Zoka bio i ostao stoka
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zoka bio i ostao stoka
nije higijenski štošta, a ipak se dura.. tvoje oralne fekalije npr...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
džaba ti kad smrdiš ispod kože.... genetika jebiga....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:džaba ti kad smrdiš ispod kože.... genetika jebiga....
Guest- Guest
Ajd, ti si s njima prosvjedovala pa znaš.Eva wrote:Sam kaj njima nisu uzori Ameri već Subnorovci.Regoč wrote:Povlastica onoga tko je stvorio državu. Bilo je tako i u Americi s vijetnamskim veteranima.v_vlado wrote:Ustavno je postavit šator u gradu i kampirat dok ih država financira.......ustav kako komw paše,a svi se kao drže ustava,a dajte molim vas....
Šatore imaš i na Trgu pa ako tamo ne smetaju, što bi u Savskoj?Eva wrote:No, ni higijenski ipak su u urbanoj sredini a ne na livadi.marcellus wrote:v_vlado wrote:Ustavno je postavit šator u gradu i kampirat dok ih država financira.......ustav kako komw paše,a svi se kao drže ustava,a dajte molim vas....
ustavno je, dapače, ustav jamči pravo na mirni prosvjed, i ne samo ustav nego i europska povelja o ljudskim pravima
Zašto da ja, koji sam Vi, tebi koji si ti, kažem Vi, kada ti, koji si ti, meni koji sam Vi kažeš ti?deda wrote:Kad mi se netko obrati sa Ti, umjesto sa Vi, dođe mi odah da mu šamar opalim zbog takve nekulture i razine kućnog odgoja, pa ne živimo više u viktorijansko doba.
Guest- Guest
Kak su Oni strogiostap.phender wrote:Zašto da ja, koji sam Vi, tebi koji si ti, kažem Vi, kada ti, koji si ti, meni koji sam Vi kažeš ti?deda wrote:Kad mi se netko obrati sa Ti, umjesto sa Vi, dođe mi odah da mu šamar opalim zbog takve nekulture i razine kućnog odgoja, pa ne živimo više u viktorijansko doba.
Guest- Guest
Kad je Tečerica došla kod Deng Xiao Ping Ponga, ovaj je za cijelo vrijeme posjete hračkal po podu. Tek toliko da se zna tko ima 5 tisuća godina kontinuirane civilizacije, a tko je nekultivirani barbar ;Pkolerik wrote:Biti neobrazovan i nekulturan nije isto sto biti nesposoban i glup - a lako moze biti i smisljena provokacija...
Guest- Guest
To je bila politička provokacija,još ak je hračak bio zelen i imao žilice. ....ostap.phender wrote:Kad je Tečerica došla kod [size=40] Deng Xiao Ping Ponga, ovaj je za cijelo vrijeme posjete hračkal po podu. Tek toliko da se zna tko ima 5 tisuća godina kontinuirane civilizacije, a tko je nekultivirani barbar ;P[/size]kolerik wrote:Biti neobrazovan i nekulturan nije isto sto biti nesposoban i glup - a lako moze biti i smisljena provokacija...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Stoka ide u klaonicu
» Zoka Milanović diže revoluciju
» Bigšiter Zoka
» Islamska stoka ne odustaje
» Erdoganova stoka (da se ne izrazim drugačije)...
» Zoka Milanović diže revoluciju
» Bigšiter Zoka
» Islamska stoka ne odustaje
» Erdoganova stoka (da se ne izrazim drugačije)...
Page 6 of 6