Sjeberina vrijedja Bandica
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sjeberina vrijedja Bandica
Covjek uredno pohodi svoju bracu u Doboju Kotor Varosu Bijeljini sa njima sjedi na zidicu loce brlju i pivu i slusa price od ugrozene srbadije kako su Ustase pobile nejac starce i zene.veber wrote:abolirani uredno, na finjaka prodaje jugu i srpstvo.FRANK wrote:Muci njega dosta toga. Prvo zivi u Hrvatskoj moli Boga za kisu u Srbijiveber wrote:abolirani, kaj tebe muči?
A jos mu zagrem hauptstadt a nije beligrad
stalno neka srpska jata, pa jodlanje pa guslanje.
a najtragičnije je kaj je abolirani u mirovini kao hrvatski drot.
jebo mater tuđman, odojku, safetu i ostaloj bagri.
lik ima 50g i u mirovini je.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ako ikoga treba mučiti raspad Juge onda ste to vi Hrvati Prečani.FRANK wrote:Muci njega dosta toga. Prvo zivi u Hrvatskoj moli Boga za kisu u Srbijiveber wrote:abolirani, kaj tebe muči?
Bili ste najveci pobornici rusenja SFRJ,a i sad pljujete po njoj,a ona vam je bila jedini način da svi Hrvati zive u istoj drzavi i da budete u istoj tvorevini sa Maticom.
Vi ste posljednji koji biste trebali pljuvat pi Jugoslaviji,jer od vasih vlaznih snova o Hrvatskoj do Drine i sami vidite da nema ništa.
U Jugi ste bili najvazniji narod i konst.narod u BIH,a sad cete postat nac.manjina.
Gori ste od Krajisnika.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Otkad je to Imotski u BIHjastreb wrote:Ako ikoga treba mučiti raspad Juge onda ste to vi Hrvati Prečani.FRANK wrote:Muci njega dosta toga. Prvo zivi u Hrvatskoj moli Boga za kisu u Srbijiveber wrote:abolirani, kaj tebe muči?
Bili ste najveci pobornici rusenja SFRJ,a i sad pljujete po njoj,a ona vam je bila jedini način da svi Hrvati zive u istoj drzavi i da budete u istoj tvorevini sa Maticom.
Vi ste posljednji koji biste trebali pljuvat pi Jugoslaviji,jer od vasih vlaznih snova o Hrvatskoj do Drine i sami vidite da nema ništa.
U Jugi ste bili najvazniji narod i konst.narod u BIH,a sad cete postat nac.manjina.
Gori ste od Krajisnika.
AJDE SMANJI malo alkohol nauci zemljopis i nelupaj gluposti.
I usput skokni do Igmana mozda naletis na koju Ruku ili Nogu a da je u dobrom stanju. Ove godine je bilo sniga
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Znaci ti nisi Prečanin?FRANK wrote:Otkad je to Imotski u BIHjastreb wrote:Ako ikoga treba mučiti raspad Juge onda ste to vi Hrvati Prečani.FRANK wrote:Muci njega dosta toga. Prvo zivi u Hrvatskoj moli Boga za kisu u Srbijiveber wrote:abolirani, kaj tebe muči?
Gori ste od Krajisnika.
AJDE SMANJI malo alkohol nauci zemljopis i nelupaj gluposti.
I usput skokni do Igmana mozda naletis na koju Ruku ili Nogu a da je u dobrom stanju. Ove godine je bilo sniga
2014-04-22
udio metilnog je proporcionalan srpstvu.FRANK wrote:Covjek uredno pohodi svoju bracu u Doboju Kotor Varosu Bijeljini sa njima sjedi na zidicu loce brlju i pivu i slusa price od ugrozene srbadije kako su Ustase pobile nejac starce i zene.veber wrote:abolirani uredno, na finjaka prodaje jugu i srpstvo.FRANK wrote:Muci njega dosta toga. Prvo zivi u Hrvatskoj moli Boga za kisu u Srbijiveber wrote:abolirani, kaj tebe muči?
2014-12-30
Ma sve je to gemist.FRANK wrote:Covjek uredno pohodi svoju bracu u Doboju Kotor Varosu Bijeljini sa njima sjedi na zidicu loce brlju i pivu i slusa price od ugrozene srbadije kako su Ustase pobile nejac starce i zene.veber wrote:abolirani uredno, na finjaka prodaje jugu i srpstvo.FRANK wrote:Muci njega dosta toga. Prvo zivi u Hrvatskoj moli Boga za kisu u Srbijiveber wrote:abolirani, kaj tebe muči?
