ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziram...vol II.

Page 30 of 50 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50  Next

Go down

Da remiziram...vol II.  - Page 30 Empty Re: Da remiziram...vol II.

Post by mutava baštarda 27/3/2021, 20:06

Gnječ wrote:
mutava baštarda wrote:Anastasija Rakova, zamjenica gradonačelnika ruske prestonice za društveni razvoj, rekla je: „Sistematski mjerimo nivo imuniteta stanovništva. U prosjeku između 43 i 44 procenta Moskovljana ima antitijela.“

„Ovo je prilično visoka cifra“, dodala je, „i omogućava gradu da živi gotovo normalan život sa minimalnim
ograničenjima.“

ma to je sve goli kurac kad je poznata činjenica da se količina antitijela nakon nekog vremena smanjuje i nestaje a to je otprilike 6 mjeseci. isto tako je svakome poznato na koji se način virus širi pa prema tome držite distancu i stavite faking maske kad ste s nekime u društvu. eto samo to i ne trebaju nikakve jebene mjere zavaranja lockdowni i pičke matere.

i naravno, kad je netko zaražen, treba ga izolirati u karantenu poseban prostor a ne ga poslati u takozvanu samoizolaciju koja očito psihopatama na vlasti služi kako bi ovu pandemiju odugovlačili do besvjesti.
činjenica je da se odugovlači i s nestašicom cijepiva, kao da ga rade na ruke u Gornjem Vakufu pa ne stignu proizvesti dovoljno.
ne spadam u one koji se žele cijepiti eksperimentalnim cjepivom, samo komentiram.

mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo 27/3/2021, 20:07

Speare Shaker wrote:Sjedim u baru u Teksasu, okružen ljudima bez maski, gledam ljude na ulicama koji šetaju okolo kao da je život normalan
Evo Yoda, ali tebi se baš čudim.

Sve to dok imaju  aktivnih slučajeva na milijun stanovnika 7x više od Hrvatske.
Zašto ne pogledati i NY koji ih ima 17x više? Ili Massachusetts, na primjer?
Da im sad ne spominjem preko mrtvih postignut imunitet i masovno cijepljenje.
Ne smijemo izvlačiti primjere s kojima onda izvlačimo pogrešne zaključke.

Za mene je najbolji primjer Israel, s procjepljenom populacijom preko 60%.
Preko 10x se im je smanjila dnevna zaraznost zbog toga i ne zbog veseljačenja.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2021, 20:14

mutava baštarda wrote:
Gnječ wrote:
mutava baštarda wrote:Anastasija Rakova, zamjenica gradonačelnika ruske prestonice za društveni razvoj, rekla je: „Sistematski mjerimo nivo imuniteta stanovništva. U prosjeku između 43 i 44 procenta Moskovljana ima antitijela.“

„Ovo je prilično visoka cifra“, dodala je, „i omogućava gradu da živi gotovo normalan život sa minimalnim
ograničenjima.“

ma to je sve goli kurac kad je poznata činjenica da se količina antitijela nakon nekog vremena smanjuje i nestaje a to je otprilike 6 mjeseci. isto tako je svakome poznato na koji se način virus širi pa prema tome držite distancu i stavite faking maske kad ste s nekime u društvu. eto samo to i ne trebaju nikakve jebene mjere zavaranja lockdowni i pičke matere.

i naravno, kad je netko zaražen, treba ga izolirati u karantenu poseban prostor a ne ga poslati u takozvanu samoizolaciju koja očito psihopatama na vlasti služi kako bi ovu pandemiju odugovlačili do besvjesti.
činjenica je da se odugovlači i s nestašicom cijepiva, kao da ga rade na ruke u Gornjem Vakufu pa ne stignu proizvesti dovoljno.
ne spadam u one koji se žele cijepiti eksperimentalnim cjepivom, samo komentiram.

pa jasno je da belosvecki hohštapleri psihopate a i domaća kvislinška vlast rade na tome da pandemija traje što duže.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 27/3/2021, 20:20

Gnječ wrote:
Eroo wrote:Pametni ljudi se ne hrvaju sa svinjama, jer ih može povući u blato, a tamo su one doma.
Gnječo, ovaj savjet će ti dobro doći u budućem životu na ovom forumu. :)
Sve što imaš reći na moj račun reci meni, znaš da se ja neću naljutiti ma kakve primjedbe bile.

pa tebi i govorim ali zakurac kad ti i dalje tamburaš po svome. krivo naravno.
Nisi se meni obratio.
Gdje da NY drži 787,741 (cca 4% stanovništva) aktivnih slučajeva, na primjer?
Ekvivalentno Hrvatska: Kuda bi smjestila 165,000 zaraženih?
Koje bi ti bilo rješenje za ovakav  primjer u HR?
Stožer je to odradio ipak na najbolji mogući način, inače bi bio kaos.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 27/3/2021, 20:28

