Umro je Milan Bandić
Page 5 of 31
Page 5 of 31 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31
Re: Umro je Milan Bandić
marcellus wrote:fontane su whatabotutism, čisti, kao "zašto gradi fontane a ne vrtiće". U zagrebačkim vrtićima trenutno prazno 1200 mjesta.
što je ostavio gradu? Ceste koje više nisu sama zakrpa i rupa, bundek koji više nije močvara, smetlište koje je sanirano i uređeno, socijalne stanove na mjestu nekadašnje farme svinja, najljepši advent u europi, tkalču koja je sad jedna od ljepših ulica igdje, ZET koji više nije kao prije kad su dolazila tri autobusa odjednom pa onda sat vremena nijedan i kad su putnici visjeli u grozdovima s vrata autobusa i tramvaja pa bi tu i tamo neko osto na banderi, u konačnici grad koji ima plaće 20 posto veće od prosjeka RH, koji jedini u Hrvatskoj nije izgubio stanovništvo u ovih 20 godina, koji se uređuje...
a korupcija - jebiga, u hr ne postoji grad u kom to ne funkcionira tako. Svaki se gradonačelnik suočio sa "srebro ili olovo" izborom, ili si s nama u talu ili se miči.
Ne razumin se u zagreb, bi sun namo dvopu u životu,
ali mislin da tu nemo veće rozlike od zadra;
Tužno je kad dojdemo do točke da progljedomo krez prsti socijalistima jer su zakrpali rupu na cesti.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
darth_vader likes this post
Šandor Winnetou wrote:Zašto? Pa nije bio nikakav javni natječaj za te štandove.aben wrote:Ča ne bi tribalo dati štandove nojvećen ponuditelju?Šandor Winnetou wrote:Dao štandove udruzi UIO i navukao bijes leftardskih udruga zbog čega su ga godinama po sudovima povlačili?AssadNaPodmornici wrote:
doslovno, tako i ja mislim. Nije bio zla osoba, ponašao se kao prosječni Hrvat a to je krasti, namjesti, uhljebi a da druge strane nije bio zla osoba. U preko 20ak godina je bio na vlasti najcentraliziranijeg grada u EU, imao je toliko para da je mogao izgraditi koloniju na Marsu, on je odlučio sve resurse potrošiti na uhljebe i zemljake, I gradu je ostavio doslovno par fontani.
I rest my case
2014-04-16
Zna li se što ima od imovine? Ovo sam već nekoliko puta ovdje pitao, ali nisam dobio odgovor.RayMabus wrote:Ja sam na Indexu u anketi klkliknio da je imao i loše i dobre poteze.
A čuj nije Zagreb Detroit a ocjenjuemo ga u anketi kao gradonačelnika pa sad moram i ja tu biti objektivan.
No s druge strane je i sninonim za i korupciju u državi no kao gradonačelnik ocjena mu je druga.
Po onome što se vidi ugrubo sa strane po pogatsvu zasigurno nije među prvih 10,000 zagrepčanaca.
Ma je sinonim za korupciju al, nikoga mi nije toliko žao. rađe bi da su svi političari pomrli nego on.RayMabus wrote:Ja sam na Indexu u anketi klkliknio da je imao i loše i dobre poteze.
A čuj nije Zagreb Detroit a ocjenjuemo ga u anketi kao gradonačelnika pa sad moram i ja tu biti objektivan.
No s druge strane je i sninonim za i korupciju u državi no kao gradonačelnik ocjena mu je druga.
Evo ko da su mi rekli da se pol zagreba srušilo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Stvarno je bezobrazan. Mile je mućkao al Zagreb bez njega?!AssadNaPodmornici wrote:Umro je Milan Bandić.
Umro je najgori od najgorih
Matija Babić
Umro je najgori od najgorih
Ja kad sam sinoć čula ko da su mi rekli da se katedrala srušila. Ono, nemoguće, dezinformacija.
