Kae?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kae?
Disu svi?
GSW trpa 24-0 pa pljugne od Bucksa i sjebe mi listić a nitko ništa ne komentira.
Je da nas ima valjda 5 ali znam da se prati.
Se gledaju kaj tekme?
Tko vas je iznenadio? Tko razočarao?
Naši u NBA, Bojan kak-tak, Mario jedva igra WTF?
Ostali gušteri?
Kobe ode u mirovinu nakon ove sezone.
Spursi postojani jebo ih taft.
JaVale opet na Shaqtin a fool.
Kriminalni koraci ove godine toliko česti da si NBA može dodat "Travel agency" u naziv...
itd.itd.
GSW trpa 24-0 pa pljugne od Bucksa i sjebe mi listić a nitko ništa ne komentira.
Je da nas ima valjda 5 ali znam da se prati.
Se gledaju kaj tekme?
Tko vas je iznenadio? Tko razočarao?
Naši u NBA, Bojan kak-tak, Mario jedva igra WTF?
Ostali gušteri?
Kobe ode u mirovinu nakon ove sezone.
Spursi postojani jebo ih taft.
JaVale opet na Shaqtin a fool.
Kriminalni koraci ove godine toliko česti da si NBA može dodat "Travel agency" u naziv...
itd.itd.
Brain32-
2014-04-15
Re: Kae?
haha daj nastavi s usporedbama :D
a gledam kurac, ali sam skuzio da ovaj GSW jos i nije blizu svog maksimuma..
a gledam kurac, ali sam skuzio da ovaj GSW jos i nije blizu svog maksimuma..
warriorse su vjerojatno dobili celticsi večer prije, zbog dva produžetka. potrošili se, thompson je igra s uganutom nogon, niko koša nije moga dati. ruku na srce, tribali su ih dobiti još clippersi, ali unda je interveniro bog glavon i bradon, i blagoslovia ih kanonadom trica sve dok se nisu izvukli iz minus trideset koši.
razočaranje su houston, hardenov euro step je neobranjiv, al momak ko da je napušen svaku drugu večer u napadu a svaku u obrani. potirali su trenera, al sve ostalo isto.
suđenje je ok. nema favoriziranja, neki dan griffin dobia flagrant 2 ko ništa, imaju neka nova glupa pravila, npr kad u skok šutu s fade outom braniča takneš nogami je faul u napadu..al, općenito, suci nikad nisu jezičac prevage.
razočaranje su houston, hardenov euro step je neobranjiv, al momak ko da je napušen svaku drugu večer u napadu a svaku u obrani. potirali su trenera, al sve ostalo isto.
suđenje je ok. nema favoriziranja, neki dan griffin dobia flagrant 2 ko ništa, imaju neka nova glupa pravila, npr kad u skok šutu s fade outom braniča takneš nogami je faul u napadu..al, općenito, suci nikad nisu jezičac prevage.
2014-04-16
Ma istina da nema prevage i recimo ja sam uvijek bio za NBA prvi korak ali ovo što u zadnje vrijeme gledam već zna bit blesavo, neki dan Dirk odskakuće na postu metar i pol bliže košu, Westbrook 4 koraka napravi, mislim ok u kontri ali ono jebemu...
Mene je Porzingis iznenadio, mislio sam da će završit karijeru nakon prve tekme sa 18-terostrukim prijelomom kičme ali žgoljo je fakat dobar. Bullsi su mi malo izgubljeni, ne znam koji qrac im je trebalo potjerat Thibbsa...
Ovo sa Griffinom je bilo glupo tj. nespretno ali nije bilo za flagrant 2 da ga jebeš...
Mene je Porzingis iznenadio, mislio sam da će završit karijeru nakon prve tekme sa 18-terostrukim prijelomom kičme ali žgoljo je fakat dobar. Bullsi su mi malo izgubljeni, ne znam koji qrac im je trebalo potjerat Thibbsa...
Ovo sa Griffinom je bilo glupo tj. nespretno ali nije bilo za flagrant 2 da ga jebeš...
Brain32-
2014-04-15
Ja se i dalje uzdam u Bullse, da taj potencijal napokon da rezultate
nis vidi ča se dogodilo porzingisu, iako pogljedun dvi dnevno..previše je to utakmica za pratiti:(
čudno mi je to s korocima, isti suci znaju puštiti 3, 4 koroka, a unda sviraju mrvicu pomaknutu pivot nogu i sl. ko da imoju naputak nekakov, jer sumnjan da ne vidu.
čudno mi je to s korocima, isti suci znaju puštiti 3, 4 koroka, a unda sviraju mrvicu pomaknutu pivot nogu i sl. ko da imoju naputak nekakov, jer sumnjan da ne vidu.
2014-04-16
Ma nije mu se ništa dogodilo "mali" dobro igra, mislio sam da će ga polomit ovi dimnjačari nabrijani...
Brain32-
2014-04-15
znoš ča, čini mi se da igra ni gruba kako je nekada bila. ima masu sviranih faula u napadu. čini mi se da je taj atleticizam u nba usmjeren više npr na visinu skoka i izdržljivost, i da se ne igra nišće grublje nego u europi.Brain32 wrote:Ma nije mu se ništa dogodilo "mali" dobro igra, mislio sam da će ga polomit ovi dimnjačari nabrijani...
