Žene u EU sve kasnije postaju majke
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Žene u EU sve kasnije postaju majke
Uostalom, civilizacija je precijenjena.RayMabus wrote:Pad civilizacije
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Longi ti imaš neke velike traume. Da li je djetinjstvo. Disfunkcionalna porodica. Loš uticaj roditelja ili nešto treće.
Ili ti je ona cura nabila neke komplekse. Nađi neku koja ima love neka te ona gura i pomaže. Šta te briga. Kad hoće fakultet i posao. Eto sad nek rade.
A te što su posvecene karijeri...Kad dođe umorna sa posla nema ni snage za zvocati.
Zašto da čekaš do 50.te... sad je vrijeme sad ili nikad...poslije proša voz...
Ili ti je ona cura nabila neke komplekse. Nađi neku koja ima love neka te ona gura i pomaže. Šta te briga. Kad hoće fakultet i posao. Eto sad nek rade.
A te što su posvecene karijeri...Kad dođe umorna sa posla nema ni snage za zvocati.
Zašto da čekaš do 50.te... sad je vrijeme sad ili nikad...poslije proša voz...
YekeYeke-
2019-05-13
Ne da mi se sad. Nisam sad za vezivanje. Želim samoću.YekeYeke wrote:Zašto da čekaš do 50.te... sad je vrijeme sad ili nikad...poslije proša voz...
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Drukčije san zamišlja taj dio svog života no iskočile su neke pojave koje nisan očekiva i sad mi se sama ideja da s nekom dijelim svoj život ( energiju , misli , vrijeme pa i materiju ako oćete i uvaljujem se u tu aberaciju i sebi natovarim još probleme i obaveze za cijeli život a i vjerojatno i lošu karmu ) gade i sama pomisao na to mi je gadljiva i odbojna.
Uživam u samome sebi i malim stvarima koje me usreućuju i upopunju bez ikakve potrebe da mi za to treba netko drugi.
Uživam u samome sebi i malim stvarima koje me usreućuju i upopunju bez ikakve potrebe da mi za to treba netko drugi.
2014-04-11
Lana Gojak , 37 godina
https://www.jutarnji.hr/scena/domace-zvijezde/prvi-put-mama-domaca-glumica-u-sretnom-iscekivanju-najvaznija-uloga-tek-je-pred-njom-15054706
https://www.jutarnji.hr/scena/domace-zvijezde/prvi-put-mama-domaca-glumica-u-sretnom-iscekivanju-najvaznija-uloga-tek-je-pred-njom-15054706
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Žene u Hrvatskoj rađaju sve kasnije: "Pogrešno je njih kriviti za to"
» Hrvatski paradoks : Kraći životni vijek , kasnije u mirovinu
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Pernar: SAD-e je 91 dala zeleno svjetlo Slobi, a Tuđman je sa istim kasnije dijelio BiH
» Hrvatski paradoks : Kraći životni vijek , kasnije u mirovinu
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Pernar: SAD-e je 91 dala zeleno svjetlo Slobi, a Tuđman je sa istim kasnije dijelio BiH
Page 3 of 3