Kada stvarno istina
a on ovaj drugi MB kao ne muti, ono 6 milijuna kuna mazne i dobije tri mjeseca guljenja krumpira koje ne odradi, i onda druka da se ovog drugog MB osudi na dvajst godina robije jer je dao besplatno štandove za prikupljanje potpisa Željki Markić (kao što je i svima ostalima)
To nije mjerilo. Dovoljno je i da drugima to omogućavaš.Eroo wrote:Zna li se što ima od imovine? Ovo sam već nekoliko puta ovdje pitao, ali nisam dobio odgovor.RayMabus wrote:Ja sam na Indexu u anketi klkliknio da je imao i loše i dobre poteze.
Po onome što se vidi ugrubo sa strane po pogatsvu zasigurno nije među prvih 10,000 zagrepčanaca.
To je najviša ocjena koju će od mene dobiti kao gradonačelnik jer Zagreb ipak nije Detroti.
Maksimalno sam objektivan.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Radi se o vašoj (napola, predpostavljam) osobi, ali to mene ne zanima kada govorim o stručnosti.vili40 wrote:u to da već imate planove nisam ni sumnjao,bojim se i pitati na kog ste bacili okoEroo wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:
Moramo se ujedinit oko desnog kandidata..da nam jugic tomasevic i bezmudi klisovic ne budu celnici grada...druge nema..u suprotnom ucmalost i soc realizam
Tomašević je ok, posavljak, treba netko takav tko nije uvezan sa ovom gamadi što se okupila zadnjih godina oko Bandića.
Bandić je sam ispaštao jer je bio okružen ljigama i lopovima.
Lokalni izbori nisu ideološki obojeni.
Znam osobu koja bi eventualno mogla raditi posao gradonačelnika ali se neće kandidirati.
Tko god da bio imat će Bandićevu visoko podignutu ljestvicu.
Nije lako upravljati milijunskim gradom, ne, nije...puno je teže nego upravljati državom.
Na žalost zagrepčanaca, dobit će mlatimudana, koji će se cijeli mandat vaditi na "Bandića".
Za gradonačelnika treba imati sposobnosti, koje se ne mogu naučiti, s njima si rođen ili nisi.
Tužno je da svi Hrvati znaju koga treba objesiti, osim sudstvo.aben wrote:marcellus wrote:fontane su whatabotutism, čisti, kao "zašto gradi fontane a ne vrtiće". U zagrebačkim vrtićima trenutno prazno 1200 mjesta.
što je ostavio gradu? Ceste koje više nisu sama zakrpa i rupa, bundek koji više nije močvara, smetlište koje je sanirano i uređeno, socijalne stanove na mjestu nekadašnje farme svinja, najljepši advent u europi, tkalču koja je sad jedna od ljepših ulica igdje, ZET koji više nije kao prije kad su dolazila tri autobusa odjednom pa onda sat vremena nijedan i kad su putnici visjeli u grozdovima s vrata autobusa i tramvaja pa bi tu i tamo neko osto na banderi, u konačnici grad koji ima plaće 20 posto veće od prosjeka RH, koji jedini u Hrvatskoj nije izgubio stanovništvo u ovih 20 godina, koji se uređuje...
a korupcija - jebiga, u hr ne postoji grad u kom to ne funkcionira tako. Svaki se gradonačelnik suočio sa "srebro ili olovo" izborom, ili si s nama u talu ili se miči.
Tužno je kad dojdemo do točke da progljedomo krez prsti socijalistima jer su zakrpali rupu na cesti.
Vama, u stvari, sudstvo i ne treba. Postavite na glavni trg bandere za vješanje
i odredite koga treba nediljom objesiti. Možda bi mogli i autodizalicom, ako vam nije preskupo?
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Niti ne govorim vamaEroo wrote:Samo se ti drži svojih i sve 5.Sora wrote:nisam niti na jednom takvom portaluEroo wrote:Sora wrote:
I ti stvarno misliš da je dosta da se zagreb PROZOVE METMETROPOLA
I SVE je onda istina sto ti pišeš
Pises sranja o SVOJIMA koji nisu HRVATI
UNISTILI STE ZAGREB
i da ,moram ti reci , zagrepcani vas zovu TURCI ..
Ne prepisuj iz bh vehabijskih i isilovskih portala. Budi malo orginalnija.
Tamo bi tebe nasla
Samo mi to fali
Aj sad placi .. pusti vodu za sobom
Ne miješaj se u naše, međuhrvatske, razgovore.
Mi si međusobno možemo svašta reći, ali ti ne možeš.
Nego onima koji jos ne znaju kakvi ste pokvarepokvarenjaci
Tu ste u pravu gospon ero no s druge strane to isto sudstvo je rak rana RH, ne treba nabrajati primjere toga jel.Eroo wrote:Tužno je da svi Hrvati znaju koga treba objesiti, osim sudstvo.aben wrote:marcellus wrote:fontane su whatabotutism, čisti, kao "zašto gradi fontane a ne vrtiće". U zagrebačkim vrtićima trenutno prazno 1200 mjesta.
i odredite koga treba nediljom objesiti. Možda bi mogli i autodizalicom, ako vam nije preskupo?
A, sa vidin da je riječ o nekakovin nekomercijalnin bancima.aben wrote:Šandor Winnetou wrote:Zašto? Pa nije bio nikakav javni natječaj za te štandove.aben wrote:Ča ne bi tribalo dati štandove nojvećen ponuditelju?Šandor Winnetou wrote:
Dao štandove udruzi UIO i navukao bijes leftardskih udruga zbog čega su ga godinama po sudovima povlačili?
I rest my case
Ali, the point remains;
Lokalni šerifi ki koristu političke funkcije ko da je to njihova firma tribo sasići u korenu bez obzira na to je li krpaju buže na cestami. Ako gradonačelnik more samostalno odlučiti koga angažirati za neki poso, unda bi i građani morali moći odlučiti ku firmu će odabrati za odvoz smeća, ki vodovod će odabrati, komu će ploćati prirez i sl.
Ka se biro između koruptivnog socijaliste ki krpo buže i onog ki samo ide janjetinu u kancelariji, uvika je bolje izabrati ovoga zanjega, jer jedun i drugi činu istu štetu samo se to prvomu oprašta radi malo cimenta na buži na cesti. Tito je krao ali i nama dao je geslo zbog koga su nas sovjetske pripizdine pretekle; oni nisu bili taoci otega mindseta.
2014-04-16
koju zgradu kulture je utemeljio i izgradio ?Eroo wrote:Socijalistička kasaba je bio ,a danas je eu metropola s kojom se možete ponositi.marcellus wrote:Svakako je postavio neke nove standarde u upravljanju gradom. Biti među ljudima a ne u uredu, na gradilištu, rješavati probleme odmah kad se pojave a ne osnivati komisiju (što košta - kad preuzmeš odgovornost za neko rješenje, kritizirat će te!), najviše su ga jebali za smeće a zagreb jedini grad koji je sanirao odlagalište, valjda su zaboravili da smo preskakali one crne vreće za smeće i štakore koji su se skupljali oko njih kad je on postao gradonačelnik. Poslovi u gradu su se za čudo počeli završavati na vrijeme.
jebiga, znao je kome treba dat i koliko da bi stvari funkcionirale, od koga mora uzet i koliko da ga ne maknu. Svako je u ovom gradu nešto dobio za njegovog mandata. Nije ovo isti grad od prije 20 godina.
3x eu prvaci EU po uređenosti za Advent. Zagreb je postao i prepoznatljiva
turistička destinacija, sa znatnim godišnjim prihodom od turizma...
