ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gube leftarske

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Gube leftarske - Page 2 Empty Re: Gube leftarske

Post by AssadNaPodmornici 3/3/2021, 13:19

ti si leftard jer misliš da su isti švabe, japanci, hercegovci, splićani, turci, kurci

AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by prckov 3/3/2021, 13:37

AssadNaPodmornici wrote:ti si leftard jer misliš da su isti švabe, japanci, hercegovci, splićani, turci, kurci

ko to
ako na mene mislis ja samo sudim o ljudima individualno
ne na osnovu identiteta
bilo rodnih, rasnih ili etnickih
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/3/2021, 13:39

onda reci u australiji da otvorite granice primite 100 milijuna ljudi iz afrike i bliskog istoka pa sudite individualno :D

2018-06-14

Back to top Go down

Post by prckov 3/3/2021, 13:43

AssadNaPodmornici wrote:onda reci u australiji da otvorite granice primite 100 milijuna ljudi iz afrike i bliskog istoka pa sudite individualno :D

kakve veze ima suverenitet zemlje i njena migracijska politika sa ovim o cemu ja pricam,
upravo se individualno procesuira svaki slucaj kad se prima u zemlju, i to rigorozno
leftardi hoce kolektivno, to su tvoji svjetonazorski jarani samo ti to jos sebi neces da priznas
izvlaci te ekonomija inace bi bio ober leftard
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/3/2021, 19:49

vuksadinare wrote:
AssadNaPodmornici wrote:A tebi napeta osoba koja je industrijsko i tehničko čvorište ovog dijela Europe pretvorila u bosansku kasabu koja živi parazitiraju nad ostatkom države, a usput je umro nasmrkan jebavajuci kurbicu

A manitog naroda gdje traži uzore
Nije tu bila rijec samo o bandicu...leftardi prelaze granicu vrijedjajuci svakog koji nije na njihovoj spranci...kako vrijedjaju samo genija pavunu..
Ma je li ti ovo ozbiljno,ili se samo šališ ?
Nisam nikad pročitao da leftardi vrijeđaju tako vulgarno i divljački kao što to rade desničari.Ne kažem da nema neki vulgarni pojedinac koji vrijeđa desničare,ali u globalu,ljeftardi uglavnom napadaju argumentima protiv negativnih društvenih pojavnosti kao što su kriminal,korupcija,nepotizam,te diskriminaciju i netrepeljivost po svim osnovama.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/3/2021, 21:02

סמאל wrote:
vuksadinare wrote:
AssadNaPodmornici wrote:A tebi napeta osoba koja je industrijsko i tehničko čvorište ovog dijela Europe pretvorila u bosansku kasabu koja živi parazitiraju nad ostatkom države, a usput je umro nasmrkan jebavajuci kurbicu

Nije tu bila rijec samo o bandici ... leftardi prelaze granicu vrijedni ljudi koji nisu na njihovoj spranci ... kako vrijedni samo genija pavunu ..
Ma je ​​li ti ovo ozbiljno, ili se samo šališ?
Nisam nikada pročitao da leftardi vrijede tako vulgarno i divljački kao što to rade desničari. i netrepeljivost po svim osnovama.
Zajebo si se bratko...no srecom su supci i na rijecima ostaju..pozvao sam ih nekoliko na obostrano samaranje nakon prijetnji upucenih meni..dosao sam na dogovoreno mjesto svaki put oni ne..svoj dolazak sam snimio na mob i pustio na fejsu kao dokaz
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by darth_vader 4/3/2021, 00:03

prckov wrote:
AssadNaPodmornici wrote:A tebi napeta osoba koja je industrijsko i tehničko čvorište ovog dijela Europe pretvorila u bosansku kasabu koja živi parazitirajuci nad ostatkom države, a usput je umro nasmrkan jebavajuci kurbicu

dalmatinci o bosanskoj korupciji
da je smjesnije ne bi valjalo
jesi ti kad imo posla sa vama tamo i vasom korupcijom
pa vi ste monstrumi covjece

Istina. Zato ne treba veličati ničiju korupciju. Nabijem i Bandića i Kalmetu, Linića, Sataraš plus Mesića pride... eto, iz neutralnog kuta... bolje da ih je izdrkalo u lavandin svih skupa.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

kic likes this post

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top