Eroo wrote:
Speare Shaker wrote:[size=40]Sjedim u baru u Teksasu, okružen ljudima bez maski, gledam ljude na ulicama koji šetaju okolo kao da je život normalan[/size]

Prvo u odnosu na USA žive normalno, a imaju isto ili čak manje mrtvih nego druge američke države gdje je policijski sat 
Drugo gledam broj mrtvih per capita istina imaju nešto više nego mi ali recimo manje nego slovenci gdje je policijski sat. Dakle opet nebitno

Treće Izraelom vladaju high iq političari, koji su služili domovini i normalno da gledaju interese Izraela
U Hrvatskoj vladaju dezerteri i tvoje "zeme", kojima je glavni moto "use nase podase" pa dobro da imamo ikakva cijepiva.

Aj barem u RH se relativno slobodno živi u odnosu na ostatak Europe ili u odnosu na Američke Države gdje su ljevicari na vlasti. Još da ukinu sve ostale mjere ionako ih nitko više ne poštiva. 
Naravno osobna odgovornost je druga stvar i jedino što je bitno. Sa cijepivom ili bez nakon Uskrsa ova pandemija je bye bye, stoga kupujte dionice turističkih firmi ako imate viška love
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Eroo 27/3/2021, 20:38

Yoda, ne da se mi s tobom više natezat, tebi se je sve pomiješalo u glavi...politika, epidemija moje " zeme"
i tako dalje i tako bliže. Nigdje veze s vezom. Odgovorio bih ti ali ne znam na što.

Last edited by Eroo on 27/3/2021, 20:45; edited 1 time in total
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 27/3/2021, 20:44

Eroo wrote:
Speare Shaker wrote:Sjedim u baru u Teksasu, okružen ljudima bez maski, gledam ljude na ulicama koji šetaju okolo kao da je život normalan

Faktor reprodukcije virusa je u Israelu pao na Rt=o.42.
Epidemije će se riješiti kad  Rt bude jednak nula.
Ne sumnjam da će to i postići.
Mjere i vakcina, a sve drugo je šarlatanstvo.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 27/3/2021, 22:35

Eroo wrote:
Eroo wrote:

Faktor reprodukcije virusa je u Israelu pao na Rt=o.42.
Epidemije će se riješiti kad  Rt bude jednak nula.
Ne sumnjam da će to i postići.
Mjere i vakcina, a sve drugo je šarlatanstvo.
Rekoh gore procjepljenost preko 60%, mislio sam ma prvo cjepljenje.
 S drugim cijepljenjem nešto iznad 40%.
Zbog  relativno male smrtnosti ukupni im je imunitet cca 50- 60% - moja gruba procjena.
Pošto imaju cca 9,2 milijuna svatko si može izračunati koliki im je ostao bazen
neimuziranih, što je uvijek opasno zbog prevelikog opuštanja populacije.
Na današnji dan su imali 7 dnevnu incidencu 58.8/100k, uz pad na  tjedan prije -54%.
Nažalost, ima skoro 4x više i rast +44%.
Ponavljam, ni Izrael se neće riješiti epidemije ako bi se populacija ponašala neodgovorno.
S takvom incidencom bi Hrvatska danas imala +342 slučaja na dan.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2021, 23:26

Eroo wrote:
Gnječ wrote:
Eroo wrote:Pametni ljudi se ne hrvaju sa svinjama, jer ih može povući u blato, a tamo su one doma.
Sve što imaš reći na moj račun reci meni, znaš da se ja neću naljutiti ma kakve primjedbe bile.

Nisi se meni obratio.

nego kome sam se obratio? samo ti si na ovoj temi drugi samo malo uskaču da te korigiraju ali vidim da im je dopizdilo kao i meni.

hajde da ti sada malo seciram tvoj sjebani turski mozak:

uzeo si primjer NY sada danas nakon godinu dana pandemije kao argument? zašto ne početi da capo kad je pandemija počela? koliko je onda NY i FAKING SMRDLJIVA TI POSRANA ĐEZBARSKA ERCEGOVNJARSKA KROACIJA imala broj zaraženih ili kako ti turčine kažeš "aktivnih slučajeva" ?

KOLIKO?

MALO!

DA SU SE TI PRVI ZARAŽENI STAVILI U KARANTENU ODMAH, DANAS NE BI OVOG SRANJA BILO!

