malo o standardu življenja..
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: malo o standardu življenja..
epikur37 wrote:aben wrote:AssadNaPodmornici wrote:gle boli me kurac za školu da su ne znam kakve plaće, to me jebeno ne zanima.. da sam htio to mogao sam biti.. i da moja zarada je cool, skiper, zimi posao(nije bitno koji je ali je dobra lova), bitocin, online trgovina, a u slobodno vrijeme učim programiranje, nadam se uskoro idem u tu branšu već sam dosta otiša, izbacio već jedan svoj manji projekt.. kakva jebena škola da sa balavcima iman posla. .nema tih para :D
jo imun kolege ki njanci ne ulazu u razred.
zajebo si se.
Ti isto tako jako sereš.
Tebe ideologija slomila.
Ne znam učtelja koji nije zaradio svoju plaću i pored besmisla administarcije.
i ne odustaješ od laži- da sa korona natiro naše osnivače da nan kalo ploće na 3000 kun misečno, retki bi doli otkaz.
i ti ne moreš reći nikome da ga je ideologija slomila, jer se u to ne razumiš, razumiš
aben- Posts : 35490
2014-04-16
nije ti to baš tako.. možda u nekim selendrima po otocima.. ovdje bi upao u srednju, pa bi te gledalo.. pa pošto bi tek došao, bilo bi mi stresno, jer ja bi morao naučiti to za predavati djeci.. moraš pripremiti cijeli plan i program za cijelu godinu..aben wrote:AssadNaPodmornici wrote:gle boli me kurac za školu da su ne znam kakve plaće, to me jebeno ne zanima.. da sam htio to mogao sam biti.. i da moja zarada je cool, skiper, zimi posao(nije bitno koji je ali je dobra lova), bitocin, online trgovina, a u slobodno vrijeme učim programiranje, nadam se uskoro idem u tu branšu već sam dosta otiša, izbacio već jedan svoj manji projekt.. kakva jebena škola da sa balavcima iman posla. .nema tih para :D
zajebo si se.
dakle prva godina bi bila krvava , i radio bih od kuće hrpu sati.. tek drugu godinu uživancija, samo vadiš program od prošle godine i to je to.. a meni se neda pišati krv prvu godinu, radi posla koji ionako ne volim i ne želim raditi.
pazi ti postani majstor za vodu, klime, bravar, struju itd i možeš imati mjesečno 2000€
ti postani dobar skiper možeš u 4-5 mjeseci zaraditi 130 000kn iz pičke i zericu sreće....
uči programiranje godinu dana i javi se na natječaje i zaposli se u to..
kakva jebena škola.. da bi predavao u školi, dva semestra slušanja glupih predavanja, i polaganje ispita, a onda naći posao, tek postaješ zamjena za 1-2 predmeta, pa je to malo sati.. a pošto si tek došao , moraš uložiti puno neplaćenog vremena da uđeš u sustav, pripremiš program, proučiš gradivo i sve ostalo.. je evo, javio sam se u školu i evo odmah 9000kn..
inače nebi bio deficit hrpe zanimanja u školi od kemije, matematike, jezika, tehničkih struka, čak i jebenih ekonomista da je to tako.. a očito da nije to tako.. dok sa druge strane suficit je profesora humanističkih predmeta, ti se mlate da upadnu u školu, jer nigdje drugdje za svoju struku neće dobiti veću lovu..
dok profesora njemačkog ili matematike moraš tražiti svijećom.. jer netko sa tim znanjima radi za puno veću lovu
epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:
odi roditi di god oćeš- jo ti ne govorin da ćeš u skuli zaroditi puno šoldov, nego da ne će roditi a zaroditi ćeš više od hrvackog medijana.
to za 9 iljod je epikur roko sun zose. jo ne zun ča un točno rodi, moguće je da je ubroji cipelarine, obed, putne troškove, staž i sl.
prosječna ploća za 20 sati, zapravo ne ura nego po 45 min, je 6500 kun, 174 dana u godini.
znoš li ti nihilijuse koliko godina zapravo imo dana?
sve skupa ja sam priko 10 000 kn mjesečno
ali to nije bezveze
Pitate me za ekstra prihode...ajde sutra operi govna od onog psa i narkomana koje sam potjerao iz stana..
ma ajte u kuzrac
sve skupa u skuli?
ne pitun te za ekstra prihode. tu ti želin svu sriću na svitu. jo te dočekivun za parazitiranje.
Nemam riječi izuzev da je tvoj fanatizam sablažnjiv i degutantan.
Volio bih da mojim kolegama u lice kažeš da su uhljebi i paraziti.
Sram te bilo.
Nadam se da te nikad neću upoznati.
svaki sun in u facu govorin da su uhljebi, jer su uhljebi. ali, niko mi nišće ne govori, jer u podne se lagano gre doma..
