Patrijarh Porfirije sutra ce drzat govor na sprovodu Bandicu
Page 1 of 1
Patrijarh Porfirije sutra ce drzat govor na sprovodu Bandicu
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2258079
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Patrijarh Porfirije sutra ce drzat govor na sprovodu Bandicu
Ovo sve ludje od ludjeg..meni se kanda cini da je porfirije patrijarh hrvatske pravoslavne crkve..od kad je postao patrijarh non stop je tu kod nas..ocito mu bg i srbija nisu nesto privlacni
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ovo sve ludje od ludjeg..meni se kanda cini da je porfirije patrijarh hrvatske pravoslavne crkve..od kad je postao patrijarh non stop je tu kod nas..ocito mu bg i srbija nisu nesto privlacni
Pa ostaje za sad na čelu Zagrebačke eparhije, živjet će između ZG i BG.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pa ja mislim da oni još i nisu napravili smjenu na mjesto zagrebačkog mitropilita. Al svejedno ovaj je od 2014 tamo pa onda ono ok.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Misliš : Nisu još našli novog četnika koji će četovat na vrhu SPC u Hrvatskoj a Bandić je veliki ljubitelj Roma.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Ovo sve ludje od ludjeg..meni se kanda cini da je porfirije patrijarh hrvatske pravoslavne crkve..od kad je postao patrijarh non stop je tu kod nas..ocito mu bg i srbija nisu nesto privlacni
Pa ostaje za sad na čelu Zagrebačke eparhije, živjet će između ZG i BG.
Stiže DP u Zagreb.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa ja mislim da oni još i nisu napravili smjenu na mjesto zagrebačkog mitropilita. Al svejedno ovaj je od 2014 tamo pa onda ono ok.
Nema smjene, on ostaje dok želi.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
A ocito zeli..ne ide se njemu bas u hram svetog save u beograd..veli da mu je najbolja klopa purica sa mlincima a vino jaskanski portugizac..udomaci se on..nes ga se rjesit i da ga molis na koljenima..jos bu on odkantao pjesmu o juri i bobanu i beli zagreb gradHektorović wrote:RayMabus wrote:Pa ja mislim da oni još i nisu napravili smjenu na mjestu zagrebačkog mitropilita. Al svejedno ovaj je od 2014 tamo pa onda ok.
2015-09-08
Ok ako su takvi njihovi zakoni. Možda i bolje jer mi je on draži od mnogih njihovih koji su radikalni četnici. Ovaj je nekako i normalan lik.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Pa ja mislim da oni još i nisu napravili smjenu na mjesto zagrebačkog mitropilita. Al svejedno ovaj je od 2014 tamo pa onda ono ok.
2014-04-11
Mislim da je razlog druge prirode. Gori im tlo pod nogama u Crnoj Gori i onda lik koji je istovremeno poglavar Spc 1920 s centrom u Beogradu a ujedno je i mitropolit u Zagrebu im daje širinu da oni vladaju pravoslavljem na prostoru bivše Jugoslavije a s posebnim naglaskom na CG sadavuksadinare wrote:A ocito zeli..ne ide se njemu bas u hram svetog save u beograd..veli da mu je najbolja klopa purica sa mlincima a vino jaskanski portugizac..udomaci se on..nes ga se rjesit i da ga molis na koljenima..jos bu on odkantao pjesmu o juri i bobanu i beli zagreb gradHektorović wrote:RayMabus wrote:Pa ja mislim da oni još i nisu napravili smjenu na mjestu zagrebačkog mitropilita. Al svejedno ovaj je od 2014 tamo pa onda ok.
2014-04-11
Šta je jače ?
Biti samo poglavar Spc ili biti poglavar Spc a ujedno i mitropilit u Zagrebu ?
E ovo drugo je jače.
E ovo drugo je jače.
2014-04-11
Otišla su ona dvojica izrazito velikosrpski orijentirana , onaj u Cg i onaj u Srbiji a ujedno i poglavar cijele Spc.
Nije isto doć u Cg samo kao poglavar Spc ili kao to a ujedno i mitroplit u Zagrebu dakle i za Hrvatsku.
To je jače ood samo poglavar Spc.
Nije isto doć u Cg samo kao poglavar Spc ili kao to a ujedno i mitroplit u Zagrebu dakle i za Hrvatsku.
To je jače ood samo poglavar Spc.
2014-04-11
U Nikišiču je rat
https://www.blic.rs/vesti/svet/u-niksicu-rastu-tenzije-pred-izbore-mladic-izboden-nozem/2he6h3x
Lokalni izbori. Napali procrnogorskog momka. Tri udara nožem s leđa.
https://www.blic.rs/vesti/svet/u-niksicu-rastu-tenzije-pred-izbore-mladic-izboden-nozem/2he6h3x
Lokalni izbori. Napali procrnogorskog momka. Tri udara nožem s leđa.
2014-04-11
ma cini mi se da je on ok
samo bradu da sredi
sad je patrijarh
samo bradu da sredi
sad je patrijarh
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
RayMabus wrote:Šta je jače ?
E ovo drugo je jače.
:)
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Svaka religijska organizacija ima neke svoje zakone i pravila i ako ista nisu u suprotnosti s državnim zakonima onda je to njihova unutarnja stvar.
Meni je svejedno al njima nije jer ovako u jednoj osobi jačaju utjecaj Spc u regionu s posebnim naglaskom na dešavanja u Crnoj Gori sada.
Generalno to se Hrvatsku ne tiče a nit ona tu nešto i može utjecati a niti se u tako šta uopće treba miješati. To je njihova stvar.
Meni je svejedno al njima nije jer ovako u jednoj osobi jačaju utjecaj Spc u regionu s posebnim naglaskom na dešavanja u Crnoj Gori sada.
Generalno to se Hrvatsku ne tiče a nit ona tu nešto i može utjecati a niti se u tako šta uopće treba miješati. To je njihova stvar.
2014-04-11
kako da sredi? pa sta nisu i prethodnici imali te bradurine?pizzon wrote:ma cini mi se da je on ok
samo bradu da sredi
sad je patrijarh
Pa sta je s tobom Noorka
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jel Bandić bio pravoslavac?
crvenkasti-
2014-04-17
za 100 godina će neki novi django, pizon, crvenkasti ili stanojko pisati kako je Bandić bio srbin jer mu je poglavica SPCa bio na sprovodu
Crvenko puši kurac.
Padom Bandića jača Dp u Zagrebu a oni su za CPC
Padom Bandića jača Dp u Zagrebu a oni su za CPC
2014-04-11
Similar topics
» Zagrebacki mitropolit Porfirije novi patrijarh SPC
» Patrijarh Porfirije u čestitki Tomaševiću citirao Štulića
» Patrijarh Porfirije o ordenima SPC: Svaki drugi mafijaš u Srbiji ga je dobio
» Dan žalosti u Zagrebu: Na sahrani Milana Bandića govoriće i patrijarh Porfirije
» Pavle Vujisić:'Da mi na sprovodu komunist ne održi govor,ali niti jedne reči ne progovori'
» Patrijarh Porfirije u čestitki Tomaševiću citirao Štulića
» Patrijarh Porfirije o ordenima SPC: Svaki drugi mafijaš u Srbiji ga je dobio
» Dan žalosti u Zagrebu: Na sahrani Milana Bandića govoriće i patrijarh Porfirije
» Pavle Vujisić:'Da mi na sprovodu komunist ne održi govor,ali niti jedne reči ne progovori'
Page 1 of 1