Umro je Milan Bandić
Page 6 of 31
Page 6 of 31 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31
Re: Umro je Milan Bandić
Mrak-Taritaš: Bandić ostavio trag ne samo u Zagrebu nego i u cijeloj Hrvatskoj
Hina prije 11 minuta
PREDSJEDNICA Kluba gradskih zastupnika Glasa i HSU-a Anka Mrak-Taritaš uputila je u nedjelju izraze sućuti obitelji zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, istaknuvši da je bio osebujan i drugačiji te da je ostavio trag na prostorima ne samo Zagreba nego cijele Hrvatske.
Mrak-Taritaš je izraze sućuti uputila obitelji i Bandićevim najbližim suradnicima s kojima je radio dugi niz godina.
"Bandić je zasigurno ostavio trag na prostorima ne samo Zagreba nego i Hrvatske. Bio je osebujan, drugačiji, a povijest će napraviti pravu analizu", kazala je Mrak-Taritaš za Hinu.
"Svatko od nas ima svoju svijeću. On je taj svoj životni put nemilice trošio, radio i očito je ta svijeća puno prebrzo dogorjela",
dodala je.
Hina prije 11 minuta
PREDSJEDNICA Kluba gradskih zastupnika Glasa i HSU-a Anka Mrak-Taritaš uputila je u nedjelju izraze sućuti obitelji zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, istaknuvši da je bio osebujan i drugačiji te da je ostavio trag na prostorima ne samo Zagreba nego cijele Hrvatske.
Mrak-Taritaš je izraze sućuti uputila obitelji i Bandićevim najbližim suradnicima s kojima je radio dugi niz godina.
"Bandić je zasigurno ostavio trag na prostorima ne samo Zagreba nego i Hrvatske. Bio je osebujan, drugačiji, a povijest će napraviti pravu analizu", kazala je Mrak-Taritaš za Hinu.
"Svatko od nas ima svoju svijeću. On je taj svoj životni put nemilice trošio, radio i očito je ta svijeća puno prebrzo dogorjela",
dodala je.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Umro kralj lopova i kumova. Hercegovina u tuzi
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
IL Risorto likes this post
Jelena Pavičić Vukičević koja će do lokalnih izbora obnašati dužnost gradonačelnice.
- Ni u kojem trenutku nećemo zaboraviti koja je uloga gradske uprave. Naša je uloga biti učinkovita i funkcionalna gradska uprava. Iako smo izgubili prvog od nas, naša misija ostaje pred nama, poručila je.
- Dopustite mi naposljetku reći, Milan Bandić je živio i umro za ovaj grad. Ne poznajući radni dan, radno vrijeme, nesebično je radio za ovaj grad. Neki će reći da je griješio, ali biblijska poruka kaže tko je bez grijeha, neka baci kamen prvi. Bandić je često govorio da iza ljudi ostaju djela i da takvi nikada ne umiru. I u našem sjećanju Bandić neće nikada umrijeti. S njim na čelu Zagreb je postao istinska europska metropola, izjavila je Pavičić Vukičević.
- Ne preostaje mi ništa reći osim veliko hvala jednom velikom čovjeku, vođi i prijatelju, zaključila je vidno potresena i u suzama.
- Ni u kojem trenutku nećemo zaboraviti koja je uloga gradske uprave. Naša je uloga biti učinkovita i funkcionalna gradska uprava. Iako smo izgubili prvog od nas, naša misija ostaje pred nama, poručila je.
- Dopustite mi naposljetku reći, Milan Bandić je živio i umro za ovaj grad. Ne poznajući radni dan, radno vrijeme, nesebično je radio za ovaj grad. Neki će reći da je griješio, ali biblijska poruka kaže tko je bez grijeha, neka baci kamen prvi. Bandić je često govorio da iza ljudi ostaju djela i da takvi nikada ne umiru. I u našem sjećanju Bandić neće nikada umrijeti. S njim na čelu Zagreb je postao istinska europska metropola, izjavila je Pavičić Vukičević.
- Ne preostaje mi ništa reći osim veliko hvala jednom velikom čovjeku, vođi i prijatelju, zaključila je vidno potresena i u suzama.
