dok ostali navijaju da bude mrtvih i zaraženih, da se nikada ne vratimo u normalu itd.. to je oleg maštruko odlično opisao taj fašistički/udbaški mentalitet kod ljudi.. moram naći njegov citat i još jednom ga zalijepiti... neka se održi pad još par dana, i to je to - krajmutava baštarda wrote:Laucu i Bakiću treba dati najviša državna odlikovanja jer su izdržali pritisak i kampanju te najviše doprinjeli da se ne zaključamo te na taj način spasili dosta života.Eroo wrote:Ja nisam zbunjen, već sam već jučer rekao da treba sačekati današnji dan i vidjeti šta jučerašnji broj novozaraženih znači.AssadNaPodmornici wrote:
2018-06-14
ma boli me kurac oće li pasti ili neće.AssadNaPodmornici wrote:pazi ljudi kao rade karikature od njih, jer falili vrhunac za par dana ili za par stotina zaraženih.. dok ostali navijaju da bude mrtvih i zaraženih, da se nikada ne vratimo u normalu itd.. to je oleg maštruko odlično opisao taj fašistički/udbaški mentalitet kod ljudi.. moram naći njegov citat i još jednom ga zalijepiti... neka se održi pad još par dana, i to je to - krajmutava baštarda wrote:Laucu i Bakiću treba dati najviša državna odlikovanja jer su izdržali pritisak i kampanju te najviše doprinjeli da se ne zaključamo te na taj način spasili dosta života.Eroo wrote:Ja nisam zbunjen, već sam već jučer rekao da treba sačekati današnji dan i vidjeti šta jučerašnji broj novozaraženih znači.AssadNaPodmornici wrote:
ja sam stalno bio u điru i nisam se zarazio.
znam za neke ljude koji su umrli, a to je sve visoko na niti i mogli su umrit da Vrebac sleti na njih.
Ekipa je angažirala dvoranu za cijepljenje. tako da mali broj zaraženih ne odgovara.
Uskoro bi mogli očekivati i nagrade, svako stoti cijepljeni dobije električni romobil.
pa slažem se, mene isto od prvog dana nije ova pandemija spriječila u ničemu. od prvog dana sam znao koliki su rizici, pa su me napadali na forumu. a sada doslovno svi forumaši (izuzev ere) žive slobodno , a što je na neki način i dobro. virus je prošao kroz većinu nas i pada. imunitet krda djeluje, reinfekcije su slabe i na razini statističke greške(za sada neka tako i ostane) i kako rekoh tko ima viška kapitala neka ulaže u turizam.. epi će prodisati..mutava baštarda wrote:ma boli me kurac oće li pasti ili neće.AssadNaPodmornici wrote:pazi ljudi kao rade karikature od njih, jer falili vrhunac za par dana ili za par stotina zaraženih.. dok ostali navijaju da bude mrtvih i zaraženih, da se nikada ne vratimo u normalu itd.. to je oleg maštruko odlično opisao taj fašistički/udbaški mentalitet kod ljudi.. moram naći njegov citat i još jednom ga zalijepiti... neka se održi pad još par dana, i to je to - krajmutava baštarda wrote:Laucu i Bakiću treba dati najviša državna odlikovanja jer su izdržali pritisak i kampanju te najviše doprinjeli da se ne zaključamo te na taj način spasili dosta života.Eroo wrote:Ja nisam zbunjen, već sam već jučer rekao da treba sačekati današnji dan i vidjeti šta jučerašnji broj novozaraženih znači.AssadNaPodmornici wrote:
ja sam stalno bio u điru i nisam se zarazio.
znam za neke ljude koji su umrli, a to je sve visoko na niti i mogli su umrit da Vrebac sleti na njih.
Ekipa je angažirala dvoranu za cijepljenje. tako da mali broj zaraženih ne odgovara.
Uskoro bi mogli očekivati i nagrade, svako stoti cijepljeni dobije električni romobil.
2018-06-14
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
1.ne treba se previše oslanjati na brojeve novooboljelih jer one mogu zavarati,bitan je samo broj oboljelih u bolnicama
2.kako će proći turizam ne ovisi samo o stanju kod nas,bitnije je promatrati kako je u cijeloj europi
3.možda smo ipak previše očekivali od cjepiva koja su podbacila i u broju i u kakvoći tako da i to treba uzeti u obzir
2.kako će proći turizam ne ovisi samo o stanju kod nas,bitnije je promatrati kako je u cijeloj europi
3.možda smo ipak previše očekivali od cjepiva koja su podbacila i u broju i u kakvoći tako da i to treba uzeti u obzir
vili40-
2015-08-02
Primam samo goste koji će imati biometrijsku putovnicu i čip o provedenom cijepljenje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
1)naravno ali su neki indikator. ako se održi još 2-3 dana trend to je tovili40 wrote:1.ne treba se previše oslanjati na brojeve novooboljelih jer one mogu zavarati,bitan je samo broj oboljelih u bolnicama
2)mi pratimo stanje u europi. više manje svugdje imaš sličan broj mrtvih/zaraženih bez obzira na lockdown, policijski sat, ili ne postojanje istoga.
3)cijepiva su OK kvalitete, bitno je cijepiti rizične osobe, a ovaj virus je ionako prošao kroz većinu populacije
Moje procjene su najtocnije.
Sve jasno kao dan.
Ostali manje ili vise falivaju.
Sve jasno kao dan.
Ostali manje ili vise falivaju.
dijagram-
2015-08-09
postoje ljudi koji su umrli davno. njih je korona vratila u život.
Najbolji mi je vilko.
Joooj joooj korona, opasno opaaasno.
Jooooj vakcine opasne, opaaasne, sto sad, kako dalje:)
Joooj joooj korona, opasno opaaasno.
Jooooj vakcine opasne, opaaasne, sto sad, kako dalje:)
dijagram-
2015-08-09
Ja sam se cijepio, samo još konačno čipiranje i na konju sam.epikur37 wrote:Primam samo goste koji će imati biometrijsku putovnicu i čip o provedenom cijepljenje.
Ostalim kuglu i lanac oko noge, pa vezat za radijator....ili, u najboljem slučaju, za murvu ispri' kuće.
2016-07-22
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Page 48 of 50