Gube leftarske
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Gube leftarske
ti si leftard jer misliš da su isti švabe, japanci, hercegovci, splićani, turci, kurci
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:ti si leftard jer misliš da su isti švabe, japanci, hercegovci, splićani, turci, kurci
ko to
ako na mene mislis ja samo sudim o ljudima individualno
ne na osnovu identiteta
bilo rodnih, rasnih ili etnickih
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
onda reci u australiji da otvorite granice primite 100 milijuna ljudi iz afrike i bliskog istoka pa sudite individualno :D
AssadNaPodmornici wrote:onda reci u australiji da otvorite granice primite 100 milijuna ljudi iz afrike i bliskog istoka pa sudite individualno :D
kakve veze ima suverenitet zemlje i njena migracijska politika sa ovim o cemu ja pricam,
upravo se individualno procesuira svaki slucaj kad se prima u zemlju, i to rigorozno
leftardi hoce kolektivno, to su tvoji svjetonazorski jarani samo ti to jos sebi neces da priznas
izvlaci te ekonomija inace bi bio ober leftard
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ma je li ti ovo ozbiljno,ili se samo šališ ?vuksadinare wrote:Nije tu bila rijec samo o bandicu...leftardi prelaze granicu vrijedjajuci svakog koji nije na njihovoj spranci...kako vrijedjaju samo genija pavunu..AssadNaPodmornici wrote:A tebi napeta osoba koja je industrijsko i tehničko čvorište ovog dijela Europe pretvorila u bosansku kasabu koja živi parazitiraju nad ostatkom države, a usput je umro nasmrkan jebavajuci kurbicu
A manitog naroda gdje traži uzore
Nisam nikad pročitao da leftardi vrijeđaju tako vulgarno i divljački kao što to rade desničari.Ne kažem da nema neki vulgarni pojedinac koji vrijeđa desničare,ali u globalu,ljeftardi uglavnom napadaju argumentima protiv negativnih društvenih pojavnosti kao što su kriminal,korupcija,nepotizam,te diskriminaciju i netrepeljivost po svim osnovama.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Zajebo si se bratko...no srecom su supci i na rijecima ostaju..pozvao sam ih nekoliko na obostrano samaranje nakon prijetnji upucenih meni..dosao sam na dogovoreno mjesto svaki put oni ne..svoj dolazak sam snimio na mob i pustio na fejsu kao dokazסמאל wrote:Ma je li ti ovo ozbiljno, ili se samo šališ?vuksadinare wrote:Nije tu bila rijec samo o bandici ... leftardi prelaze granicu vrijedni ljudi koji nisu na njihovoj spranci ... kako vrijedni samo genija pavunu ..AssadNaPodmornici wrote:A tebi napeta osoba koja je industrijsko i tehničko čvorište ovog dijela Europe pretvorila u bosansku kasabu koja živi parazitiraju nad ostatkom države, a usput je umro nasmrkan jebavajuci kurbicu
Nisam nikada pročitao da leftardi vrijede tako vulgarno i divljački kao što to rade desničari. i netrepeljivost po svim osnovama.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
prckov wrote:AssadNaPodmornici wrote:A tebi napeta osoba koja je industrijsko i tehničko čvorište ovog dijela Europe pretvorila u bosansku kasabu koja živi parazitirajuci nad ostatkom države, a usput je umro nasmrkan jebavajuci kurbicu
dalmatinci o bosanskoj korupciji
da je smjesnije ne bi valjalo
jesi ti kad imo posla sa vama tamo i vasom korupcijom
pa vi ste monstrumi covjece
Istina. Zato ne treba veličati ničiju korupciju. Nabijem i Bandića i Kalmetu, Linića, Sataraš plus Mesića pride... eto, iz neutralnog kuta... bolje da ih je izdrkalo u lavandin svih skupa.
darth_vader-
2014-04-17
kic likes this post
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Rusi gube rat
» Mozemosi gube zivce
» Ljevičari gube vlast 24.02.2019 na Sardiniji
» Karamarko uvijek uz sportaše, osim kad gube
» Zašto Arapi gube ratove (članak)
» Mozemosi gube zivce
» Ljevičari gube vlast 24.02.2019 na Sardiniji