Kad neće Yoda i Ray: Američki tenisač Michael Mmoh objavio da je u vezi s mladom hrvatskom tenisačicom iz Splita Karlom Mrčelom.
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kad neće Yoda i Ray: Američki tenisač Michael Mmoh objavio da je u vezi s mladom hrvatskom tenisačicom iz Splita Karlom Mrčelom.
Ti si dobra samo za skupljanje loptica.RayMabus wrote:Karla Mrčela , prize money 490$
https://www.wtatennis.com/players/322130/klara-mrcela
Itf ljestivica 2092-a po redu
Nastavi se ti jebat s njime. Neš se od tog tenisa kruva najist.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Kad neće Yoda i Ray: Američki tenisač Michael Mmoh objavio da je u vezi s mladom hrvatskom tenisačicom iz Splita Karlom Mrčelom.
Ne znam Bogumi, ali izmedju zeta Srbina i crnca ili Arapa, biram Srbina.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
...hm da...dzango wrote:Isto je u centimetrima ali čamuga ne zna srpski pa ne može da zajebava po forumima.vuksadinare wrote:Što to nije isto ...dzango wrote:Bolje čamugar nego Srbin.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Velis ak nista drugo jedu sarmu,prasetinu i mos ih razumjetiRingo10 wrote:Ne znam Bogumi, ali između zeta Srbina i crnca ili Arapa, biram Srbina.
2015-09-08
aha, baš će te pitati mezimicaRingo10 wrote:Ne znam Bogumi, ali izmedju zeta Srbina i crnca ili Arapa, biram Srbina.
.bi on..ali ona neceNoor wrote:aha, baš će te pitati mezimicaRingo10 wrote:Ne znam Bogumi, ali između zeta Srbina i crnca ili Arapa, biram Srbina.
2015-09-08
Da su neka druga vremena reka bi da ju je bitno je se riješiti a ne kome ćeš ješ utrapit al danas ti je vrate s unucima tako da kakvi fakultet pa još u Americi pa plati tenis a ona ti s crncem završi.
To ćim završi osmi razred goni ća u restoran prat pijate. Koji fakultet i tenis i to još u Americi. Uložili puste pare u nju a ono 490$ dolara zaradila i još crnce vata.
To ćim završi osmi razred goni ća u restoran prat pijate. Koji fakultet i tenis i to još u Americi. Uložili puste pare u nju a ono 490$ dolara zaradila i još crnce vata.
2014-04-11
Bas to vrate ih sa unucima..onda caca mama pomagaj nesritna ja bila..RayMabus wrote:Da su neka druga vremena reka bi da ju je bitno riješiti a ne kome ćeš danas utrapit al ti je vrate s unucima tako da kakav fakultet pa još u Americi plati tenis a ona ti s crncem završi.
To ćim završi osmi razred goni ća u restoranu prat pijate. Koji fakultet i tenis i to još u Americi. Uložili su puste pare u nju a ono 490 $ dolara zaradi i još crnce vata.
2015-09-08
Ja bi je se odma odreka. I to napismeno. Tako da kad se rastavi da zna di ne smi doć.vuksadinare wrote:Bas to vrate ih sa unucima..onda caca mama pomagaj nesritna ja bila..RayMabus wrote:Da su neka druga vremena reka bi da ju je bitno riješiti a ne kome ćeš danas utrapit al ti je vrate s unucima tako da kakav fakultet pa još u Americi plati tenis a ona ti s crncem završi.
To ćim završi osmi razred goni ća u restoranu prat pijate. Koji fakultet i tenis i to još u Americi. Uložili su puste pare u nju a ono 490 $ dolara zaradi i još crnce vata.
2014-04-11
Bolje da se ne uda nego uda za nešto šta meni ne paše. Ako se ne uda pomoć će.ćaći i materi po kući i sve ok. Ako se uda za nešto šta ja ne odobravam ok , ja te se odrićem , idem u advokata da mi to sastavi , kopiju tog papira ću ti dat i drži ga uza sebe.
Kad se god budeš svađala s mužem pa ti padne na pamet kako ćeš se rastavit jer ti nešto ne paše imaš taj papir di se nećeš vratit.
Pa.se ti rastavi slobodno al smisli prvo di ćeš.
Kad se god budeš svađala s mužem pa ti padne na pamet kako ćeš se rastavit jer ti nešto ne paše imaš taj papir di se nećeš vratit.
Pa.se ti rastavi slobodno al smisli prvo di ćeš.
2014-04-11
A ako ja to odobrim pa ako se i rastaviš znači da san ja to prihvatija pa se moš i vratit , nać se neka sobica za vas.
A ako nisan ne dolazi mi na oči. Snalazi se sama. Vuci se po sudu da ti on plati alimentaciju.
20 godina san te ranija sad ću još 20 godina tu tvoju kopilad jel ?
E Boga mi neću.
A ako nisan ne dolazi mi na oči. Snalazi se sama. Vuci se po sudu da ti on plati alimentaciju.
20 godina san te ranija sad ću još 20 godina tu tvoju kopilad jel ?
E Boga mi neću.
2014-04-11
Noorka sunce ti kalajisano nemoj me plasiti
Da mi unuci budu chamuge ruzni i crni ko 50cents.
