Milanović ne može izbjeći presudu Predsjednice
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Milanović ne može izbjeći presudu Predsjednice
Deblja 30 kilah i svejedno ljepša? Uh, kakva si ti onda?Eva wrote:Jutro Rogoče:) Kolinda je deblja i to bar 30 kila od mene. I uspješnija naravno, jer mene ne drpaju za guzu belosvetski hoštapleri.Regoč wrote:Dobrojtro Zokijeva propagandistice, jel uspio san za ljepotu? Ili je Kolinda i dalje ljepša? I uspješnija.Eva wrote:Ma nije ona njemu napeta.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Očito više voliš Slovence, hrvatstva si se sam odrekao. Dobro, stvar izbora, poštujem svačiju odluku.Ero wrote:Imam dvoje dicah, pitaš me koje više volin, ili ča?Regoč wrote:Opet pokazuješ da su ti Slovenci draži dragi od Hrvatah, aj to probaj bar prikriti kad ne možeš sakriti.Ero wrote:Opasnija vam je ona "žica" između HDZ i SDP...i još neke druge, koju sad neću spominjati.vili40 wrote:ero,ali oni tvoji gore stvarno pretjerali sa žilet žicom,bune se i Slovenci
Ne prikrivaj se, znamo da voliš Zokija. Nije ni to grieh, samo je sramota.Eva wrote:KolinduEro wrote:Imam dvoje dicah, pitaš me koje više volin, ili ča?Regoč wrote:Opet pokazuješ da su ti Slovenci draži dragi od Hrvatah, aj to probaj bar prikriti kad ne možeš sakriti.Ero wrote:Opasnija vam je ona "žica" između HDZ i SDP...i još neke druge, koju sad neću spominjati.vili40 wrote:ero,ali oni tvoji gore stvarno pretjerali sa žilet žicom,bune se i Slovenci
Prekrasna, 172 cm i 60-61 kg, nikad više nikad manje već zadnjih 4 godine.Regoč wrote:Deblja 30 kilah i svejedno ljepša? Uh, kakva si ti onda?Eva wrote:Jutro Rogoče:) Kolinda je deblja i to bar 30 kila od mene. I uspješnija naravno, jer mene ne drpaju za guzu belosvetski hoštapleri.Regoč wrote:Dobrojtro Zokijeva propagandistice, jel uspio san za ljepotu? Ili je Kolinda i dalje ljepša? I uspješnija.Eva wrote:Ma nije ona njemu napeta.
Guest- Guest
da tebi nije nešto u rodu onaj manager što se po grackim busevima nateže sa islamdžijama....
2015-08-08
Eto, vjerujem ti na upis.Eva wrote:Prekrasna, 172 cm i 60-61 kg, nikad više nikad manje već zadnjih 4 godine.Regoč wrote:Deblja 30 kilah i svejedno ljepša? Uh, kakva si ti onda?Eva wrote:Jutro Rogoče:) Kolinda je deblja i to bar 30 kila od mene. I uspješnija naravno, jer mene ne drpaju za guzu belosvetski hoštapleri.Regoč wrote:Dobrojtro Zokijeva propagandistice, jel uspio san za ljepotu? Ili je Kolinda i dalje ljepša? I uspješnija.Eva wrote:Ma nije ona njemu napeta.
Komu?michaellcmacha wrote:da tebi nije nešto u rodu onaj manager što se po grackim busevima nateže sa islamdžijama....
Meni? Nemam rođaka managera. Imam bratića veterinaramichaellcmacha wrote:da tebi nije nešto u rodu onaj manager što se po grackim busevima nateže sa islamdžijama....
Guest- Guest
A čuj, malo jedem, i tu tam planinarim. Puno vode pijem, ne konzumiram alkohol, vrlo iznimno za rođendane ili fešte, čašu dvije vina, ne pušim, ne drogiram se, ne tulumarim, i sve se to vidi na prekrasnom fizičkom izgledu.Regoč wrote:Eto, vjerujem ti na upis.Eva wrote:Prekrasna, 172 cm i 60-61 kg, nikad više nikad manje već zadnjih 4 godine.Regoč wrote:Deblja 30 kilah i svejedno ljepša? Uh, kakva si ti onda?Eva wrote:Jutro Rogoče:) Kolinda je deblja i to bar 30 kila od mene. I uspješnija naravno, jer mene ne drpaju za guzu belosvetski hoštapleri.Regoč wrote:Dobrojtro Zokijeva propagandistice, jel uspio san za ljepotu? Ili je Kolinda i dalje ljepša? I uspješnija.Eva wrote:Ma nije ona njemu napeta.
Guest- Guest
milanović je kreten jer ako predsjednica raspiše nove izbore sabor se više ne može konstituirati, nema nikakve osnove, konstituirat će se od koga ili čega?
Posve dobronamjerno, nevezano za raspravu. Ne znam što podrazumievaš pod "puno vode", ali nemoj pretjerivati. One priče o dvie, tri litre na dan su glupost štoviše to je štetno za organizam. Jasno, ovisi o uvjetima, ako štihaš na +37, možeš i pet litarah, ali u normalnim uvjetima litra do litra i pol na dan su optimum.Eva wrote:Puno vode pijem.
ne mre tebi svetozar biti rođak... ali bi mogo biti ovom krkanu sa ženskim mjerama... oni oboje više ni ne znaju šta su sve nadrljali po forumima.... on se smanjio i u visinu i po težini a ona porasla u kasnim tridesetima...Regoč wrote:Komu?michaellcmacha wrote:da tebi nije nešto u rodu onaj manager što se po grackim busevima nateže sa islamdžijama....
