ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Žene u EU sve kasnije postaju majke

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Žene u EU sve kasnije postaju majke - Page 3 Empty Re: Žene u EU sve kasnije postaju majke

Post by RayMabus 26/2/2021, 21:00

Pad civilizacije

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Žene u EU sve kasnije postaju majke - Page 3 Empty Re: Žene u EU sve kasnije postaju majke

Post by melkior 26/2/2021, 23:52

RayMabus wrote:Pad civilizacije
Uostalom, civilizacija je precijenjena.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by YekeYeke 27/2/2021, 01:41

Longi ti imaš neke velike traume. Da li je djetinjstvo. Disfunkcionalna porodica. Loš uticaj roditelja ili nešto treće.

Ili ti je ona cura nabila neke komplekse. Nađi neku koja ima love neka te ona gura i pomaže. Šta te briga. Kad hoće fakultet i posao. Eto sad nek rade.

A te što su posvecene karijeri...Kad dođe umorna sa posla nema ni snage za zvocati.

Zašto da čekaš do 50.te... sad je vrijeme sad ili nikad...poslije proša voz... No
YekeYeke
YekeYeke

Male
2019-05-13

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/2/2021, 06:44

YekeYeke wrote:Zašto da čekaš do 50.te... sad je vrijeme sad ili nikad...poslije proša voz... No
Ne da mi se sad. Nisam sad za vezivanje. Želim samoću.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/2/2021, 07:08

Drukčije san zamišlja taj dio svog života no iskočile su neke pojave koje nisan očekiva i sad mi se sama ideja da s nekom dijelim svoj život ( energiju , misli , vrijeme pa i materiju ako oćete i uvaljujem se u tu aberaciju i sebi natovarim još probleme i obaveze za cijeli život a i vjerojatno i lošu karmu ) gade i sama pomisao na to mi je gadljiva i odbojna.

Uživam u samome sebi i malim stvarima koje me usreućuju i upopunju bez ikakve potrebe da mi za to treba netko drugi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2021, 17:41

Lana Gojak , 37 godina

https://www.jutarnji.hr/scena/domace-zvijezde/prvi-put-mama-domaca-glumica-u-sretnom-iscekivanju-najvaznija-uloga-tek-je-pred-njom-15054706
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics