Žene u EU sve kasnije postaju majke
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Žene u EU sve kasnije postaju majke
Šta je tu čudno?
Ako nemaš faks puno puta nemaš za preživjeti, ako ideš na faks kako možeš imati brak i dijete.
Čak i kad završiš i započneš s radom ako se želiš pokazati, čak i kad ne, ostaješ na poslu po cijele dane. Tko može biti majka uz takve uvjete. Roditi i dati dijete u jaslice pa ga ni ne vidiš po cijele dane. To je besmisleno.
Ako nemaš faks puno puta nemaš za preživjeti, ako ideš na faks kako možeš imati brak i dijete.
Čak i kad završiš i započneš s radom ako se želiš pokazati, čak i kad ne, ostaješ na poslu po cijele dane. Tko može biti majka uz takve uvjete. Roditi i dati dijete u jaslice pa ga ni ne vidiš po cijele dane. To je besmisleno.
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
RayMabus wrote:Feminizam košta. Pričam o parama znaš. Kad ti dođu sad ove generacije kojih je manje a natalitet još više potone pa će se morat jako dizat porodiljne naknade ako ne želiš da sve izumre.
E da vidiš koliko to košta kad staviš na papir. E vidiš lipi moj kako je to ekonomski kontraproduktivno za državni proračun. A šta si dobija kad si njih obrazova da muškima uzmu poslove ? Ništa nisi dobija al ćeš zato sad kesu isprsiti.
Zašto nam se događa feminizam???
Jer su mnogi muškarci odaniji kladionicama, gostionicama, nogometu, muškom društvu, mami nego ženi. Brakovi danas brzo pucaju a žene ako rade za neku manju plaću muče muku veliki ostatak života, ako ne rade prolaze još gore.. Na mnogim takvim primjerima mlađi su se opametili. Niti je država, niti crkva poradila na odgoju muškarca kao nositelja i skrbnika obitelji, prema tome ne znam zašto se čuditi jer su se žene same opametile i krenule putem osamostaljenja.
Najlakše sjesti i udarati po feminizmu.
Uzmite lopatu pa radite.
Zaradite za ženu i obitelj.
2014-04-16
Koliko ima starih baka udovica mogao bi i ti otvoriti obrt a i svaki drugi muškarac.RayMabus wrote:Koliko ima neženja po selima mogla bi svaka otvorit svoj obrt.
2014-04-16
Da , žene su krenule putem osamostaljenja.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Svi smo se opametili i osamostalili. Nije baš da se muškima sluša njihovo prigovaranje i 20-30 godina lomi oko nekakve djece.
2014-04-11
Svi smo se opametili i ne želi nitko obavezu dok nije spreman i ne nađe nekog tko mu paše plus da i s te druge strane i ta/j je sspreman/ na i da ti pašeš. Ono veća je vjerojatnost da se sve četiri stvari neće poklopit nego da će se poklopit.
Tako da natalitet dole a država nek vidi šta će jer će ga ipak morat puno financirat pošto mnogi nisi spremni ni kad mu nešto paše a i drugoj strani isto.
Samo nek požure dok još ima ljudi.
Tako da natalitet dole a država nek vidi šta će jer će ga ipak morat puno financirat pošto mnogi nisi spremni ni kad mu nešto paše a i drugoj strani isto.
Samo nek požure dok još ima ljudi.
2014-04-11
Kad san se ja tija ženit onda san ja bija spreman i pasalo mi je a njoj je isto pasalo al nije bila spremna ( fakultet i to a još je tila i proučit druge opcije u životu jer je mlada ).
Znači jedna stvar se nije poklopila i prekid. Teško će ti se baš sve četiri poklopit tako. Bilo posli a i prije cura koji su mi se nudile al ja prije nisan bija spreman il mi nije pasalo a posli nisan naša ništa šta mi paše i sad čorak.
Malo teže se te četiri stvari poklope u emancipaciji.
Znači jedna stvar se nije poklopila i prekid. Teško će ti se baš sve četiri poklopit tako. Bilo posli a i prije cura koji su mi se nudile al ja prije nisan bija spreman il mi nije pasalo a posli nisan naša ništa šta mi paše i sad čorak.
Malo teže se te četiri stvari poklope u emancipaciji.
2014-04-11
Zaboravi i prekiži sve ako ćete i vi kad ste vi spremne i šta vama paše.
Tako na zelenu granu nećemo. To se vidi po natalitetu.
Onda sve zaboravi jer se rezultat zna. Imaš četiri puta više šanse da ne uspiješ nego uspiješ. To je loš omjer za bilo šta. Tu se ništa ne može.
Tako na zelenu granu nećemo. To se vidi po natalitetu.
Onda sve zaboravi jer se rezultat zna. Imaš četiri puta više šanse da ne uspiješ nego uspiješ. To je loš omjer za bilo šta. Tu se ništa ne može.
2014-04-11
Kad se sve pogleda kako je to postavljeno onda ispada muškima najpametnije ne vezat se do svoje pedesete nego živit svoj život a onda ono 50+ nađeš koja bi se udala i onda jednom drugom pravite društvo a dice ako bude a ako ne nikom ništa , imate jedno drugo. Muškarci ionako u prosjeku ranije umru pa nađeš nešto bar deset godina mlađe.
A šta se tiče nataliteta tu nema pomoći , to je piši propalo.
A šta se tiče nataliteta tu nema pomoći , to je piši propalo.
