Vuchić za Hr. RTL - o, hrvatskoj, vakcinama, papi itd.
Page 1 of 1
Vuchić za Hr. RTL - o, hrvatskoj, vakcinama, papi itd.
https://www.alo.rs/vesti/politika/Suljo-je-govorio-o-odnosu-srba-i-hrvata-i-otkrio-da-li-ce-papa-doci-u-posetu-beogradu/387233/vest
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Re: Vuchić za Hr. RTL - o, hrvatskoj, vakcinama, papi itd.
tri sam ti zime :)
2020-04-21
Pa korektan intervju..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Što je najgore, djelovao je suvislije od Zokija jučer... plaka sam od smijeha, dva potpuna kolerika koji ne daju jedan drugome doći do riječi, na kraju je skoro nokautirao Bagu. Da je intervju potrajao još koju minutu, uplatija bi tiket na tu soluciju. Da nema isforsiranu alergiju na HOS bija bi mi čisto simpatičan...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Što je najgore, djelovao je suvislije od Zokija jučer... plaka sam od smijeha, dva potpuna kolerika koji ne daju jedan drugome doći do riječi, na kraju je skoro nokautirao Bagu. Da je intervju potrajao još koju minutu, uplatija bi tiket na tu soluciju. Da nema isforsiranu alergiju na HOS bija bi mi čisto simpatičan...
Zoki je jučer djelovao kao da je opet skoknuo kod Rame po vanilin šećer u prahu...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ponekad se pitam jel drug tito još uvijek živ...
Porfirije, balašević, Adem Vuchiqi, su vijesti koje dominiraju u tzv. hrvatskim medijima...
Porfirije, balašević, Adem Vuchiqi, su vijesti koje dominiraju u tzv. hrvatskim medijima...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Similar topics
» Predsjedništva BiH s Boreljom o non paperu i vakcinama, Komšić se naljutio i napustio razgovor
» Tramp obrusio Papi
» Još malo o papi, hdz-u i Stepincu
» Sve jača oporba Papi Franji
» Croatia airlens papi lova
» Tramp obrusio Papi
» Još malo o papi, hdz-u i Stepincu
» Sve jača oporba Papi Franji
» Croatia airlens papi lova
Page 1 of 1