2014-04-16
amerikanci su dosta profinili igru, rondo je neki dan reka sucu da je peder, suspendiralo ga, i odma je do izjavu kako su homoseksualci jednakovridni članovi društva i kako želi postati bolji čovik i poštivati sve razičitosti:)
2014-04-16
gledan clipperse i spurse, kraj je trete četvrtine i sursi igraju normalan napad a u obrani samo fauliraju jordana ki imo 37 % iz penala :)
spiker se zalaže za promjenu pravila ali da većina klubova to ne bi prihvatila jer rijetki imaju tako loše pucače. unda se siti kako je stern u devedesetima hoti posložiti pravila da manje liču na hokej s čin se opet većina ni slogala, i unda je osnovo lažni komitet od par ljudi i ipak premini pravila igre:)
spiker se zalaže za promjenu pravila ali da većina klubova to ne bi prihvatila jer rijetki imaju tako loše pucače. unda se siti kako je stern u devedesetima hoti posložiti pravila da manje liču na hokej s čin se opet većina ni slogala, i unda je osnovo lažni komitet od par ljudi i ipak premini pravila igre:)
2014-04-16
aben wrote:amerikanci su dosta profinili igru, rondo je neki dan reka sucu da je peder, suspendiralo ga, i odma je do izjavu kako su homoseksualci jednakovridni članovi društva i kako želi postati bolji čovik i poštivati sve razičitosti:)
Guest- Guest
Pratim pratim...Porziginis ugodna prica, ali za mene je Andre Drummond game-changer. Imati onakvu igru kao rookie, bolesno. Warriorsi fenomenalni jer igraju u pravom transu, uz njih Spursi, ostali su ipak par koraka ispod. Kobe se pretvorio u putujuci cirkus ali neka ga zasluzio je ponio je NBA marketinski i igracki nakon odlaska MJ. Nadam se samo da ce TD dobiti iste takve pocasti kad se on odluci umiroviti zasluzio je koliko i Kobe a mozda i vise. Bojan koracic nize u odnosu na sezonu prije, to nisam ocekivao. Scott Skiles je stara skola ne voli soliranja nego obranu i rad. Mario je u startu svasta naizjavljivao a nedavno je Skiles izjavio da "Mario izgleda nezainteresirano i izgubljeno na treninzima. To je za takav tip trenera najgora psovka. Ako Mario ne promjeni stav i ponasanje imati ce ogromnih problema sa karijerom - bas kao i svaki posteni talent iz Hrvatske, od Komazeca nadalje:D
Guest- Guest
E i slazem se, dajte ljudi malo se aktivirajte nije samo NBA, gledam I Euroligu, NCAA. Ima dobre kosarke.
Guest- Guest
"Uncle Drew" se vratio, za Božić nas čeka Cavs-Warriors ali i OKC-Chicago i SA-Houston...
Brain32-
2014-04-15
ovo izgljedo ko da nas sotona namjerno oće odvrotiti od slavlja kristovog rođenja:)Brain32 wrote:"Uncle Drew" se vratio, za Božić nas čeka Cavs-Warriors ali i OKC-Chicago i SA-Houston...
a vako bi jo reko;
warriorsi će lako protiv cavalirov,
bullsi neki dun s pistonsima igrali na 4 produžetka, infarkt utakmica, zasluženo izgubili, nemaju se onda ni protiv okc čemu nodati,
a houston će iznenoditi starce iz spursa.
uložin tri dona autobana na te prognoze
2014-04-16
Pa ne znam baš da će GSW tako lako protiv CC-a, Cavsi su treća ekipa u ligi i to su napravili bez Irvinga.
Brain32-
2014-04-15
Brain32 wrote:Pa ne znam baš da će GSW tako lako protiv CC-a, Cavsi su treća ekipa u ligi i to su napravili bez Irvinga.
sve stoji,
al njihova igra mi se ne sviđo. ne morin se okladiti na nekoga čiji centar ne šutira, ima samo jednu superzvijezdu pa uvika znoš koga udvojiti, smith i love puno osciliraju..tristanova igra je mi je, pored jamesa, još i nojbolja, a un malo igra. delavedova će se umoriti u obrani na curriju..jo ne bi stavi šoldi na njih.
bullse sinoć pomeli netsi, bojan dobar. prva samopouzdana utakmica, ni imo onaj tik ka stane u kantun i unda diro kosu. ko kad te profesor zemljopisa izvede na ploču i pita koja je gustoća stanovništva u peruu, a ti petljoš kažiprtun po kosi i iz svemira se vidi da nemoš pojma. šutiro je 5-8, probijo reket, i skroz zaustavi mirotića.
noahu otkinulo ruku tako da vjerojatno ne će igrati protiv okc-a.
houston imo trening sa charlotom. dižu se pomalo.
2014-04-16
Ae to stoji ali će igrat i Kyrie sutra, u svakom slučaju mobitel se isključuje i ja i blagdanska trbušina ćemo to pomno ispratit :))
Brain32-
2014-04-15
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 5