Najbolji Srbi za drustvo su mi zumberacki unijati.
2014-04-22
veber-
2014-12-30
Jebe se tebi samo nek su srbi. Ta nisam nit zamislja da ces doci u Imotski divanit sa Imocanima i njima prodavat pricu o slicnosti hrvata i turaka pravoslavne vjerejastreb wrote:Ma sve je to gemist.FRANK wrote:Covjek uredno pohodi svoju bracu u Doboju Kotor Varosu Bijeljini sa njima sjedi na zidicu loce brlju i pivu i slusa price od ugrozene srbadije kako su Ustase pobile nejac starce i zene.veber wrote:abolirani uredno, na finjaka prodaje jugu i srpstvo.FRANK wrote:
Muci njega dosta toga. Prvo zivi u Hrvatskoj moli Boga za kisu u Srbiji
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ne,ali ti si Teutonac,pa bumo popili kavicu.veber wrote:s hrvatima se po defaultu ne družiš.
2014-04-22
Pa cujes hrvati ga podsjecaju na one ljetne dane 1995 kad je na Imt 539 morao da napusti Otadzbinu u istorijskom vascelom zbegu celoga srpstvaveber wrote:s hrvatima se po defaultu ne družiš.
2015-09-13
Imocani su mi vrlo zanimljivi,jer se i tu mogu naci mnoge poveznice.FRANK wrote:Jebe se tebi samo nek su srbi. Ta nisam nit zamislja da ces doci u Imotski divanit sa Imocanima i njima prodavat pricu o slicnosti hrvata i turaka pravoslavne vjerejastreb wrote:Ma sve je to gemist.FRANK wrote:Covjek uredno pohodi svoju bracu u Doboju Kotor Varosu Bijeljini sa njima sjedi na zidicu loce brlju i pivu i slusa price od ugrozene srbadije kako su Ustase pobile nejac starce i zene.veber wrote:
abolirani uredno, na finjaka prodaje jugu i srpstvo.
Gusle,deseterac,dinarske crte,opanci,diple,svirale i pokoja ikona skrivena na tavanu.
2014-04-22
Pa ja sam po prabaki sa tatine strane Austrijanac. Naime pradjed mi je bio Oberst austrijske vojske u ww1jastreb wrote:Ne,ali ti si Teutonac,pa bumo popili kavicu.veber wrote:s hrvatima se po defaultu ne družiš.
2015-09-13
Od Ikona na tavanu su ti uglavnom slike Ante Dinka Vjekoslava Ranka Jure itd. Mada vise nisu na tavanujastreb wrote:Imocani su mi vrlo zanimljivi,jer se i tu mogu naci mnoge poveznice.FRANK wrote:Jebe se tebi samo nek su srbi. Ta nisam nit zamislja da ces doci u Imotski divanit sa Imocanima i njima prodavat pricu o slicnosti hrvata i turaka pravoslavne vjerejastreb wrote:Ma sve je to gemist.FRANK wrote:
Covjek uredno pohodi svoju bracu u Doboju Kotor Varosu Bijeljini sa njima sjedi na zidicu loce brlju i pivu i slusa price od ugrozene srbadije kako su Ustase pobile nejac starce i zene.
Gusle,deseterac,dinarske crte,opanci,diple,svirale i pokoja ikona skrivena na tavanu.
2015-09-13
Pod komandom Borojevica? Zan8mljivo.FRANK wrote:Pa ja sam po prabaki sa tatine strane Austrijanac. Naime pradjed mi je bio Oberst austrijske vojske u ww1jastreb wrote:Ne,ali ti si Teutonac,pa bumo popili kavicu.veber wrote:s hrvatima se po defaultu ne družiš.
2014-04-22
srblju ne mlataraj bzvz.jastreb wrote:Ne,ali ti si Teutonac,pa bumo popili kavicu.veber wrote:s hrvatima se po defaultu ne družiš.
eufemizam za brlju kao kava ne konzumiram.
isključivo vino.
2014-12-30
Ne pod njime Hrvatskim pravoslavcem koji nije htio ni cuti za srbijujastreb wrote:Pod komandom Borojevica? Zan8mljivo.FRANK wrote:Pa ja sam po prabaki sa tatine strane Austrijanac. Naime pradjed mi je bio Oberst austrijske vojske u ww1jastreb wrote:Ne,ali ti si Teutonac,pa bumo popili kavicu.veber wrote:s hrvatima se po defaultu ne družiš.