Ako ne RACUNAMO PUCKE KUHINJE
sto je napravio a prometom i mostovima prek Save
Osim ludi projekt zagreba na savi
A glede smeća, od RECIKLAZE JE napravio biznis prijatelju ali u SSUSTAVU NEMA ODVOJENOG SMECA i dadalje sve ide u isti kos
Itd
Jedan detalj kolega Ero...Temelji se NE MOGU popraviti,ako nisu u redu,mozes ti krpati,ali..a kakvi temelji,takva i kuca,dakle,radije graditi novu kucu,ipak pitaj kolege arhitekte.Eroo wrote:Lopovluk i korupcija se dokazuje na sudu. Tako je bilo i za vrijeme osmanlijske vladavine.vili40 wrote:gađenje prema lopovluku i korupciji je tebi i takvima jambranje?Dobro,onda ćemo svi šutjeti i biti dobri i poslušni građani.Eto sad je i pravosuđe odahnulo.Više nisu znali kako ga štititi.Eroo wrote:Evo ga, već se počelo jambrati...pa što ćemo, pa kako ćemo... Pa i država je dužna, pa što?vili40 wrote:
kako ono ide "o pokojniku sve najbolje" ali sad si ga i ti pretjerao i to pogolemo.Tko god ga zamijeni neće mu biti lako,hobotnica i veliki dugovi su ostali.
Ima li koja da nije? Bogati su najzaduženiji. Dok god si u stanju plaćati anuitete sve je OK.
Zagreb će konačno dobiti mlatimudana za gradonačelnika, što im, naravno, ne želim,
ali zna biti dobra škola biračima kod izbora na državnom nivou.
Ako temelji(sudstvo) kuće nisu u redu, popravi temelje i ne ruši kuću.
Bandic..privatno i na prvi pogled vrlo simpa lik,ali takvi su Hercegovci inace,poznajem ih dosta,uvijek prijateljski na prvu,no kad namirisu lovu,onda kao i ti,postanu freneticno ushiceni i usmjereni prema "cilju".Ne mogu niti to zamjeriti,zivjeti se mora i prezivjeti,a i obitelj,sire i uza.
Balkan,zona prezivljavanja,pa tako,nategnuto,ali vrlo nategnuto,mogu reci,lik je samo dao sve od sebe da prezivi,i ne samo prezivi nego se dobro potkozi,"do koljena sedmog",ali ni tu nema zamjerke,posto je to drzava i politicka garnitura ,nista bolja ili gora od njega omogucila.Sto za kraj?
U pukotine temelja,nagurati eksploziva,i sve dici u ...................Ponavljam,Ero,ne mozes sacuvati kucu,ako su temelji nezdravi,puni pukotina,a to jesu..Dakle,vrlo sam ti diplomatski iznio argumente
RIP ili NERIP,a sto ja znam...Mislim da se car previse uzivio u ulogu,tako da nije niti primjetio da je promjenio dimenziju postojanja,pa sad tamo nastavlja svoju igru.No,sad,tamo su drugi igraci,vrlo zajebani i nepotkupljivi,osim mozda Svjetlonose,a sa njim tikve saditi..brrrrrrr...
Ne brini, george, jo nis protiv tvoga patrijota, jo sun protiv titinog sustava ki je omogući milanu da čini ča je čini.Eroo wrote:Tužno je da svi Hrvati znaju koga treba objesiti, osim sudstvo.aben wrote:marcellus wrote:fontane su whatabotutism, čisti, kao "zašto gradi fontane a ne vrtiće". U zagrebačkim vrtićima trenutno prazno 1200 mjesta.
Ča se tiče somoga pokojnika, jo pozdravljan njegove poslovne poteze. Krasti od ljudi dokle oni somi to pozdravljaju je i moja specijalnost, i jo za takove imun samo riči hvale.
2014-04-16
Nedjelja je dan za malo odmorit i udariti malo po šali, kad si spomenio bužu sjetih nečega, dolje kod vas kažu čuvaj bužu daj je mužu a kad se uda kaže dotična -mojoj buži treba duži!aben wrote:A, sa vidin da je riječ o nekakovin nekomercijalnin bancima.aben wrote:Šandor Winnetou wrote:Zašto? Pa nije bio nikakav javni natječaj za te štandove.aben wrote:
Ča ne bi tribalo dati štandove nojvećen ponuditelju?
I rest my case
Ali, the point remains;
Lokalni šerifi ki koristu političke funkcije ko da je to njihova firma tribo sasići u korenu bez obzira na to je li krpaju buže na cestami. Ako gradonačelnik more samostalno odlučiti koga angažirati za neki poso, unda bi i građani morali moći odlučiti ku firmu će odabrati za odvoz smeća, ki vodovod će odabrati, komu će ploćati prirez i sl.