2014-04-16
AssadNaPodmornici wrote:nije ti to baš tako.. možda u nekim selendrima po otocima.. ovdje bi upao u srednju, pa bi te gledalo.. pa pošto bi tek došao, bilo bi mi stresno, jer ja bi morao naučiti to za predavati djeci.. moraš pripremiti cijeli plan i program za cijelu godinu..aben wrote:AssadNaPodmornici wrote:gle boli me kurac za školu da su ne znam kakve plaće, to me jebeno ne zanima.. da sam htio to mogao sam biti.. i da moja zarada je cool, skiper, zimi posao(nije bitno koji je ali je dobra lova), bitocin, online trgovina, a u slobodno vrijeme učim programiranje, nadam se uskoro idem u tu branšu već sam dosta otiša, izbacio već jedan svoj manji projekt.. kakva jebena škola da sa balavcima iman posla. .nema tih para :D
zajebo si se.
dakle prva godina bi bila krvava , i radio bih od kuće hrpu sati.. tek drugu godinu uživancija, samo vadiš program od prošle godine i to je to.. a meni se neda pišati krv prvu godinu, radi posla koji ionako ne volim i ne želim raditi.
pazi ti postani majstor za vodu, klime, bravar, struju itd i možeš imati mjesečno 2000€
ti postani dobar skiper možeš u 4-5 mjeseci zaraditi 130 000kn iz pičke i zericu sreće....
uči programiranje godinu dana i javi se na natječaje i zaposli se u to..
kakva jebena škola.. da bi predavao u školi, dva semestra slušanja glupih predavanja, i polaganje ispita, a onda naći posao, tek postaješ zamjena za 1-2 predmeta, pa je to malo sati.. a pošto si tek došao , moraš uložiti puno neplaćenog vremena da uđeš u sustav, pripremiš program, proučiš gradivo i sve ostalo.. je evo, javio sam se u školu i evo odmah 9000kn..
inače nebi bio deficit hrpe zanimanja u školi od kemije, matematike, jezika, tehničkih struka, čak i jebenih ekonomista da je to tako.. a očito da nije to tako.. dok sa druge strane suficit je profesora humanističkih predmeta, ti se mlate da upadnu u školu, jer nigdje drugdje za svoju struku neće dobiti veću lovu..
dok profesora njemačkog ili matematike moraš tražiti svijećom.. jer netko sa tim znanjima radi za puno veću lovu
nihilijuse, pitoj, ne lutoj.
jedun put ka upadeš na neodređeno, u skuli si sovereign, vlastelin, bog. bilo bi ti stresno jedino ako si popuši prusku indoktrinaciju, ako nisi, ne bi ti bilo stresno. prireema plana i programa ti je kopiranje sa servera izdavača, ne nasjedaj na epikureve laži.
svaki vodoinstalater imo veću ploću omene, ali oni rodu, a jo ne rodin.
2014-04-16
hvala lijepa na tvojim savjetima ali škola me zanima, mrzim taj posao. radio bih to da neman nikakvog drugo izbora, i zaista kada je ono bila bolesna nezaposlenost i kada nisam imao niti posla niti para, pokušavao sam upasti u školu pa nisam upiso..
sada kada sam stao na sve četri noge, škola me ne zanima nikako.. jedino ako sve propadne onda idem u školu, a do toga neće doći. .
sada kada sam stao na sve četri noge, škola me ne zanima nikako.. jedino ako sve propadne onda idem u školu, a do toga neće doći. .
AssadNaPodmornici wrote:hvala lijepa na tvojim savjetima ali škola me zanima, mrzim taj posao. radio bih to da neman nikakvog drugo izbora, i zaista kada je ono bila bolesna nezaposlenost i kada nisam imao niti posla niti para, pokušavao sam upasti u školu pa nisam upiso..
ok, ali ako ekonomija zašteko, svi posli u skuli će ti biti zauzeti. da bog do da nan ekonomija dojde do razine u kin će biti jebeno teško nojti bilokoga ki bi rodi u skuli..ono ko u meriki, kad propadeš, unda svas nujan prihvatiš poso u skuli:)
misliš da je mene i epikura briga ao prdne sezona? jebe se nami, mi imomo minimum iskin se lipo živi.
2014-04-16
gle i ja mogu preživjeti bez sezone fala kurcu.. moje ulaganje i to što sam radio na "više frontova" se isplatilo, više ne ovisim o sezoni, tu sam kao austrijska ekonomija.. jaka industrija, usluge, poljopriveda a turizam je šlag na tortu.aben wrote:AssadNaPodmornici wrote:hvala lijepa na tvojim savjetima ali škola me zanima, mrzim taj posao. radio bih to da neman nikakvog drugo izbora, i zaista kada je ono bila bolesna nezaposlenost i kada nisam imao niti posla niti para, pokušavao sam upasti u školu pa nisam upiso..
ok, ali ako ekonomija zašteko, svi posli u skuli će ti biti zauzeti. da bog do da nan ekonomija dojde do razine u kin će biti jebeno teško nojti bilokoga ki bi rodi u skuli..ono ko u meriki, kad propadeš, unda svas nujan prihvatiš poso u skuli:)
misliš da je mene i epikura briga ao prdne sezona? jebe se nami, mi imomo minimum iskin se lipo živi.
