Švabe legalizirale šerijatsku policiju
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Švabe legalizirale šerijatsku policiju
a kad bi bilo izvedivo, znači li to da bi se onda s tim moglo i složiti...Starhemberg wrote:Neizvedivo, uostalom, kao prvo, za to je kasno, a kao drugo, to znači napasti simptom a ne uzrok bolesti...Eva wrote:Islam samo treba zabraniti zapadno od Bospora i prakticiranje istog kažnjavati izgonom. U slučaju recidiva, smrću. I nema problema.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ne ide to tako, zabraniti je lako reći, sprovesti je posve druga kategorija i samo bi pogoršala stanje.michaellcmacha wrote:a kad bi bilo izvedivo, znači li to da bi se onda s tim moglo i složiti...Starhemberg wrote:Neizvedivo, uostalom, kao prvo, za to je kasno, a kao drugo, to znači napasti simptom a ne uzrok bolesti...Eva wrote:Islam samo treba zabraniti zapadno od Bospora i prakticiranje istog kažnjavati izgonom. U slučaju recidiva, smrću. I nema problema.
Guest- Guest
u kojem smislu pogoršala stanje.... ima li islam pravo na prakticiranje diljem planete....ima ajmo reć.... ima li u isto vrijeme ikom uskraćivati pravo na isto bilo kom drugom.... čista stvar reciprociteta na globalnoj razini....
2015-08-08
znao sam da si fan islamizma, zagrebeš površinu bolješvika(asile recimo) i oktriješ islamskog fundamelistuasilovski wrote:..i tu dolazimo da jedino Islam nudi one stvari koje čine organskog čovjeka korijena, nepodkupljivost, istrajnost, vjeru, etnos i ethos a ne ove papazjanije slobodnog tržišta i nevidljive rukeepikur37 wrote:marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/njemacka-legalizirala-serijatsku-policiju-odbacene-optuzbe-protiv-salafistickih-patrola-u-wupertalu-869430
Danas htv prenosi a je u Italiji konvertitstvo prisutno i jača...
Enlarge this image Click to see fullsize
Guest- Guest
Kako bi ti u praksi zabranio jednu religiju? Kojim mjerama, kakve bi to sankcije bile? Pod uvjetom da želiš makar zadržati privid neke demokracije?michaellcmacha wrote:u kojem smislu pogoršala stanje.... ima li islam pravo na prakticiranje diljem planete....ima ajmo reć.... ima li u isto vrijeme ikom uskraćivati pravo na isto bilo kom drugom.... čista stvar reciprociteta na globalnoj razini....
Guest- Guest
ja nikako, meni ne smeta ni jedna religija....
2015-08-08
niti sam ja to igdje naveo kao opciju u bilo kojem obliku....
2015-08-08
Starhemberg wrote:
Kako bi ti u praksi zabranio jednu religiju? Kojim mjerama, kakve bi to sankcije bile?
Jedini učinkovit način bi bila lobotomija.
Guest- Guest
A reciprocitet, u kom smislu?michaellcmacha wrote:niti sam ja to igdje naveo kao opciju u bilo kojem obliku....
Guest- Guest
To se već radi naveliko, samo ju ne sprovodi religija...deda wrote:Starhemberg wrote:
Kako bi ti u praksi zabranio jednu religiju? Kojim mjerama, kakve bi to sankcije bile?
Jedini učinkovit način bi bila lobotomija.
Guest- Guest
kao i za sve drugo.... znamo vrlo dobro da se prava unaprijed određenih skupina po diskriminatornoj osnovi posebno uređuju, najčešće na bilateralnim razinama kod ozbiljnih država, kod malo manje ozbiljnih se prihvati sve i svašta, kao npr kod nas....bez ikakve zadrške...
2015-08-08
Koja prava bi im ograničio onda, ako ne govoriš o religija? Politička, socijalna?
