Plenki prozivljava agoniju ali stranacku
Page 1 of 1
Plenki prozivljava agoniju ali stranacku
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ti-tipovi-stajat-ce-ga-glave-hdz-ovci-izbezumljeni-zbog-plenkovica-premijer-prozivljava-agoniju-1681199/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenki prozivljava agoniju ali stranacku
Vratite Karamarka i Hasanbegovica.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...pa sto ja pisem vec dugo..plenkija glave nece doci oporba koja je realno za kurac i medjusobno se ne sljive 2%..doci ce ga glave njegovi u stranci..oni ce klimat glavom sve dok im nisu ugrozene fotelje poglavito na lokalnoj razini..hdz-u su lokalni izbori vazni kao i drzavni u nekim segmentima mozda i vazniji..tu se djeli najvise fotelja u stranackoj bazi..izgube fotelje fucka im se vise za sefa ili sefove..trazit ce novog koji ce im to omoguciti..retorika nije vazna..ako im omogucava npr.retorika desnice opet ce biti najveci desnicari
2015-09-08
RayMabus likes this post
gotov je :D
škoro precjednik
bente zivote
škoro precjednik
bente zivote
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Evo jutra evo zore, evo Škore i Hase
Sad će samo što nisu
Sad će samo što nisu
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Evo jutra evo zore, evo Škore i Hase
Sad će samo što nisu
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
... a sto ako plenki abdicira kao sanader? .. njegovo današnje psihofizičko stanje a to svatko danas vidi doista nije dobro..privatno on ima dvoje male djece..svi smo manje vise u braku i znamo da žene kad se bračni sudrug nalazi u takvom stanju kaze normalno i prirodno sto ti treba..hoces riknuti..i covjek doista pocne promisljat a sto mi sav taj kurac treba pa imam djecu..treba mi manje stresan posao ... plenki realno mogu ga naci bez problema u briselu i jos dva puta bolje placen..mene uopce ne bi zacudilo da postupi kao sanader
2015-09-08
Similar topics
» Znakovito!Da li je njonjo počeo spuštati palac dolje Plenkiju?Njonjo na indirektan način podržao Penavinu izjavu dok je Plenki kritizirao Penavu da on neče uređivati stranačku politiku
» Glumac oženio PVC lutku a sad proživljava teške dane
» Plenki najnepopularniji....
» Plenki: Hik!....Hik!...
» GOTOV SI PLENKI
» Glumac oženio PVC lutku a sad proživljava teške dane
» Plenki najnepopularniji....
» Plenki: Hik!....Hik!...
» GOTOV SI PLENKI
Page 1 of 1