Ka se biro između koruptivnog socijaliste ki krpo buže i onog ki samo ide janjetinu u kancelariji, uvika je bolje izabrati ovoga zanjega, jer jedun i drugi činu istu štetu samo se to prvomu oprašta radi malo cimenta na buži na cesti. Tito je krao ali i nama dao je geslo zbog koga su nas sovjetske pripizdine pretekle; oni nisu bili taoci otega mindseta.
E tak jeHartmann wrote:Jedan detalj kolega Ero...Temelji se NE MOGU popraviti,ako nisu u redu,mozes ti krpati,ali..a kakvi temelji,takva i kuca,dakle,radije graditi novu kucu,ipak pitaj kolege arhitekte.Eroo wrote:Lopovluk i korupcija se dokazuje na sudu. Tako je bilo i za vrijeme osmanlijske vladavine.vili40 wrote:gađenje prema lopovluku i korupciji je tebi i takvima jambranje?Dobro,onda ćemo svi šutjeti i biti dobri i poslušni građani.Eto sad je i pravosuđe odahnulo.Više nisu znali kako ga štititi.Eroo wrote:
Evo ga, već se počelo jambrati...pa što ćemo, pa kako ćemo... Pa i država je dužna, pa što?
Ima li koja da nije? Bogati su najzaduženiji. Dok god si u stanju plaćati anuitete sve je OK.
Zagreb će konačno dobiti mlatimudana za gradonačelnika, što im, naravno, ne želim,
Bandic..privatno i na prvi pogled vrlo simpa lik,ali takvi su Hercegovci inace,poznajem ih dosta,uvijek prijateljski na prvu,no kad namirisu lovu,onda kao i ti,postanu freneticno ushiceni i usmjereni prema "cilju".Ne mogu niti to zamjeriti,zivjeti se mora i prezivjeti,a i obitelj,sire i uza.
Balkan,zona prezivljavanja,pa tako,nategnuto,ali vrlo nategnuto,mogu reci,lik je samo dao sve od sebe da prezivi,i ne samo prezivi nego se dobro potkozi,"do koljena sedmog",ali ni tu nema zamjerke,posto je to drzava i politicka garnitura ,nista bolja ili gora od njega omogucila.Sto za kraj?
U pukotine temelja,nagurati eksploziva,i sve dici u ...................Ponavljam,Ero,ne mozes sacuvati kucu,ako su temelji nezdravi,puni pukotina,a to jesu..Dakle,vrlo sam ti diplomatski iznio argumente
RIP ili NERIP,a sto ja znam...Mislim da se car previse uzivio u ulogu,tako da nije niti primjetio da je promjenio dimenziju postojanja,pa sad tamo nastavlja svoju igru.No,sad,tamo su drugi igraci,vrlo zajebani i nepotkupljivi,osim mozda Svjetlonose,a sa njim tikve saditi..brrrrrrr...
Bandic i njenjegovi su nnametnuli ajmo sad reci onu točno rijec KORUPCIJU
a to je bezakonje i vladavina mafije
A drugo sto je kod bandica dobro je beba prema tojtom stilu uprave gradom
Ma tko li ga je školovao jebo sliku svoju!Sora wrote:E tak jeHartmann wrote:Jedan detalj kolega Ero...Temelji se NE MOGU popraviti,ako nisu u redu,mozes ti krpati,ali..a kakvi temelji,takva i kuca,dakle,radije graditi novu kucu,ipak pitaj kolege arhitekte.Eroo wrote:Lopovluk i korupcija se dokazuje na sudu. Tako je bilo i za vrijeme osmanlijske vladavine.vili40 wrote:
gađenje prema lopovluku i korupciji je tebi i takvima jambranje?Dobro,onda ćemo svi šutjeti i biti dobri i poslušni građani.Eto sad je i pravosuđe odahnulo.Više nisu znali kako ga štititi.
