Trampe Srbine, Srbija je uz tebe
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Trampe Srbine, Srbija je uz tebe
Redakcija srpskog Informera danas je čestitala republikancu Donaldu Trumpu na pobjedi na američkim predsjedničkim izborima, i to velikim billboardima u Beogradu.
Na plakatima u centru Beograda piše ‘Trumpe, Srbine – Čestitamo’. Takve su čestitke ubrzo prenijele informativne televizijske emisije u Srbiji.KAKVA ČESTITKA
‘TRUMPE, SRBINE, ČESTITAMO’: Pobjeda Donalda Trumpa nekoga je i oduševila_________________
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Re: Trampe Srbine, Srbija je uz tebe
Črampe Srbine
bog te molovo
makni Vučića
i vrati nam Kosovo
bog te molovo
makni Vučića
i vrati nam Kosovo
2014-04-16
PREDSJEDNICA IZ ČABRA ČESTITALA TRUMPU
...baš čabar država
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/predsjednica-iz-cabra-cestitala-trumpu-uvjerena-sam-u-dobru-suradnju/5242231/
...baš čabar država
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/predsjednica-iz-cabra-cestitala-trumpu-uvjerena-sam-u-dobru-suradnju/5242231/
Guest- Guest
Baš simbolično: precjednica iz Čabra prdnula u čabar a bogami i svi hrvati prdnuše u čabar.
prdnuti u čabar:
Toliko nešto zajebati da te ne mogu izvući ni stariji brat u vojsci, ni ćale koji ima pištolj, ni to što imaš veći bager. Zajedno.
Koristi se kad gotovo da nema izlaza iz govana u koje si upao.
prdnuti u čabar:
Toliko nešto zajebati da te ne mogu izvući ni stariji brat u vojsci, ni ćale koji ima pištolj, ni to što imaš veći bager. Zajedno.
Koristi se kad gotovo da nema izlaza iz govana u koje si upao.
Guest- Guest
Vučićev žuto glasilo partije i najveće govno od novine. Ako se tako i može nazvati.udba wrote:Redakcija srpskog Informera danas je čestitala republikancu Donaldu Trumpu na pobjedi na američkim predsjedničkim izborima, i to velikim billboardima u Beogradu.
Na plakatima u centru Beograda piše ‘Trumpe, Srbine – Čestitamo’. Takve su čestitke ubrzo prenijele informativne televizijske emisije u Srbiji.KAKVA ČESTITKA
‘TRUMPE, SRBINE, ČESTITAMO’: Pobjeda Donalda Trumpa nekoga je i oduševila
Auuuuuu..!!! Crvenkasti se zestoko zaebao sto je postao Hrvat..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Auuuuuu..!!! Crvenkasti se zestoko zaebao sto je postao Hrvat..
Bit ću ja Hrvat sigurno još do Nove godine. Onda ću vidjeti.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:bogomdani wrote:Auuuuuu..!!! Crvenkasti se zestoko zaebao sto je postao Hrvat..
Bit ću ja Hrvat sigurno još do Nove godine. Onda ću vidjeti.
poslije ce ionak impeachati trumpa, moci ces ostat tu di jesi, kakav jesi :D
betty.boop-
2015-01-23
al'je retorika najjača..žute novine ili ne, to samo Srbin možedzango wrote:Vučićev žuto glasilo partije i najveće govno od novine. Ako se tako i može nazvati.udba wrote:Redakcija srpskog Informera danas je čestitala republikancu Donaldu Trumpu na pobjedi na američkim predsjedničkim izborima, i to velikim billboardima u Beogradu.
2014-04-12
Vidi što ovdje pišu, da se mi bojimo Trumpa:
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:634463-Strah-Hrvatske-zbog-Donalda
"Na Zapadnom Balkanu zbog manje zainteresovanosti Amerike otvoriće se prostor za druge velike "igrače". EU zasada ne želi tamo da se širi, a to može da otvori vrata za Rusiju i Tursku i njihov uticaj"
"Na Zapadnom Balkanu zbog manje zainteresovanosti Amerike otvoriće se prostor za druge velike "igrače". EU zasada ne želi tamo da se širi, a to može da otvori vrata za Rusiju i Tursku i njihov uticaj"
crvenkasti-
2014-04-17
Čestitke su u redu. Mislim, bile bi u redu da Vučić nekoliko dana pre izbora nije učestvovao na konferenciji Klinton fondacije.maggie13 wrote:al'je retorika najjača..žute novine ili ne, to samo Srbin možedzango wrote:Vučićev žuto glasilo partije i najveće govno od novine. Ako se tako i može nazvati.udba wrote:Redakcija srpskog Informera danas je čestitala republikancu Donaldu Trumpu na pobjedi na američkim predsjedničkim izborima, i to velikim billboardima u Beogradu.
Znam, ali 'Trumpe, Srbine'..dzango wrote:Čestitke su u redu. Mislim, bile bi u redu da Vučić nekoliko dana pre izbora nije učestvovao na konferenciji Klinton fondacije.maggie13 wrote:al'je retorika najjača..žute novine ili ne, to samo Srbin možedzango wrote:Vučićev žuto glasilo partije i najveće govno od novine. Ako se tako i može nazvati.udba wrote:Redakcija srpskog Informera danas je čestitala republikancu Donaldu Trumpu na pobjedi na američkim predsjedničkim izborima, i to velikim billboardima u Beogradu.
2014-04-12
maggie13 wrote:
Znam, ali 'Trumpe, Srbine'..
još mu i šajkaču natakarili
Guest- Guest
To samo Srbi mogu..legendarni su..Noor wrote:maggie13 wrote:
2014-04-12
jel to 'srbine' nesto kao 'zlatane' ?
betty.boop-
2015-01-23
Pesma sa Jutjuba je odlična. Meni idu na onu stvar ove sise iz Informera.Noor wrote:maggie13 wrote:
Bedavi Srbi. Zaistinu bedavi. Oni misliju kako im je Trump pozabil tzv. ''ispriku Srbijancem zarad bombardiranj NATO aeroplanov''. To naravno ne triba mišat s pragmatičnošću američke politike i uprave. Morebit i dojde do preslagivanja američke politike va svitu, ali ako gdo misli da ćeju Amerikanci samo tako pustit stečene pozicije va svitu (uključno i Kosovo) ondar i ni baš pri sebi. Nu ... na ''istoku'' ništar novog.
Stribor-
2015-09-22
Paranoja, nije Trump idiot, čuvat će stečene pozicije. E, sad, drugo je ako se ugovori preraspodjela kolonijalnih posjedah.crvenkasti wrote:Vidi što ovdje pišu, da se mi bojimo Trumpa:
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vojo, Srbine, Srbija je uz tebe... :)
» Trampe,Kosovo je Srbija,veži besnog psa Matisa!
» Krešo, Srbine, Srbija je ustebe! :D
» Pusi kur*c Srbine
» Što ćeš kod njih Srbine?
» Trampe,Kosovo je Srbija,veži besnog psa Matisa!
» Krešo, Srbine, Srbija je ustebe! :D
» Pusi kur*c Srbine
» Što ćeš kod njih Srbine?
Page 1 of 4