Fontane su ipak dobra stvar. Možda i jedina prava stvar koja je ostala iza njega.AssadNaPodmornici wrote:doslovno, tako i ja mislim. Nije bio zla osoba, ponašao se kao prosječni Hrvat a to je krasti, namjesti, uhljebi a da druge strane nije bio zla osoba. U preko 20ak godina je bio na vlasti najcentraliziranijeg grada u EU, imao je toliko para da je mogao izgraditi koloniju na Marsu, on je odlučio sve resurse potrošiti na uhljebe i zemljake, I gradu je ostavio doslovno par fontani.kic wrote:
počivao u miru
ne mogu se sjetit ijedne pozitivne stvari...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Gđa. Mrak-Taritaš je arhitektinja i zna odlično koja je težina posla gradonačelnika milijunskog grada.Eroo wrote:Mrak-Taritaš: Bandić ostavio trag ne samo u Zagrebu nego i u cijeloj Hrvatskoj
Hina prije 11 minuta
dodala je.
Iako sam struke kojemu taj posao itekako poznat, nikad se ga ne bih prihvatio. Nema tog novca.
Treba 24/7 držat na oku svu onu gamad oko sebe...do zadnjega kriminalca.
2016-07-22
Očigledno je bio i vođa i prijatelj.Eroo wrote:Jelena Pavičić Vukičević koja će do lokalnih izbora obnašati dužnost gradonačelnice.
Samo tako se može upravljati sistemom kao što je milijunski grad.
2016-07-22
AssadNaPodmornici wrote:doslovno, tako i ja mislim. Nije bio zla osoba, ponašao se kao prosječni Hrvat a to je krasti, namjesti, uhljebi a da druge strane nije bio zla osoba. U preko 20ak godina je bio na vlasti najcentraliziranijeg grada u EU, imao je toliko para da je mogao izgraditi koloniju na Marsu, on je odlučio sve resurse potrošiti na uhljebe i zemljake, I gradu je ostavio doslovno par fontani.kic wrote:
počivao u miru
ne mogu se sjetit ijedne pozitivne stvari...
Vlast je odraz naroda koji je bira.
Mane Bandića nisu njegove mane nego naroda koji ga je izabrao.
Sam Bandić je bio narodski čovjek, lojalan prijateljima, lojalan svima koju su ga podržavali
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
marcellus wrote:fontane su whatabotutism, čisti, kao "zašto gradi fontane a ne vrtiće". U zagrebačkim vrtićima trenutno prazno 1200 mjesta.
što je ostavio gradu? Ceste koje više nisu sama zakrpa i rupa, bundek koji više nije močvara, smetlište koje je sanirano i uređeno, socijalne stanove na mjestu nekadašnje farme svinja, najljepši advent u europi, tkalču koja je sad jedna od ljepših ulica igdje, ZET koji više nije kao prije kad su dolazila tri autobusa odjednom pa onda sat vremena nijedan i kad su putnici visjeli u grozdovima s vrata autobusa i tramvaja pa bi tu i tamo neko osto na banderi, u konačnici grad koji ima plaće 20 posto veće od prosjeka RH, koji jedini u Hrvatskoj nije izgubio stanovništvo u ovih 20 godina, koji se uređuje...
a korupcija - jebiga, u hr ne postoji grad u kom to ne funkcionira tako. Svaki se gradonačelnik suočio sa "srebro ili olovo" izborom, ili si s nama u talu ili se miči.
Miki je delao,to ga je i ubilo
Naravno sad ga drugi put ubijamo, tako što sve naš mane i loše osobine lijepimo za njega.
On je sad kriv što smo skloni sitnoj i krupnoj korupciji, što ne volimo urbanističke planove, što volimo namještati poslove po kumstvima...
2018-04-10
kaya wrote:AssadNaPodmornici wrote:Umro je Milan Bandić.
Umro je najgori od najgorih
Matija Babić
Umro je najgori od najgorih
Šibicar Babić i onaj psycho Juričan bi teško vodili mjesnu zajednicu a kamoli grad od skoro milijun duša.
2018-04-10
Kad sam vidio neke od komentara, pala mi je na pamet jedna stara stvar od Riblje čorbe...
Počivao u miru.
Počivao u miru.
Painkiller-
2014-04-27
kaj god, idiote rodijački!Eroo wrote:Kako god, od nekadašnje neugledne balkanske kasabe od Zagreba je ipak napravio
jedanu osrednju europsku metropolu. Puno je to za jedan život.
Mlađi svijet nema ovo u svojoj memoriji pohranjeno pa i ne znajuo čemu pričam.
Nije prošao malen ispod zvijezda, ne, nije...
u kasabi te mater okotila, a sad iz neke slovenske hlevi pljuješ po zagrebu.
drži se ti janezove milke, poslovenčeni eroote.
zagreb danas izgleda kao ploiesti 2002.
jedino kaj ploiesti nema svijetleće fontane.
je, prvi je mandat na nešto sličio, ono poslije kad je "počeo delati" je priča za pravosuđe kojemu je, eto, izmaknuo pete.
ne treba se veseliti nečijoj smrti, a neka tuguju oni kojima je nešto sredio. ostalima je samo ispostavljen račun za to sređivanje.
na kraju je sam sebi na neki način presudio: znao je da je bolestan, ali se bojao odstupiti kako bi mogao kontrolirati procese koji su se kontra njega vodili.
sitting_bull-
2015-09-28
točno.Hektorović wrote:
Sam Bandić je bio narodski čovjek, lojalan prijateljima, lojalan svima koju su ga podržavali
za ostale ga je bolio kurac.
sitting_bull-
2015-09-28
samo odabranima.Eroo wrote:
Očigledno je bio i vođa i prijatelj.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:
na kraju je sam sebi na neki način presudio: znao je da je bolestan, ali se bojao odstupiti kako bi mogao kontrolirati procese koji su se kontra njega vodili.
Bez problema je mogao kao Mamić u BiH i smijat se procesima.
2018-04-10
sitting_bull wrote:točno.Hektorović wrote:
6x nepobjeđen
2018-04-10
Pobijedio je i na kraju samim činom smrti jer da je izgubio izbore a time i moć sudovi bi možda drugačije razmatrali stotine njegovih predmeta pa bi i njegovo "nasljeđe" bilo drugačije, ovako se na svojevrsni način oprao. Njegova bagra možda i padne ali koga briga oni su se namirili za tisuće generacija otići će se odmoriti u buksu na mjesec-dva pa natrag uživati u stotinama miliona koje su mrknuli debilima. Neka.
Brain32-
2014-04-15
to i mene žalosti,šteta što je prije umro nego da izgubi izbore i da ga onda bez plenkijeve zaštite vuku po sudovima i na kraju završi u prdekani.Povuklo bi to i razotkrilo i mnoge iz njegove klijentističke mreže.Ovako će još ispasti svetac i najveći dobročinitelj na ovim prostorima a onaj koji nasljedi njegove enormne dugove i ostala sranja bit će nesposobno smeće,tom novom ne bih bio u koži jer još ni ne zna što ga čeka.Brain32 wrote:Pobijedio je i na kraju samim činom smrti jer da je izgubio izbore a time i moć sudovi bi možda drugačije razmatrali stotine njegovih predmeta pa bi i njegovo "nasljeđe" bilo drugačije, ovako se na svojevrsni način oprao. Njegova bagra možda i padne ali koga briga oni su se namirili za tisuće generacija otići će se odmoriti u buksu na mjesec-dva pa natrag uživati u stotinama miliona koje su mrknuli debilima. Neka.
vili40-
2015-08-02
to ima i sada.Hektorović wrote:sitting_bull wrote:
Bez problema je mogao kao Mamić u BiH i smijat se procesima.
mrtav.
sitting_bull-
2015-09-28
nepobijeđen i mrtav sa 65 godina.Hektorović wrote:sitting_bull wrote:točno.Hektorović wrote:
6x nepobjeđen
lijep uspjeh.
sitting_bull-
2015-09-28
za zagrebačke izbore ovo je sad bitno drugačija situacija.Bandićevi sljedbenici će sad sigurno glasati za ovog HDZ-ovog geliptera pa da im pruži kišobran i zavjetrinu jer zgriješili su ne mnogo nego previše.A plenkiju tek sad rastu zazubice,on bi sigurno dao ruku za pobjedu u zagrebu,dobro svoju ne bi ali sigurno njonjovu ili od kojeg drugog uvlakača.Sad ga sigurno još više boli što ga je Vanđelić otkantao jer bi taj vjerojatno u ovoj situaciji i pobijedio.
vili40-
2015-08-02
Page 6 of 31 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31
Similar topics
» Milan Bandić:Bit će tu još krvi do koljena
» Milan Bandić objavio predsjedničku kandidaturu
» Ono čega nema moramo smanjiti. MILAN BANDIĆ
» Dario Juričan alias Milan Bandić, predsjednički kandidat
» Milan Bandić i Željka Markić su moralni pobjednici ovih izbora
» Milan Bandić objavio predsjedničku kandidaturu
» Ono čega nema moramo smanjiti. MILAN BANDIĆ
» Dario Juričan alias Milan Bandić, predsjednički kandidat