2015-08-08
Marcell ajd stavi link ove nove hodakove.kolumne u dnevnom odlicna jemarcellus wrote:milanović je kreten jer ako predsjednica raspiše nove izbore sabor se više ne može konstituirati, nema nikakve osnove, konstituirat će se od koga ili čega?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Danas će saslušati ustavne stručnjake pa ćemo doznati kako dalje. Važno je iz ove situacije barem izvući načelah kojih ćemo se držati u budućnosti.marcellus wrote:milanović je kreten jer ako predsjednica raspiše nove izbore sabor se više ne može konstituirati, nema nikakve osnove, konstituirat će se od koga ili čega?
ma nije to... pa jesi čuo leku neki dan kako veli da će sazvati sjednicu.... koju sjednicu, čega sjednicu i na kraju krajeva tko će ju sazvati....marcellus wrote:milanović je kreten jer ako predsjednica raspiše nove izbore sabor se više ne može konstituirati, nema nikakve osnove, konstituirat će se od koga ili čega?
2015-08-08
Ma često ljudi mijenjaju osjećaj žeđi s glađu. Zato ja kad bi kao nekaj gricnula, radije popijem čašu vode. Pijem vodu i čaj svaki dan, a ostalo samo u prigodama. Kavu možda 1 u godinu dana.Regoč wrote:Posve dobronamjerno, nevezano za raspravu. Ne znam što podrazumievaš pod "puno vode", ali nemoj pretjerivati. One priče o dvie, tri litre na dan su glupost štoviše to je štetno za organizam. Jasno, ovisi o uvjetima, ako štihaš na +37, možeš i pet litarah, ali u normalnim uvjetima litra do litra i pol na dan su optimum.Eva wrote:Puno vode pijem.
Guest- Guest
na temelju čega bi je on sazivao...michaellcmacha wrote:ma nije to... pa jesi čuo leku neki dan kako veli da će sazvati sjednicu.... koju sjednicu, čega sjednicu i na kraju krajeva tko će ju sazvati....marcellus wrote:milanović je kreten jer ako predsjednica raspiše nove izbore sabor se više ne može konstituirati, nema nikakve osnove, konstituirat će se od koga ili čega?
2015-08-08
Budalo, ja sam 172 cm od svoje 16 godine, a kilaža je varirala ovisno o trudnoćama.michaellcmacha wrote:ne mre tebi svetozar biti rođak... ali bi mogo biti ovom krkanu sa ženskim mjerama... oni oboje više ni ne znaju šta su sve nadrljali po forumima.... on se smanjio i u visinu i po težini a ona porasla u kasnim tridesetima...Regoč wrote:Komu?michaellcmacha wrote:da tebi nije nešto u rodu onaj manager što se po grackim busevima nateže sa islamdžijama....
Guest- Guest
tukane prelistaj se, pa vidi ranije upise. to vrijedi i za managera....;)... a budala koja te priznala, te izdelala po turskom običaju....Eva wrote:Budalo, ja sam 172 cm od svoje 16 godine, a kilaža je varirala ovisno o trudnoćama.michaellcmacha wrote:ne mre tebi svetozar biti rođak... ali bi mogo biti ovom krkanu sa ženskim mjerama... oni oboje više ni ne znaju šta su sve nadrljali po forumima.... on se smanjio i u visinu i po težini a ona porasla u kasnim tridesetima...Regoč wrote:Komu?michaellcmacha wrote:da tebi nije nešto u rodu onaj manager što se po grackim busevima nateže sa islamdžijama....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ma ti si neki kepec pa bi štel i da sam ja metar i šumska jagoda. No, nisam ja sam srednje visine za ženu u HR. U AT sam među višljima.michaellcmacha wrote:tukane prelistaj se, pa vidi ranije upise. to vrijedi i za managera....;)... a budala koja te priznala, te izdelala po turskom običaju....Eva wrote:Budalo, ja sam 172 cm od svoje 16 godine, a kilaža je varirala ovisno o trudnoćama.michaellcmacha wrote:ne mre tebi svetozar biti rođak... ali bi mogo biti ovom krkanu sa ženskim mjerama... oni oboje više ni ne znaju šta su sve nadrljali po forumima.... on se smanjio i u visinu i po težini a ona porasla u kasnim tridesetima...Regoč wrote:Komu?michaellcmacha wrote:da tebi nije nešto u rodu onaj manager što se po grackim busevima nateže sa islamdžijama....
Guest- Guest
a u aranđelovcu... ;)
2015-08-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Talijanski desničar : Fašističkim pozdravom se može izbjeći koronavirus
» Pučist Mektić: "Mamić ne može biti izručen Hrvatskoj, ali neće moći izbjeći izdržavanje kazne"
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
» MILANOVIĆ I KARAMARKO OPET ZA ISTIM STOLOM Idu kod predsjednice na Pantovčak
» Stipe Petrina nikad oštriji:'Dodikovi kućni ljubimci Milanovic, Raspudic, Grmoja imaju obraza opanjkavat Turudića dragovoljca koji je osudio Sanader, Polančeca, Ježića ukinuo sram u presudu Alojziju Stepincu.'
» Pučist Mektić: "Mamić ne može biti izručen Hrvatskoj, ali neće moći izbjeći izdržavanje kazne"
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
» MILANOVIĆ I KARAMARKO OPET ZA ISTIM STOLOM Idu kod predsjednice na Pantovčak
» Stipe Petrina nikad oštriji:'Dodikovi kućni ljubimci Milanovic, Raspudic, Grmoja imaju obraza opanjkavat Turudića dragovoljca koji je osudio Sanader, Polančeca, Ježića ukinuo sram u presudu Alojziju Stepincu.'
Page 2 of 4