međutim ako prdne sezona(a neće) budi siguran neće biti plaća za vas u javnom sektoru
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:gle i ja mogu preživjeti bez sezone fala kurcu.. moje ulaganje i to što sam radio na "više frontova" se isplatilo, više ne ovisim o sezoni, tu sam kao austrijska ekonomija.. jaka industrija, usluge, poljopriveda a turizam je šlag na tortu.aben wrote:AssadNaPodmornici wrote:hvala lijepa na tvojim savjetima ali škola me zanima, mrzim taj posao. radio bih to da neman nikakvog drugo izbora, i zaista kada je ono bila bolesna nezaposlenost i kada nisam imao niti posla niti para, pokušavao sam upasti u školu pa nisam upiso..
međutim ako prdne sezona(a neće) budi siguran neće biti plaća za vas u javnom sektoru
da nan je smanju za 80%, ti je jepeta za 20 puntov više nego ča je zaslužujemo.
2014-04-16
koji obrazac i paradigme ima HDZ?epikur37 wrote:jasambrend wrote:Da moralno podoban...
kmeči, ali stranke imaju ideološko politički obrazac i paradigme
koliko god relativno ovo vrijeme bilo, zna se di je kotva
znaš i ti
.. use nase podase, lijeva ruka desni đep, tko je jamio jamio i tako :DNoor wrote:koji obrazac i paradigme ima HDZ?epikur37 wrote:jasambrend wrote:Da moralno podoban...
znaš i ti
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
:)AssadNaPodmornici wrote:.. use nase podase, lijeva ruka desni đep, tko je jamio jamio i tako :DNoor wrote:koji obrazac i paradigme ima HDZ?epikur37 wrote:jasambrend wrote:Da moralno podoban...
znaš i ti
aj da čujemo i epijev zaključak ;)
AssadNaPodmornici wrote:.. use nase podase, lijeva ruka desni đep, tko je jamio jamio i tako :DNoor wrote:koji obrazac i paradigme ima HDZ?epikur37 wrote:jasambrend wrote:Da moralno podoban...
znaš i ti
Meni je subvencija jako pomogla, umjesto 3400 kn placa sam 1700.
Prokleti hdz
Prokleti hdz
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ah, da smo bar imali kakove primjere iz drugih zemalja ča se dogodi ako umjetno pojačoš potražnju...
2014-04-16
epikur37 wrote:Meni je subvencija jako pomogla, umjesto 3400 kn placa sam 1700.
Prokleti hdz
naravski da ti je pomogla, i unda odmogla ljudima oko tebe u zajednici.
2014-04-16
darth_vader likes this post
aben wrote:epikur37 wrote:Meni je subvencija jako pomogla, umjesto 3400 kn placa sam 1700.
Prokleti hdz
Kmek.
2015-08-06
epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Meni je subvencija jako pomogla, umjesto 3400 kn placa sam 1700.
Prokleti hdz
Kmek.
eto, to jo oću, da priznoš da te ni briga za zajednicu, neka kmeču- ka želu socijalizam, neka ga i dobiju!
2014-04-16
Ma da, tebi otima iz dzepa i ona trudnica na pregledu i ono dijete u skoli.
Kazem, tebi je najbolje poci u sumu.
Ajde zaratustra... vrati se gore.
2015-08-06
aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:
sve skupa ja sam priko 10 000 kn mjesečno
ali to nije bezveze
Pitate me za ekstra prihode...ajde sutra operi govna od onog psa i narkomana koje sam potjerao iz stana..
ma ajte u kuzrac
sve skupa u skuli?
ne pitun te za ekstra prihode. tu ti želin svu sriću na svitu. jo te dočekivun za parazitiranje.
Nemam riječi izuzev da je tvoj fanatizam sablažnjiv i degutantan.
Volio bih da mojim kolegama u lice kažeš da su uhljebi i paraziti.
Sram te bilo.
Nadam se da te nikad neću upoznati.
svaki sun in u facu govorin da su uhljebi, jer su uhljebi. ali, niko mi nišće ne govori, jer u podne se lagano gre doma..
Isto si ga solidno užga... :D
Brat malo preozbiljno brije, toliko da to postaje zabrinjavajuće pomalo...:/
Last edited by jasambrend on 24/2/2021, 07:51; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
epikur37 wrote:Ma da, tebi otima iz dzepa i ona trudnica na pregledu i ono dijete u skoli.
skretničoriš, i to u područje ko ti je crno ko noć,
radije razmisli zoč subvencije, ke pomožu pojedincima, štetu zajednici. vidi imo li ča u diplomatiku npr zoč su cijene tuitiona tako visoke u meriki.
2014-04-16
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Bosansko iskustvo življenja islama prije WW2 i komunizma
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Bosansko iskustvo življenja islama prije WW2 i komunizma
Page 5 of 8