Bandic i njenjegovi su nnametnuli ajmo sad reci onu točno rijec KORUPCIJU
a to je bezakonje i vladavina mafije
A drugo sto je kod bandica dobro je beba prema tojtom stilu uprave gradom
Arhitek mene pita kako se to radi, i ne obrnuto. Da se ih ojačati na na nekoliko načina, ali ne bih sad o tome.Hartmann wrote:Jedan detalj kolega Ero...Temelji se NE MOGU popraviti,ako nisu u redu,mozes ti krpati,ali..a kakvi temelji,takva i kuca,dakle,radije graditi novu kucu,ipak pitaj kolege arhitekte.Eroo wrote:Lopovluk i korupcija se dokazuje na sudu. Tako je bilo i za vrijeme osmanlijske vladavine.vili40 wrote:gađenje prema lopovluku i korupciji je tebi i takvima jambranje?Dobro,onda ćemo svi šutjeti i biti dobri i poslušni građani.Eto sad je i pravosuđe odahnulo.Više nisu znali kako ga štititi.Eroo wrote:
Evo ga, već se počelo jambrati...pa što ćemo, pa kako ćemo... Pa i država je dužna, pa što?
Isto ti je i sa sudstvom, za promjene postoji demokracija. Postoje države koje prekršaje kažnjavaju vješanjem
autodizalicom, ali ja svejedno mislim da niste u krugu tih država i njihove civilizacije.
2016-07-22
Eventualno mozda spomenici kulturi ili slicni objekti(krivi toranj u Pizzi),ostalo ide-rusenje.Jos ne cuh da je bilo sanirano(temelji) nesto sgdje zive ljudi.Ne moze-zabranjeno.Primjer onoga u Petrinji i zoni rata,gdje su obnovljene kuce,BEZ kutnih betonskih drzaca i nosaca sa armaturom-ista stvar-rusi sve,ili,mozda postoje vukojebine,gdje se to "sanira" dok se nekom na glavu ne srusi.Bandic je politicar,dakle potrosna roba-nikakav spomenik kulturi.Element,podrzavan od isto takvog okruzenja,kakav je i sam bio,drugacije ne bi bilo niti moguce.svugdje na zapadu bi davno glancao resetke na svojoj celiji,no ne i na Balkanu.Tu su pravila drugacija,zato i rekoh da nemam neke posebne zamjerke.Svatko tko se na balkanu popne prilicno visoko,pokaze slican karakterEroo wrote:Arhitek mene pita kako se to radi, i ne obrnuto. Da se ih ojačati na na nekoliko načina, ali ne bih sad o tome.Hartmann wrote:Jedan detalj kolega Ero...Temelji se NE MOGU popraviti,ako nisu u redu,mozes ti krpati,ali..a kakvi temelji,takva i kuca,dakle,radije graditi novu kucu,ipak pitaj kolege arhitekte.Eroo wrote:Lopovluk i korupcija se dokazuje na sudu. Tako je bilo i za vrijeme osmanlijske vladavine.vili40 wrote:
gađenje prema lopovluku i korupciji je tebi i takvima jambranje?Dobro,onda ćemo svi šutjeti i biti dobri i poslušni građani.Eto sad je i pravosuđe odahnulo.Više nisu znali kako ga štititi.
Isto ti je i sa sudstvom, za promjene postoji demokracija. Postoje države koje prekršaje kažnjavaju vjeđanjem
autodizalicom, ali ja svejedno mislim da niste u krugu tih država i njihove civilizacije.