NE BI GA BILO UOPĆE DA SU KINEZI ODMAH BLOKIRALI SVE I ZATVORILI GRANICU. NITKO VAN NITKO UNUTRA.

dakle kad nešto argumentiraš kreni od početka a ne nakon godinu dana. gdje bi korumpirana komunjarsko kleroustaška kasta psihopata i kriminalaca na vlasti stavila 165.000 zaraženih?

pa da ih svijet ne gleda ponovo bi stavili u pogon Jasenovac i spalili 165.000 zaraženih . vjeruj mi na riječ da bi to tako bilo turčine izbosne.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 28/3/2021, 00:14

Gnječ wrote:
nego kome sam se obratio? samo ti si na ovoj temi drugi samo malo uskaču da te korigiraju ali vidim da im je dopizdilo kao i meni.

Meni ne. Nasjeo si, pogledaj još jednom na koju "foru" te  mijesi.

Može, cigojneru.

uzeo si primjer NY sada danas nakon godinu dana pandemije kao argument?

Nisam, podatak je od jučer.

DA SU SE TI PRVI ZARAŽENI STAVILI U KARANTENU ODMAH, DANAS NE BI OVOG SRANJA BILO!

NE BI GA BILO UOPĆE DA SU KINEZI ODMAH BLOKIRALI SVE I ZATVORILI GRANICU. NITKO VAN NITKO UNUTRA.

Jebiga, da su tebe imali danas epidemije ne bi ni imali. Ma bravo. Cigojneru!  :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 28/3/2021, 00:28

Smrtnost u jugoistočnim državama.
Omjer smrtnosti  Češka/Hrvatska je 1.67.

Da remiziram...vol II.  - Page 30 F_10574861_1024
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 28/3/2021, 08:56

Gnječ wrote:
Eroo wrote:
Gnječ wrote:

Nisi se meni obratio.

uzeo si primjer NY sada danas nakon godinu dana pandemije kao argument?  zašto ne početi da capo kad je pandemija počela? koliko je onda NY i FAKING SMRDLJIVA TI POSRANA ĐEZBARSKA ERCEGOVNJARSKA KROACIJA imala broj zaraženih ili kako ti turčine kažeš "aktivnih slučajeva" ?

KOLIKO?

MALO!

dakle kad nešto argumentiraš kreni od početka a ne nakon godinu dana. gdje bi korumpirana komunjarsko kleroustaška kasta psihopata i kriminalaca na vlasti stavila 165.000 zaraženih?

pa da ih svijet ne gleda ponovo bi stavili u pogon Jasenovac i spalili 165.000 zaraženih . vjeruj mi na riječ da bi to tako bilo turčine izbosne.

mit je da su se u Jasenovcu spaljivali jer tamo nije bilo krematorija.
tako postoje mitovi i s epidemijom i ljudi koji će ih prepričavati, ero npr.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo 28/3/2021, 09:18

Gnječ wrote:

Cigojneru, mani me se s tom staljinističko-komsomolskom spikom. Moja ima lokiku,
ali je za vas komsomolce neshvatljiva i preteška za razumjeti. Što god  više materiju
pojednostavljujem komsomolci manje razumiju. Vama kao da zapne u glavi na jednoj točki,
slično kao igla na oštećenoj gramofonskoj ploči...klerofaš...klerofaš...čkoj...taš...koj...klerofa...koj...
Jebote, spalite se u tom Jasenovcu više, ili se bacite u prvu foibu pored koje prođete...ne gnjavite
nas normalne s vašim sranjima...
Imaš tamo Soru i njoj slične,pa se davite s time međusobno,  cigojneru! :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 28/3/2021, 09:27

mutava baštarda wrote:mit je da su se u Jasenovcu spaljivali jer tamo nije bilo krematorija.
tako postoje mitovi i s epidemijom i ljudi koji će ih prepričavati, ero npr.
I zemlja je ravna ploča. Okrugla a ravna.
Ko tepsija, što bi rekli oni iz Pomorskog instituta u Sarajevu.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 28/3/2021, 10:05

mutava baštarda wrote:tako postoje mitovi i s epidemijom i ljudi koji će ih prepričavati, ero npr.

“Još Hrvatska ni propala dok mi živimo, iako ne nosimo maske i ne želimo se cijepiti”, poručuju nam s trgova nekoliko hrvatskih gradova šačice istinskih domoljuba, posljednjih ljudi na ovom svijetu koji se odupiru teroru iluminata, antikrista, komunista i masona koji vladaju svijetom, pa i našom napaćenom domovinom i nameću nam teror cijepljenja protiv svjetske pandemije, a sve kako bi nam ugradili čipove, kontrolirali misli i znali sve o nama. Prosvjedi protiv mjera Stožera nisu baš privukli veću pažnju, ali uvijek je avangarda na ovim prostorima bila u manjini.