2015-09-13
ovaj četnik plazi van ko topli žele.
stalno na rubu, nikad preko njega.
otvoreno bulazni o četnicima a sve po vranjinom.
i u mirovinu ju otišao.
abolirani.
stalno na rubu, nikad preko njega.
otvoreno bulazni o četnicima a sve po vranjinom.
i u mirovinu ju otišao.
abolirani.
2014-12-30
Ja znam i kuzim
Da nije svrha pisati znanost na foru ima
Ali da veber i frank seru na tone
To nije isto
Vas dvojica decki ste EMOCIONALNI INVALIDI
veber oximosim par urbanih fora , ostalo sere
A frnak ..imocanin ..
Taj dabome nije mako od MATANA , teške sirovine i seljaci e
Fakat ste team dream za sranja
Da nije svrha pisati znanost na foru ima
Ali da veber i frank seru na tone
To nije isto
Vas dvojica decki ste EMOCIONALNI INVALIDI
veber oximosim par urbanih fora , ostalo sere
A frnak ..imocanin ..
Taj dabome nije mako od MATANA , teške sirovine i seljaci e
Fakat ste team dream za sranja
babo, jebotekruv. zar od jutra po metilnjaku?
ti mujaga u ukradenom stanu, tetrjeb četnik u slobodno vrijeme. aboliran i u mirovini.
uzimate i dalje kaj vam ne pripada.
još kada brlju razmjenite di vam je kraj.
ti mujaga u ukradenom stanu, tetrjeb četnik u slobodno vrijeme. aboliran i u mirovini.
2014-12-30
veber wrote:babo, jebotekruv. zar od jutra po metilnjaku?
slušaj ti metiljavi
tebe i onog seljačinu iz imockog u prosjeku ste propropro -sječni rvatići
pometem u diskusiji na forumu s metlom
nego, kaj stvarno nisi TI NIŠT UZEO?
ako nisi, onda si veća budala nego mislim
a ako jesi, čemu se stalno vraćaš na tu netočnu tome tvrdnju
nikad ništa nisam uzela da mi ne pripada
štaš komunjarski fosil
kravo pijana, jebo te muhamed u prkno komunističko.
ne, nisam uzeo ništa što nisam stvorio.
i kravo pijana kada sam kupio auto iskeširao sam ga.
postoji nešto kaj se zove poštenje.
a, mojem djedu ste vi šumski ljudi sve oduzeli, ali niste ponos.
uvijek je govorio sve će se to vratiti.
on nije doživio povrat, ja jesam.
a, vama komunjarama je širok pojam pripadnosti.
tako je i vila pripala članu partije, a kasnije članu partije koji voli mirogojčeke.
ne, nisam uzeo ništa što nisam stvorio.
i kravo pijana kada sam kupio auto iskeširao sam ga.
postoji nešto kaj se zove poštenje.
a, mojem djedu ste vi šumski ljudi sve oduzeli, ali niste ponos.
uvijek je govorio sve će se to vratiti.
on nije doživio povrat, ja jesam.
a, vama komunjarama je širok pojam pripadnosti.
tako je i vila pripala članu partije, a kasnije članu partije koji voli mirogojčeke.
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» I Split dobio svog 'Bandica':Baldasar iz SDP-a prešao u stranku Milana Bandića
» Plenki kandidirao anonimusa protiv Bandica jer mu je potrebna pobjeda Bandica.Vandjelic je shvatio trik i odustao.
» Hase opet prca Bandica:'Ne dolazi u obzir mutna igra izmedju HDZ-a i Bandica na nas racun.Skupstina sutra nece biti konstituirana jer mi se ne prodajemo za fotelje u gradskim trznicama'
» Sjeberina se zamjerila Srbima govoreci da je Ratko Mladic htio pobit Hrvate
» Sjeberina prijeti Zeljki Markic:'Dosta mi je tebe i tvojih sljedbenika.Veceras gotovi ste.'
» Plenki kandidirao anonimusa protiv Bandica jer mu je potrebna pobjeda Bandica.Vandjelic je shvatio trik i odustao.
» Hase opet prca Bandica:'Ne dolazi u obzir mutna igra izmedju HDZ-a i Bandica na nas racun.Skupstina sutra nece biti konstituirana jer mi se ne prodajemo za fotelje u gradskim trznicama'
» Sjeberina se zamjerila Srbima govoreci da je Ratko Mladic htio pobit Hrvate
» Sjeberina prijeti Zeljki Markic:'Dosta mi je tebe i tvojih sljedbenika.Veceras gotovi ste.'
Page 2 of 3