Jeste li čovjek ili član HDZ-a ?
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jeste li čovjek ili član HDZ-a ?
Egotrip..pa da vidi taj Majmun No.1 HDZ-a ovaj forum,odmah bi ga prozvao teroristickom celijomvili40 wrote:Kenwood Kenon: Teroristički napad na Markovom trgu i Tri majmuna su povezani
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-plenkovic-teroristicki-napad-na-markovom-trgu-i-tri-majmuna-su-povezani/2257195.aspx
ovo je sve poludilo
Hartmann- Posts : 2008
2021-01-04
Fašizam je opravdan ako je usmjeren protiv HDZ-a. Mržnja spašava a ne ljubav, jebo vam Bog mater. I njemu, ako je član HDZ-a. Nije problem što u ovoj zemlji ima previše fašizma, problem je što ga nema dovoljno. Napose prema ljubiteljima ustaša i Srba. Mržnja je lijek (nisam nikad mislio da ću to napisati).
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ustaško-četnička koalicija na vlasti. U međuvremenu Ona njemačka kurava Merkelica odbila se cijepiti cjepivom Astrazenece jer da nije sigurno za starije od 65 godina, a ona je navršila 66 Zato mi imamo Civilni stožer da nas konačno riješi te gerijatrije, Bogu hvala, oni su prvi na redu za cijepljenjemelkior wrote:Fašizam je opravdan ako je usmjeren protiv HDZ-a. Mržnja spašava a ne ljubav, jebo vam Bog mater. I njemu, ako je član HDZ-a. Nije problem što u ovoj zemlji ima previše fašizma, problem je što ga nema dovoljno. Napose prema ljubiteljima ustaša i Srba. Mržnja je lijek (nisam nikad mislio da ću to napisati).
2015-08-09
Utjecaj korone na mentalno zdravljeepikur37 wrote:Melki, prokuvao si :)
2015-08-09
Tko će i kada Merkelici reći da je nejebljiva nacistička kurbetina, skupa s s ovom podguznom kvislinškom muhom Plenkovićem?
2015-08-09
Isusa ti Boga, psuje mi se, kad ćemo se više međusobno pobit ko ljudi?
2015-08-09
Hartmann- Posts : 2008
2021-01-04
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» Udbaš, otac hrvatske privatizacije, član HAZU-a, tuđmanov prijetlej i član aqrbitraže glasao protiv vlastite države i naroda
» Taj čovjek... Ma mislim, čovjek, crnac neki
» Jeste li se ..............
» Jeste li pročitali Ustav RH
» Udbaš, otac hrvatske privatizacije, član HAZU-a, tuđmanov prijetlej i član aqrbitraže glasao protiv vlastite države i naroda
» Taj čovjek... Ma mislim, čovjek, crnac neki
» Jeste li se ..............
» Jeste li pročitali Ustav RH
Page 5 of 5