2014-04-11
To pitanje nataliteta možemo prekrižit i u iduća dva desetljeća ne samo zbog ovog lošeg nataliteta od prije 20 godina pa dolaze generacije kojih je manje nego šta i u ovom trenutku proizvodimo hrpu fakultetski obrazovanih cura dakle to su potencijalne rodilje idući 20 godina a s time ne možeš radit jer je ženi misto u kući i da rađa djecu i odgaja buduće naraštaje a ne da bude radna snaga i konkurencija muškome.
2014-04-11
Šta se Hrvatske tiče nemam neku pozitivnu prognozu u idućih deset godina jer em šta dolaze te generacije šta ih je manje em iselilo puno mladih pa nemaš na čemu to ni graditi.
Meni je 42 godine pa san ja svastja kako stvari stoje pa ne planiram ništa prije svoje pedesete tj živim svoj život a za deset godina to će toliko potonit da će plaćat masno svakome tko se odluči iimat dite.
A moraju platit. Nema im druge.
Meni je 42 godine pa san ja svastja kako stvari stoje pa ne planiram ništa prije svoje pedesete tj živim svoj život a za deset godina to će toliko potonit da će plaćat masno svakome tko se odluči iimat dite.
A moraju platit. Nema im druge.
2014-04-11
Ne plaćaš jedino kad je muški zaljubljen u curu a to je kad su one mlade i ti mlad a sad pošto ste to prominili pomakli onda ako želiš da netko ove stare cure poženi i radi im dicu , to ćeš morat platit.
To plaćaš.
To plaćaš.
2014-04-11
je a ona će biti uzorni primjer, završiti školu, zaposliti se, raditi na poslu i kod kuće i još slušati sve što joj se naredi ostatak života i živjeti kako joj drugi odrediRayMabus wrote:Svi smo se opametili i osamostalili. Nije baš da se muškima sluša njihovo prigovaranje i 20-30 godina lomi oko nekakve djece.
2014-04-16
Neće , pa opametila se i osamostalila.mortal wrote:je a ona će biti uzorni primjer, završiti školu, zaposliti se, raditi na poslu i kod kuće i još slušati sve što joj se naredi ostatak života i živjeti kako joj drugi odrediRayMabus wrote:Svi smo se opametili i osamostalili. Nije baš da se muškima sluša njihovo prigovaranje i 20-30 godina lomi oko nekakve djece.
2014-04-11
naravnoRayMabus wrote:Neće , pa opametila se i osamostalila.mortal wrote:je a ona će biti uzorni primjer, završiti školu, zaposliti se, raditi na poslu i kod kuće i još slušati sve što joj se naredi ostatak života i živjeti kako joj drugi odrediRayMabus wrote:Svi smo se opametili i osamostalili. Nije baš da se muškima sluša njihovo prigovaranje i 20-30 godina lomi oko nekakve djece.
2014-04-16
Pa tako je. Šta ću ja sad govoriti da nije tako. I muški su se opametili i osamostalili jer ne da se ni njima 20-30 godina rintat za dicu i slušat njihove prodike kako njima ništa ne paše i ako ne bude po njenome da će ić ća i pokupiti dicu jer ona i onako ima svoja primanja i bolje joj je samoj s dicon nego da ona nekoga trpi a ti plaćaj alimetaciju xy godina dok ne istekne. Da šta ću. Evo sve trčimo.
2014-04-11
Toliko ste pametne da ćemo vas morat uskoro zamijeniti nećim drugim u prirodi
2014-04-11
Hahahahahaha...a cime dragi kolega?Doduse Japanci su vec poceli privoditi cure-robote,kazu,da i nije tako lose,dapaceRayMabus wrote:Toliko ste pametne da ćemo vas morat uskoro zamijeniti nećim drugim u prirodi
To se odnosilo na stanovnike Europe , posebno zapadne di želi radna snaga iz Azije i Afrike ali i drugih dijelova planete doći radit i ostati.Hartmann wrote:Hahahahahaha...a cime dragi kolega?Doduse Japanci su vec poceli privoditi cure-robote,kazu,da i nije tako lose,dapaceRayMabus wrote:Toliko ste pametne da ćemo vas morat uskoro zamijeniti nećim drugim u prirodi
2014-04-11
RayMabus wrote:To se odnosilo na stanovnike Europe , posebno zapadne di želi radna snaga iz Azije i Afrike ali i drugih dijelova planete doći radit i ostati.Hartmann wrote:Hahahahahaha...a cime dragi kolega?Doduse Japanci su vec poceli privoditi cure-robote,kazu,da i nije tako lose,dapaceRayMabus wrote:Toliko ste pametne da ćemo vas morat uskoro zamijeniti nećim drugim u prirodi
sve to znaci samo pad cijene rada i kvalitete proizvoda
Similar topics
» Žene u Hrvatskoj rađaju sve kasnije: "Pogrešno je njih kriviti za to"
» Hrvatski paradoks : Kraći životni vijek , kasnije u mirovinu
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Pernar: SAD-e je 91 dala zeleno svjetlo Slobi, a Tuđman je sa istim kasnije dijelio BiH
» Hrvatski paradoks : Kraći životni vijek , kasnije u mirovinu
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Pernar: SAD-e je 91 dala zeleno svjetlo Slobi, a Tuđman je sa istim kasnije dijelio BiH
Page 2 of 3