Umro je Milan Bandić
Page 17 of 31
Page 17 of 31 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 31
Re: Umro je Milan Bandić
Inače iman još jednu potvrdu da je Bandic na drugi svijet otišao zbog kombinacije plave tablete i bijelog
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
tih 6 mandata nisu nikakav argument.Hektorović wrote:Kajzerica, Trešnjevka, Savica, Kruge su odrazi Hrvatskog mentalnog sklopa.
Nije do Bandića, on je samo najbolje radio po onome što su njegovi biraći željeli, što se i vidi po 6 mandata.
i hitler je vladao od 1933. do 1945. i umalo postao najveći osvajač modernog doba pa mu nitko ne piše panegirike.
također je smiješno za sve što ne valja u zagrebu kriviti "hrvatski mentalni sklop" jer su brojni arhitekti i urbanisti godinama upozoravali kako se dozvoljava gradnja bez plana koja devastira urbanističku sliku grada.
sitting_bull-
2015-09-28
je, vrbe su posađene.Eroo wrote:U sljedećih 7 godina HR će iz EU povlačiti godišnje cca 3 milijarde €.Eroo wrote:Eroo wrote:Zagreb službeno ima 617,4 mil. kn nepodmirenih obveza. Neslužbeno, dug ide i do 2 milijarde?
Manjak iz prethodnih godina, koji bi se trebao pokriti do 2025., iznosi 1,3 milijarde kuna
https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/zagreb-sluzbeno-ima-617-4-mil-kn-nepodmirenih-obveza-nesluzbeno-dug-ide-i-do-2-milijarde-15054484
Znači u eurima "i do 265 milijuna eura". ...koji uglavnom treba pokriti u sljedeće 4 godine= 66 milijuna eura na godinu!!!
A koliki je hrvatski dug na "1 milijun stanovnika"? Mislim, za koliko će se država zadužit da pokrije gubitke ove godine?
Trenutni vanjski dug države je cca 10 milijardi €/1 milijun stanovnika.
Hrvatska: broj stanovnika cca 4.076 milijuna
Zagreb: broj stanovnika cca 0.79 milijuna, ili udjelu u HR 19.4%.
Tek toliko da vidite o kakvom se laprdanju radi u gornjem članku. Nisam ekonomist, možda i griješim. :):
Kandidati za budućeg gradonačelnika ZG su se već uplašili visoke ljestvice koju im je postavio pok. Bandić.
ZG-u pripada cca 600 milijuna godišnje, tako da je onaj navedeni godišnji dug prava sitnica. :):
sad čekamo da rodi grožđe.
sitting_bull-
2015-09-28
misliš?AssadNaPodmornici wrote:Inače iman još jednu potvrdu da je Bandic na drugi svijet otišao zbog kombinacije plave tablete i bijelog
neki lik je tipkao o bandićevim satima, ne zna di je kic temu zgural.
ali jučer je lik trebao biti otpravljen sucu, a mup bi ima svojih 10 minuta.
koks inače ne ubija. pogledaj si keitha. čovjek ima dobrog dostavljača, doduše penje se na palme...
2014-12-30
Održana komemoracija za Bandića: ‘ Bio je široke hercegovačke duše i purgerskog šarma‘
‘Milane, Zagrepčanke i Zagrepčani pamtit će te sa sjetom. Ne samo oni koji su živjeli u tvoje vrijeme, već i buduće generacije‘
"Nije stvarao grad zatvoren u svoje zidine, već grad koji je pomagao svim hrvatskim krajevima i koji je osjećao odgovornost i prema Hrvatima u BiH, ali i prijateljskim gradovima diljem ovog dijela Europe. Bio je svoj i neponovljiv, široke hercegovačke duše i purgerskog šarma, zagrebačke uglađenosti i južnjačkog temperamenta i neiscrpne energije", kazala je Pavičić Vukičević.
https://www.jutarnji.hr/video/news/odrzana-komemoracija-za-bandica-bio-je-siroke-hercegovacke-duse-i-purgerskog-sarma-15054518
‘Milane, Zagrepčanke i Zagrepčani pamtit će te sa sjetom. Ne samo oni koji su živjeli u tvoje vrijeme, već i buduće generacije‘
"Nije stvarao grad zatvoren u svoje zidine, već grad koji je pomagao svim hrvatskim krajevima i koji je osjećao odgovornost i prema Hrvatima u BiH, ali i prijateljskim gradovima diljem ovog dijela Europe. Bio je svoj i neponovljiv, široke hercegovačke duše i purgerskog šarma, zagrebačke uglađenosti i južnjačkog temperamenta i neiscrpne energije", kazala je Pavičić Vukičević.
https://www.jutarnji.hr/video/news/odrzana-komemoracija-za-bandica-bio-je-siroke-hercegovacke-duse-i-purgerskog-sarma-15054518
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Pokoj.mu dusi nek mu Bog sudi ja necu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
mene stvarno zanima kak će to izgledat kad Tomašević postane gradonačelnik pa mu na pregovore dođu pripuz i te barabe... a ovaj će reć "ja sam pošten i nema od sad poslova po dogovoru i vezi". Pa će se ovi grohotom nasmijat i objasnit mu koji mu je izbor
...onda bu rekao..za koji dan..da se ugovori moraju postivatimarcellus wrote:mene stvarno zanima kak će to izgledat kad Tomašević postane gradonačelnik pa mu na pregovore dođu pripuz i te barabe... a ovaj će reć "ja sam pošten i nema od sad poslova po dogovoru i vezi". Pa će se ovi grohotom nasmijat i objasnit mu koji mu je izbor
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ruski grad obilježen strašnom tragedijom uskoro bi mogao dobiti ulicu Milana Bandića, jasno je i zašto
To je bio jedan od glavnih razloga zašto je Bandića krajem 2018. ruski predsjednik Vladimir Putin odlikovao ordenom ‘Red prijateljstva‘
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ruski-grad-obiljezen-strasnom-tragedijom-uskoro-bi-mogao-dobiti-ulicu-milana-bandica-jasno-je-i-zasto-15054627
To je bio jedan od glavnih razloga zašto je Bandića krajem 2018. ruski predsjednik Vladimir Putin odlikovao ordenom ‘Red prijateljstva‘
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ruski-grad-obiljezen-strasnom-tragedijom-uskoro-bi-mogao-dobiti-ulicu-milana-bandica-jasno-je-i-zasto-15054627
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
...inace realno...ako se skoro kandidira medju svim ovima ima najvece sanse..ovi ponudjeni kandidati su taman da zaspes slusajuci ih..ni soli ni zacina...ni plana
2015-09-08
Ne postoji fakultet za "gradonačelnika". Jesi ili nisi.
Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:
Dakle do Bandića nije.
Gle, ja sam mu puno toga zamjerao prije svega jer je malo od projekata koje je sam najavio i realizirao.
Ali nije bilo samo do njega, jer su ga drugi, posebno gradski parlament sa svojim sitnim igrama i partikularnim interesima, blokirali i nisu mu dopuštali da napravi nešto više.
U biti je to jedan od glavnih problema oporbe u Hrvatskoj.
Ponašaju se po principu što gore to bolje, jer prvo blokiraju razvojne projekte, a onda za njihovo nerealiziranje optuže vladajuće kako nisu ništa napravili.
Naravno da se tako ne može steći povjerenje naroda, jer ljudi ipak podržavaju one koji su bar nešto napravili, a ne vječita laprdala dokazano nesposobna za ostvarenje bilo kojeg važnijeg projekta.
Upravo to, pa ova ideja da se Hipodrom i Sajam iskoriste za novi gradski CBD je bila odlična, naravno od ekipe dočekana nož
Kao da će ikad vise nešto značajno biti na tom sajmištu ili kao da se nešto dešava na tom hipodromu koji je ionako sad preblizu urbane zone
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Evo recimo gradonacelnik Alajuele. 70 posto ljudi mu nema niti ime.Hektorović wrote:Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:
Dakle do Bandića nije.
Gle, ja sam mu puno toga zamjerao prije svega jer je malo od projekata koje je sam najavio i realizirao.
Ali nije bilo samo do njega, jer su ga drugi, posebno gradski parlament sa svojim sitnim igrama i partikularnim interesima, blokirali i nisu mu dopuštali da napravi nešto više.
U biti je to jedan od glavnih problema oporbe u Hrvatskoj.
Ponašaju se po principu što gore to bolje, jer prvo blokiraju razvojne projekte, a onda za njihovo nerealiziranje optuže vladajuće kako nisu ništa napravili.
Naravno da se tako ne može steći povjerenje naroda, jer ljudi ipak podržavaju one koji su bar nešto napravili, a ne vječita laprdala dokazano nesposobna za ostvarenje bilo kojeg važnijeg projekta.
Upravo to, pa ova ideja da se Hipodrom i Sajam iskoriste za novi gradski CBD je bila odlična, naravno od ekipe dočekana nož
Kao da će ikad vise nešto značajno biti na tom sajmištu ili kao da se nešto dešava na tom hipodromu koji je ionako sad preblizu urbane zone
Suzbio je prodaju narkotika za preko 30% a od prostitucije se vide tragovi
U privrednoj zoni imas gigante poput Panasonica Sony Makita Honda Suzuki Jamaha Ford neke australske firme. Imas Shell o arapskim ni da trosim rijeci.
Lik je katastrofalnu infrastrukturu i ceste doveo u pristojno stanje. Daje poticaje za Opg.
Meni je osobno dao zemljiste 50 km od grada na 25 godina ta 100 usd godisnje poticaj za izgradnju stale i nabavu krava i sve potrebno za mlijecne sirovine i jos ti sredi lik covjeka koji je mlijecni gigant i otkup mlijeka zagarantiran do 2027 godine
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Uglavnom bune se lijencine koji su zadovoljni i stakornjakom samo da ne moraju raditi..ja kad cujem neke zagrepcane narocito starije koji su protiv bandica..kad kazu 'fali nam onaj vonj kanalizacije na radnickoj'..ja dobijem napadaj..oni boluju od nostalgije pa nek onda i stakori preskacu vrece smeca ko sto je nekad bilo..
2015-09-08
A vjerojatno. Ne kužim te tipove.AssadNaPodmornici wrote:Inače iman još jednu potvrdu da je Bandic na drugi svijet otišao zbog kombinacije plave tablete i bijelog
Bolje da je pipkao i kupovao i bio živ.
I tako ni jedna neće misliti da je super jebač u sedamdesetima.
Bolje da kaže ne mogu jebat al mogu kupiti. I volit će ga isto.
Valjda neki muški ego. Bezveze, one i tako imaju jebača u tridesetim. Ako su zgodne. Baš ste ludi...
Last edited by kaya on 2/3/2021, 15:46; edited 1 time in total (Reason for editing : ..)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vuksadinare wrote:
ako se skoro kandidira medju svim ovima ima najvece sanse..ovi ponudjeni kandidati su taman da zaspes slusajuci ih..ni soli ni zacina...ni plana
Škoro se vrlo vjerojatno neće kandidirati iz razloga jer (pretpostavljam da) jako dobro zna da nema nikakve šanse.
Pa upravo on ima takva javna izlaganja, bez soli i začina i sa uspavljujućim govorima prožetim whataboutismima što je izvrstan dokaz političke (pa i druge. ali ovdje je riječ o politici) nekompetentnosti onih koji ih koriste.
Ta mu blamaža sigurno ne bi dobro sjela na političku karijeru.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Uglavnom bune se lijencine koji su zadovoljni i stakornjakom samo da ne moraju raditi..ja kad cujem neke zagrepcane narocito starije koji su protiv bandica..kad kazu 'fali nam onaj vonj kanalizacije na radnickoj'..ja dobijem napadaj..oni boluju od nostalgije pa nek onda i stakori preskacu vrece smeca ko sto je nekad bilo..
A sta ti lupas kpji to zagrepcani tako govore
Iz pripzdine dojdeki mozda
Nego.
Voljelq bih ovdje metnuti fotke onog dijela grada oko lisinskog i zgrade poglavarstva
Onu olupinu zagrebazagrebacke banke , kaj izgleda ko krepani ogolemi kit nasukan na obali
Onu zgradu kod te zgrade , prapravi stakornjak
I onu od Paromlina kpju da ce namjeniti za muzej a jezivo izgkeda s tim praznim ocima mjesto prozora
I sve jje to nas banditic gledao svaki bobozji dan
Prije nego bi otisao u kozari bobok
Ili na PARTY
kaya wrote:A vjerojatno. Ne kužim te tipove.AssadNaPodmornici wrote:Inače iman još jednu potvrdu da je Bandic na drugi svijet otišao zbog kombinacije plave tablete i bijelog
Valjda neki muški ego. Bezveze, one i tako imaju jebača u tridesetim. Ako su zgodne. Baš ste ludi...
Pa pravi muškarac u ranim/srednjim četrdesetim nađe neku 20 godina mlađu, i to je to... sa šezdeset se ne mora blamirati.
Najebu ovi što uzmu svoje vršnjakinje. Pa već sa 50 imaju zapuštenu babu.
Dokazano je kako 20tak godina mlađe žene produžuju i život muškaraca, ne zapuštaju se, ne love toliko ljubavince i sve to...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
skoro bj skoro otpheval last song I potonul ko titanicSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
ako se skoro kandidira medju svim ovima ima najvece sanse..ovi ponudjeni kandidati su taman da zaspes slusajuci ih..ni soli ni zacina...ni plana
Škoro se vrlo vjerojatno neće kandidirati iz razloga jer (pretpostavljam da) jako dobro zna da nema nikakve šanse.
Pa upravo on ima takva javna izlaganja, bez soli i začina i sa uspavljujućim govorima prožetim whataboutismima što je izvrstan dokaz političke (pa i druge. ali ovdje je riječ o politici) nekompetentnosti onih koji ih koriste.
Ta mu blamaža sigurno ne bi dobro sjela na političku karijeru.
Hektorović wrote:kaya wrote:A vjerojatno. Ne kužim te tipove.AssadNaPodmornici wrote:Inače iman još jednu potvrdu da je Bandic na drugi svijet otišao zbog kombinacije plave tablete i bijelog
Pa pravi muškarac u ranim/srednjim četrdesetim nađe neku 20 godina mlađu, i to je to... sa šezdeset se ne mora blamirati.
Najebu ovi što uzmu svoje vršnjakinje. Pa već sa 50 imaju zapuštenu babu.
Dokazano je kako 20tak godina mlađe žene produžuju i život muškaraca, ne zapuštaju se, ne love toliko ljubavince i sve to...
je, kad ti bivša sjedne na plaću s alimentacijom to posebno produžuje život
kaya wrote:A vjerojatno. Ne kužim te tipove.AssadNaPodmornici wrote:Inače iman još jednu potvrdu da je Bandic na drugi svijet otišao zbog kombinacije plave tablete i bijelog
Skazem se s kajom
Kaj ne ide ne ide , ne mozes preko fizioloske granice
Sad doduše kak je mogao onaj Talijan?
Mora bit iznimki ali malo
Page 17 of 31 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 31
Similar topics
» Milan Bandić:Bit će tu još krvi do koljena
» Milan Bandić objavio predsjedničku kandidaturu
» Ono čega nema moramo smanjiti. MILAN BANDIĆ
» Dario Juričan alias Milan Bandić, predsjednički kandidat
» Milan Bandić i Željka Markić su moralni pobjednici ovih izbora
» Milan Bandić objavio predsjedničku kandidaturu