Raj za investicije : Hrvatska ima najskuplje gorivo u okruženju
Page 1 of 1
Raj za investicije : Hrvatska ima najskuplje gorivo u okruženju
Razlog razlika u cijeni leži u visokim trošarinama.
https://m.vecernji.hr/vijesti/gorivo-ponovno-poskupjelo-pogledajte-koliko-je-benzin-jeftiniji-u-susjednim-zemljama-1473222
Eurosuper 95
Hrvatska - 10.04 kn
Slovenija - 8,70 kn
BiH - 7,75 kn
Mađarska i Austrija - 8,50 kn
https://m.vecernji.hr/vijesti/gorivo-ponovno-poskupjelo-pogledajte-koliko-je-benzin-jeftiniji-u-susjednim-zemljama-1473222
Eurosuper 95
Hrvatska - 10.04 kn
Slovenija - 8,70 kn
BiH - 7,75 kn
Mađarska i Austrija - 8,50 kn
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Raj za investicije : Hrvatska ima najskuplje gorivo u okruženju
lpg njemačka 0,35-0,6 na autocestama. u zemlji znanja i napretka 0,7€
pride ti naplate na regi 900kn ekološkog troška jerbo se voziš na plin.
pride ti naplate na regi 900kn ekološkog troška jerbo se voziš na plin.
2014-12-30
bog te hebo u bosni skoro 2,5kn jeftinije, a gorivo jeftinije u njemačkoj i austriji koje su pun kurac bogatije. jebo nas i HDZ i milan bandic ostali lopovi
Pa eto zato im je i uteklo 300 tisuća mladih ( pridodaj ovome PDV 25% ) i sad fali radnika , natalitet kolaps a ovih 300 tisuća više ne troši u Hrvatskoj i ne puni im proračun.AssadNaPodmornici wrote:bog te hebo u bosni skoro 2,5kn jeftinije, a gorivo jeftinije u njemačkoj i austriji koje su pun kurac bogatije. jebo nas i HDZ i milan bandic ostali lopovi
2014-04-11
zato budale digle cijene goriva.. ja još prije ovoga poskupljenja ulio gorivo, gledam ono jebeni dizel(prije poskupljenja) 10kn i par lipa.. koji kurac? pa tolika je cijena dizela bila kada je barel nafte bio 150$ , a sada je na 60-70$ opet takva cijena. jebena lopovska država.RayMabus wrote:Pa eto zato im je i uteklo 300 tisuća mladih ( pridodaj ovome PDV 25% ) i sad fali radnika , natalitet kolaps a ovih 300 tisuća više ne troši u Hrvatskoj i ne puni im proračun.AssadNaPodmornici wrote:bog te hebo u bosni skoro 2,5kn jeftinije, a gorivo jeftinije u njemačkoj i austriji koje su pun kurac bogatije. jebo nas i HDZ i milan bandic ostali lopovi
buden sutra lagano biciklu , jebote koliko uhljeba moramo hraniti.. i slave ovoga bandića, as umro jebavajući 35godina mlađu ljubavnicu kombinira kokain i viagru i strefilo ga. u 25godina vlasti napravio za Zagreb manje nego prosječan yugoslovenski gradonačelnik u 4 godine. i heroj ove nacije.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ja san proda auto prošle godine. Zajeba san ih.
2014-04-11
joda buš i ti jebavao. strpi se.AssadNaPodmornici wrote:zato budale digle cijene goriva.. ja još prije ovoga poskupljenja ulio gorivo, gledam ono jebeni dizel(prije poskupljenja) 10kn i par lipa.. koji kurac? pa tolika je cijena dizela bila kada je barel nafte bio 150$ , a sada je na 60-70$ opet takva cijena. jebena lopovska država.RayMabus wrote:Pa eto zato im je i uteklo 300 tisuća mladih ( pridodaj ovome PDV 25% ) i sad fali radnika , natalitet kolaps a ovih 300 tisuća više ne troši u Hrvatskoj i ne puni im proračun.AssadNaPodmornici wrote:bog te hebo u bosni skoro 2,5kn jeftinije, a gorivo jeftinije u njemačkoj i austriji koje su pun kurac bogatije. jebo nas i HDZ i milan bandic ostali lopovi
buden sutra lagano biciklu , jebote koliko uhljeba moramo hraniti.. i slave ovoga bandića, as umro jebavajući 35godina mlađu ljubavnicu kombinira kokain i viagru i strefilo ga. u 25godina vlasti napravio za Zagreb manje nego prosječan yugoslovenski gradonačelnik u 4 godine. i heroj ove nacije.