ZDS :] :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 28/3/2021, 14:56

Da remiziram...vol II.  - Page 30 Screenshot-528

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 28/3/2021, 14:59

Da remiziram...vol II.  - Page 30 Screenshot-529

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 28/3/2021, 15:07

Da remiziram...vol II.  - Page 30 1

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 28/3/2021, 16:23

Eroo wrote:
Gnječ wrote:

Cigojneru, mani me se s tom staljinističko-komsomolskom spikom. Moja ima lokiku,
ali je za vas komsomolce neshvatljiva i preteška za razumjeti. Što god  više materiju
pojednostavljujem komsomolci manje razumiju. Vama kao da zapne u glavi na jednoj točki,
slično kao igla na oštećenoj gramofonskoj ploči...klerofaš...klerofaš...čkoj...taš...koj...klerofa...koj...
Jebote, spalite se u tom Jasenovcu više, ili se bacite u prvu foibu pored koje prođete...ne gnjavite

tvoja spika ima logiku?? ma ima ali iracionalnu koja nema smisla. ja sam ti na slikovit način htio objasniti tko rasplamsava tj. širi pandemiju. razlog ili razloge zašto to rade ne znam kao što ne znam razloge zašto ti to ne vidiš ili ignoriraš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 28/3/2021, 17:31

Gnječ wrote:
Eroo wrote:
Gnječ wrote:

tvoja spika ima logiku??  ma ima ali iracionalnu koja nema smisla. ja sam ti na slikovit način htio objasniti tko rasplamsava tj. širi  pandemiju. razlog ili razloge zašto to rade ne znam kao što ne znam razloge zašto ti to ne vidiš ili ignoriraš.
Sa špekulacijama se nikad ne bavim, jer se u tome jednostavno ne snalazim, a i u suprotnosti je s mojim poimanjem svijeta.
Sve ljude, bez razlike, uvijek uzmem kao dobronamjerne, sve dok  ne iznevjere moje povjerenje. Ima slučajeva u svezi s epidemijom,
koje više ne pratim, jer sam došao do zaključka da manipuliraju s brojevima. I to tako loše da to može vidjeti i prosječmo inteligentna
osoba, a kamo li znalci. Za sada sam uvjeren da hr stožer radi svoj posao korektno, a mjere usklađuje glede na mentalitet  ljudi
u pojedinim županijama. Brojeve novozaraženih i umrlih šalju županijski stožeri, bez mogućnosti manipulacije u centrali.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 28/3/2021, 17:49

Eroo wrote:
Gnječ wrote:
Eroo wrote:
Gnječ wrote:

tvoja spika ima logiku??  ma ima ali iracionalnu koja nema smisla. ja sam ti na slikovit način htio objasniti tko rasplamsava tj. širi  pandemiju. razlog ili razloge zašto to rade ne znam kao što ne znam razloge zašto ti to ne vidiš ili ignoriraš.
Sa špekulacijama se nikad ne bavim, jer se u tome jednostavno ne snalazim, a i u suprotnosti je s mojim poimanjem svijeta.
Sve ljude, bez razlike, uvijek uzmem kao dobronamjerne, sve dok  ne iznevjere moje povjerenje. Ima slučajeva u svezi s epidemijom,
koje više ne pratim, jer sam došao do zaključka da manipuliraju s brojevima. I to tako loše da to može vidjeti i prosječmo inteligentna
osoba, a kamo li znalci. Za sada sam uvjeren da hr stožer radi svoj posao korektno, a mjere usklađuje glede na mentalitet  ljudi
u pojedinim županijama. Brojeve novozaraženih i umrlih šalju županijski stožeri, bez mogućnosti manipulacije u centrali.

nisu to moje špekulacije nego su to fakti o kojima su počeli pisati čak i neki mediji. skoro svi novozaraženi dolaze iz bliske okoline onih koje je stožer spizdio u takozvanu samoizolaciju.

a to stavljanje zaraženih u takozvanu samoizolaciju? samoizolacija nije uopće izolacija u pravom protuepidemiološkom smislu nego je sofisticirana prevara i sa epidemiološkog gledišta je svjesno širenje pandemije.

kad broj novozaraženih iz kontakta sa onima iz samoizolacija pređe neki limit onda stožer zbrenza i uskoči sa još grubljim stožijim mjerama i zabranama kriveći stanovništvo jer eto građani su krivi što je stožer lud. krivi su bircevi kafići i štošta drugo samo jebeni stožer nikada nije kriv za toliki broj zaraženih.

jelda turčine? ti ćeš braniti psihopatski zločinački stožer do zadnjeg daha i kaplje krvi?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 30 of 50 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics