Kae?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kae?
Varejao svakako dobiva prsten, tako su pisali nešto..
ne znam, LBJ je najveći trenutno, nema dileme.
ne znam, LBJ je najveći trenutno, nema dileme.
I došla je. Svi su pratili ovu seriju. Stari i istrošeni James, škrti Irving, nepostojeći u obrani Love, preplaćeni Thompson protiv 73-9 Warriorsa, 2 poraza na domaćem terenu u cijeloj sezoni, 1000 trica u sezoni, jednoglasni MVP, splash braće. Ekspresnih 2-0 i kasnije 3-1 su bili dovoljni da se finale okarakterizira kao najdosadnije ikad, sve je išlo u smjeru okrunjivanja povijesne sezone Warriorsa. Sve osim Cavsa. Tri utakmice koje ću pamtiti cijeli život. Pogotovo ova zadnja, srce mi je htjelo iskočiti u tih zadnjih par minuta, dok se Warriorsi odvajaju, Cleveland stiže, James ostavlja udubinu u tabli, Irving zabija dagger preko jednoglasnog MVP-a regularne sezone i utišava tzv. Roaracle arenu. - See more at: http://nbacro.com/cleveland-cavaliers/jedan-grad-jedan-san-25530#sthash.lW0JajFd.dpuf
gsw je bolji tim, birun karija prije jamesa u svoju ekipu uvika, ali tribali su izgubiti još kod okca i vode je interveniro sam bog, glavon i bradom.
2014-04-16
kari, klay, kd, green, i biloki peti, al baši bilo ki.
ipak, takova stvor zno puknuti nase u gubicu.
u timskin športu je kemija, pa i hijerarhija puno važnija od zbroja individualne kvalitete, mark my words. kad sutra u gsw-u dojde stani-pani trenutak, onaj kad se obično za balun reče daj dite materi, ki će to biti?
ipak, takova stvor zno puknuti nase u gubicu.
u timskin športu je kemija, pa i hijerarhija puno važnija od zbroja individualne kvalitete, mark my words. kad sutra u gsw-u dojde stani-pani trenutak, onaj kad se obično za balun reče daj dite materi, ki će to biti?
2014-04-16
Mislim da će Bender imat zapaženiju ulogu, mislim i da je "mali" Žižić bolji od Zubca ali sad će bit iza Horforda tako da prc.
Brain32-
2014-04-15
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 5