Guest- Guest
ma ja bi to sve na brod pa u pustinju a da je humano i demokratski nije al sigurno je sigurno...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
zabraniti, sakupiti, deportirati -testovi za biti zapadnjak jest mjesec dana ishrane na svinjetiniji(panceta, pršuti, kuleni, svinjsko meso za ručak i večeru) uz čašu pive/vina nakon svakoga obroka
ako mjesec dana to izdrže, ok , mogu ostati na zapadu, tko ne ostane(vjerojatno 99% populacije) iskrcavanje u prvu šerijatsku državu(ionako teže tome), može slobodno u Libiju gdje je ISIL
ako mjesec dana to izdrže, ok , mogu ostati na zapadu, tko ne ostane(vjerojatno 99% populacije) iskrcavanje u prvu šerijatsku državu(ionako teže tome), može slobodno u Libiju gdje je ISIL
Guest- Guest
A što s vegetarijancima i onima koji ne konzumiraju alkohol iz zdravstvenih ili nekioh drugih osobnih razloga?EmberSpirit wrote:testovi za biti zapadnjak jest mjesec dana ishrane na svinjetiniji(panceta, pršuti, kuleni, svinjsko meso za ručak i večeru) uz čašu pive/vina nakon svakoga obroka
Guest- Guest
ovo moje se odnosi na pripadnike religije miraStarhemberg wrote:A što s vegetarijancima i onima koji ne konzumiraju alkohol iz zdravstvenih ili nekioh drugih osobnih razloga?EmberSpirit wrote:testovi za biti zapadnjak jest mjesec dana ishrane na svinjetiniji(panceta, pršuti, kuleni, svinjsko meso za ručak i večeru) uz čašu pive/vina nakon svakoga obroka
Guest- Guest
Ne, nego zabranit samo islam. Kršćanstvo, judaizam, budizam, i ostale religije koje nemaju misionarski karakter koji se voli širit mačem i ognjem, neka ih, evoluirale su na neki civilizacijski stupanj i ne čine štetu.Ero wrote:Veliš proglasiti kršćanstvo kao jedino dozvoljeno prakticirati, a sve ostalo zabraniti zakonom.Eva wrote:Islam samo treba zabraniti zapadno od Bospora i prakticiranje istog kažnjavati izgonom. U slučaju recidiva, smrću. I nema problema.
Guest- Guest
horni aj me nemoj maltretirat, znaš ti vrlo dobro šta bih ja kad bih bio u mogućnosti.... meni je samo bio bedast tvoj osvrt gdje kažeš da to "više" nije moguće, što znači da je ostalo neizrečeno da je to trebalo učiniti dok je bilo moguće..... ;) zajebi tu prikrivenu korektnost....
2015-08-08
O itekako izvedivo. Daj mi 5 dana vlasti u Europi i mam sve džamije razbucam skup sa mujekima.Starhemberg wrote:Neizvedivo, uostalom, kao prvo, za to je kasno, a kao drugo, to znači napasti simptom a ne uzrok bolesti...Eva wrote:Islam samo treba zabraniti zapadno od Bospora i prakticiranje istog kažnjavati izgonom. U slučaju recidiva, smrću. I nema problema.
Guest- Guest
kad i ako bi bio/la ono za što se izdaješ.. 5 dana ti ne bi bilo dovoljno da si odabereš obleku za prigodne vlastodržačke evente....
2015-08-08
Ne brini, kožne hlačice, čižme i bič su u podrumu.michaellcmacha wrote:kad i ako bi bio/la ono za što se izdaješ.. 5 dana ti ne bi bilo dovoljno da si odabereš obleku za prigodne vlastodržačke evente....
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Njemačka legalizirala ‘šerijatsku policiju’: Odbačene optužbe protiv salafističkih patrola u Wuppertalu!
» Švabe idu u trgovački rat sa SAD-om
» Pobilo Švabe u Istanbulu
» švabe zabranile hezbollah
» svabe i njihove ideje :D
» Švabe idu u trgovački rat sa SAD-om
» Pobilo Švabe u Istanbulu
» švabe zabranile hezbollah
» svabe i njihove ideje :D
Page 3 of 4