ja sam ostario pa gledam da bi počeo jedrit
2014-12-30
tebi besplatno tečaj jedrenja i upravljanja katamaranom itd.. epiju 100€ dan da ga naučim vozit jebačke jahte i jedrit..veber wrote:joda buš i ti jebavao. strpi se.AssadNaPodmornici wrote:zato budale digle cijene goriva.. ja još prije ovoga poskupljenja ulio gorivo, gledam ono jebeni dizel(prije poskupljenja) 10kn i par lipa.. koji kurac? pa tolika je cijena dizela bila kada je barel nafte bio 150$ , a sada je na 60-70$ opet takva cijena. jebena lopovska država.RayMabus wrote:Pa eto zato im je i uteklo 300 tisuća mladih ( pridodaj ovome PDV 25% ) i sad fali radnika , natalitet kolaps a ovih 300 tisuća više ne troši u Hrvatskoj i ne puni im proračun.AssadNaPodmornici wrote:bog te hebo u bosni skoro 2,5kn jeftinije, a gorivo jeftinije u njemačkoj i austriji koje su pun kurac bogatije. jebo nas i HDZ i milan bandic ostali lopovi
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
neću katamaran. mada je stabilan.AssadNaPodmornici wrote:tebi besplatno tečaj jedrenja i upravljanja katamaranom itd.. epiju 100€ dan da ga naučim vozit jebačke jahte i jedrit..veber wrote:joda buš i ti jebavao. strpi se.AssadNaPodmornici wrote:zato budale digle cijene goriva.. ja još prije ovoga poskupljenja ulio gorivo, gledam ono jebeni dizel(prije poskupljenja) 10kn i par lipa.. koji kurac? pa tolika je cijena dizela bila kada je barel nafte bio 150$ , a sada je na 60-70$ opet takva cijena. jebena lopovska država.RayMabus wrote:
Pa eto zato im je i uteklo 300 tisuća mladih ( pridodaj ovome PDV 25% ) i sad fali radnika , natalitet kolaps a ovih 300 tisuća više ne troši u Hrvatskoj i ne puni im proračun.
ipak sam gliseraš u duši.
evo novi projekt.
definirao sam motore sa Z nogom i svaki s dva vijka-protusmjerni.
9 metara s kabinom, grijanjem za vas dalmoše na pošte ići.
borim se s tim da u osnovnoj verziji bude ispod 350 000kn
što znači jedan motor bez Z noge, direktno na elisu i nekih 50ak kW
2014-12-30
ne razumijem se u to što radiš
razumijem se kada naučiš upravljati katamaranom, upravljati gliserom će ti biti pizdarija
plus naučiš jedrenje.
razumijem se kada naučiš upravljati katamaranom, upravljati gliserom će ti biti pizdarija
plus naučiš jedrenje.
a mogli bi jedan tečaj odradit.
osim signalizacije za jedrilicu sam tudum.
ali sve više me zanima jedrenje, barem na papiru.
i brod B klase da mogu recimo do grčke.znači 50ka minimum
mislim serem ko grlica, ali covid me zamislio pa rekoh iz sigurnosti stana zakaj ne jedrilica.
osim signalizacije za jedrilicu sam tudum.
ali sve više me zanima jedrenje, barem na papiru.
i brod B klase da mogu recimo do grčke.znači 50ka minimum
mislim serem ko grlica, ali covid me zamislio pa rekoh iz sigurnosti stana zakaj ne jedrilica.
2014-12-30
radim idejni natječaj za jednu finsku firmu.AssadNaPodmornici wrote:ne razumijem se u to što radiš
plus naučiš jedrenje.
osnovica su u biti dva yanmara od 350ks i s volvo Z nogom
odsječen pramac zbog leda, visoki bokovi.
dizajnerska kriza
moram utrpat tuš, wc u visini 190
2014-12-30
a dodatno sam ograničen gazom od 0,5m
a motori s nogama imaju 700kg plus gorivo 400l plus voda 100l i u startu imam 1200kg ograničenje na 3m širine da može svatko tko ga kupi na prikolici vozikat.
jedrilice barem imaju glatko dno s kobilicom.
a motori s nogama imaju 700kg plus gorivo 400l plus voda 100l i u startu imam 1200kg ograničenje na 3m širine da može svatko tko ga kupi na prikolici vozikat.
jedrilice barem imaju glatko dno s kobilicom.
2014-12-30
šta će ti na 3 metra širine 700konja.. to obično ide na 4metra.. pada mi napamet prestige 36 na kojem sam bio
ne ulazim u želje investitora.AssadNaPodmornici wrote:šta će ti na 3 metra širine 700konja.. to obično ide na 4metra.. pada mi napamet prestige 36 na kojem sam bio
150 je za dnevnu uporabu skroz dovoljno.
ali naručitelj želi dva yanmara s volvo z nogom i dvije elise.
ograničen sam dužinom 30, širinom 10 i gazom 1,7 s tim da noga smije biti 1 ispod trupa.
i kabinom s WCom i kuhinjom u visini 6 stopa i 4 inča
a konjaža je vezana uz težinu, ne širinu.
2014-12-30
Similar topics
» Batustan: Najskuplje cestarina u Europi poskupljuje
» Jeftino je najskuplje - predsjednica Kolinda održala državnički govor
» Otvaramo prostor za nove investicije
» Vulin: U okruženju predsednika Vučića ima ljudi koji rade za CIA
» Vučić: Srbija nema čega da se stidi, nemojte da sve u okruženju podsećamo na nacističku prošlos
» Jeftino je najskuplje - predsjednica Kolinda održala državnički govor
» Otvaramo prostor za nove investicije
» Vulin: U okruženju predsednika Vučića ima ljudi koji rade za CIA
» Vučić: Srbija nema čega da se stidi, nemojte da sve u okruženju podsećamo na nacističku prošlos
Page 1 of 1