Ja još nisam čuo šta Bandić ima od bogatstva.Hartmann wrote:Eventualno mozda spomenici kulturi ili slicni objekti(krivi toranj u Pizzi),ostalo ide-rusenje.Jos ne cuh da je bilo sanirano(temelji) nesto sgdje zive ljudi.Ne moze-zabranjeno.Primjer onoga u Petrinji i zoni rata,gdje su obnovljene kuce,BEZ kutnih betonskih drzaca i nosaca sa armaturom-ista stvar-rusi sve,ili,mozda postoje vukojebine,gdje se to "sanira" dok se nekom na glavu ne srusi.Bandic je politicar,dakle potrosna roba-nikakav spomenik kulturi.Element,podrzavan od isto takvog okruzenja,kakav je i sam bio,drugacije ne bi bilo niti moguce.svugdje na zapadu bi davno glancao resetke na svojoj celiji,no ne i na Balkanu.Tu su pravila drugacija,zato i rekoh da nemam neke posebne zamjerke.Svatko tko se na balkanu popne prilicno visoko,pokaze slican karakterEroo wrote:Arhitek mene pita kako se to radi, i ne obrnuto. Da se ih ojačati na na nekoliko načina, ali ne bih sad o tome.Hartmann wrote:Jedan detalj kolega Ero...Temelji se NE MOGU popraviti,ako nisu u redu,mozes ti krpati,ali..a kakvi temelji,takva i kuca,dakle,radije graditi novu kucu,ipak pitaj kolege arhitekte.Eroo wrote:
Lopovluk i korupcija se dokazuje na sudu. Tako je bilo i za vrijeme osmanlijske vladavine.
Isto ti je i sa sudstvom, za promjene postoji demokracija. Postoje države koje prekršaje kažnjavaju vjeđanjem
Tolike tužbe i ništa. Do tada ja jednu lošu riječ ne mogu reći za njega.
Samo riječi pohvale imam , jer znam kako je ZG izgledao prije nego
što je on prvi put postao gradonačelnik.
Zagreb je danas prepoznatljiva eu metropola, što je svakako zasluga pok. Bandića.
Zagrepčanci to znaju bolje od mene zato i je bio na tronu 21 godinu.
2016-07-22
Mrak-Taritaš: Bandić ostavio trag ne samo u Zagrebu nego i u cijeloj Hrvatskoj
Hina prije 11 minuta
PREDSJEDNICA Kluba gradskih zastupnika Glasa i HSU-a Anka Mrak-Taritaš uputila je u nedjelju izraze sućuti obitelji zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, istaknuvši da je bio osebujan i drugačiji te da je ostavio trag na prostorima ne samo Zagreba nego cijele Hrvatske.
Mrak-Taritaš je izraze sućuti uputila obitelji i Bandićevim najbližim suradnicima s kojima je radio dugi niz godina.
"Bandić je zasigurno ostavio trag na prostorima ne samo Zagreba nego i Hrvatske. Bio je osebujan, drugačiji, a povijest će napraviti pravu analizu", kazala je Mrak-Taritaš za Hinu.
"Svatko od nas ima svoju svijeću. On je taj svoj životni put nemilice trošio, radio i očito je ta svijeća puno prebrzo dogorjela",
dodala je.
Hina prije 11 minuta
PREDSJEDNICA Kluba gradskih zastupnika Glasa i HSU-a Anka Mrak-Taritaš uputila je u nedjelju izraze sućuti obitelji zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, istaknuvši da je bio osebujan i drugačiji te da je ostavio trag na prostorima ne samo Zagreba nego cijele Hrvatske.
Mrak-Taritaš je izraze sućuti uputila obitelji i Bandićevim najbližim suradnicima s kojima je radio dugi niz godina.
"Bandić je zasigurno ostavio trag na prostorima ne samo Zagreba nego i Hrvatske. Bio je osebujan, drugačiji, a povijest će napraviti pravu analizu", kazala je Mrak-Taritaš za Hinu.
"Svatko od nas ima svoju svijeću. On je taj svoj životni put nemilice trošio, radio i očito je ta svijeća puno prebrzo dogorjela",
dodala je.
2016-07-22
Page 5 of 31 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31
Similar topics
» Milan Bandić:Bit će tu još krvi do koljena
» Milan Bandić objavio predsjedničku kandidaturu
» Ono čega nema moramo smanjiti. MILAN BANDIĆ
» Dario Juričan alias Milan Bandić, predsjednički kandidat
» Milan Bandić i Željka Markić su moralni pobjednici ovih izbora
» Milan Bandić objavio predsjedničku kandidaturu
» Ono čega nema moramo smanjiti. MILAN BANDIĆ