Ili da mi unuk bude neki Ibn Hassan
Nemoj majke ti...spreman sam na svasta
Znam ovdje Makedonce, kcer im se handrila sa crnim Afrikanerom, nije smjela svojima da kaze, crnjo dosao na vrata njenima da im kaze i da je prosi.
Oni prvo nisu shvatili o cemu crnjo prica a kad su skontali, njeni otac i braca ga ganjali kroz tri kvarta, jadnik jedva zivu glavu izvukao.
Njoj je slijedio kucni pritvor i kontrole kretanja na duzi period
Dakako ta veza je propala...
Da mi unuci budu chamuge ruzni i crni ko 50cents.
Ili da mi unuk bude neki Ibn Hassan
Nemoj majke ti...spreman sam na svasta
Znam ovdje Makedonce, kcer im se handrila sa crnim Afrikanerom, nije smjela svojima da kaze, crnjo dosao na vrata njenima da im kaze i da je prosi.
Oni prvo nisu shvatili o cemu crnjo prica a kad su skontali, njeni otac i braca ga ganjali kroz tri kvarta, jadnik jedva zivu glavu izvukao.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Noor wrote:to ti je sad trendy tamo...a trend diktiraju kardašijanke
sve od reda imaju crne muževe ili dečke, čak i ona njihova mater
googlaj i onu amber rose, ta isto bira tamnopute ljepotane
Što je zanimljivo, crncima u USA je uglavnom nepoznat pojam monogamije, jednostavno imaju takvu kulturu... I sami su odrastali uglavnom kod samohranih majki. Očevi jednostavno zbrišu...
"Almost 70 percent of black children are born to single mothers."
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ringo10 wrote:Znam ovdje Makedonce, kcer im se handrila sa crnim Afrikanerom, nije smjela svojima da kaze, crnjo dosao na vrata njenima da im kaze i da je prosi.
Pametno, no očito je nešto falilo u odgaoju čim je tako eskaliralo...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ne trebate biti frustrirani decki.Cura je mladja generacija,vi vecinom olinjali jablanovi i ne kuzite da je danas,cak i ispred novca ,odabir cura trend i biti "fames"..
cure se danas rajcaju na klikove,"folowerse","subscribtion",biti sto poznatiji na nekom sto poznatijem mjestu.
Ovaj africki majmun,je cisto smece,koje je u americi prodalo pricu,naivnoj curi o nekom vrhunskom tenisu,ito je upravo to,na sto je cura pala.Poznati klubovi,zabave,upoznavanje novih "prijatelja".U toj "vezi" definitivno ona odredjuje pravila.Po ovom se vidi kao da je tek dosao u trecem valu emigracije..
To sto splitski decki nemaju je suptilna prodaja price,kako je ovaj lik ima(kad vec nema nista drugo),a i osobno sam se naslusao prica,koje su africki majmuni poprodavali europskim curama,i smotali ih kao salamice.Moram priznati,odlicni su u ulozi upucavanja curama,jednostavno,naspam normalnih Bjelaca,su 90% uspjesniji.
cure se danas rajcaju na klikove,"folowerse","subscribtion",biti sto poznatiji na nekom sto poznatijem mjestu.
Ovaj africki majmun,je cisto smece,koje je u americi prodalo pricu,naivnoj curi o nekom vrhunskom tenisu,ito je upravo to,na sto je cura pala.Poznati klubovi,zabave,upoznavanje novih "prijatelja".U toj "vezi" definitivno ona odredjuje pravila.Po ovom se vidi kao da je tek dosao u trecem valu emigracije..
To sto splitski decki nemaju je suptilna prodaja price,kako je ovaj lik ima(kad vec nema nista drugo),a i osobno sam se naslusao prica,koje su africki majmuni poprodavali europskim curama,i smotali ih kao salamice.Moram priznati,odlicni su u ulozi upucavanja curama,jednostavno,naspam normalnih Bjelaca,su 90% uspjesniji.
koja parada ljubomore na ovoj temi
btw cura je ko mina
btw cura je ko mina
2014-04-19
Zanimljivo. Ja sam mislio da "splitski dečki" to u biti uopće ni ne žele imat.Hartmann wrote:
Za razliku od crnačkog majmuna "splitski dečko" će morat plaćat alimetaciju dok će ovaj crnački majmun samo dignit sidro i reč da nema prebijene pare.
2014-04-11
Imaju bijelci pametnijeg posla nego njihovom pilećem mozgu upućivati riječi koje one žele čut kako bi padale na to kao zrele kruške.
Energija i inteligencija se mora potrošiti na nešto korisno i konstruktivno a ne na te debile.
Energija i inteligencija se mora potrošiti na nešto korisno i konstruktivno a ne na te debile.
2014-04-11
Ne da mi se bavit s analizom svakog patuljka koji se inkarnirao ovdje.
Sad ću napraviti iznimku.
Nije ona pala s Marsa. Netko ju je gura na faks , pa faks u Ameriic , pa tenis pa ovo pa ono. Roditelji.
Ona ima 20 godina. Ljudski um se razvija do 25. Ona je još dite. Roditelji su joj usadili neke vrijednosti i ona ih se drži. Lik je tenisač. Očito joj ćaća želi biti u svijetu tenisa pa ova misli da je ovo ok šta je ona uvatila nekog lika koji je valjda 120 na itp ljestvici. To su njihove vrijednosti unutar te familije.
Sad ću napraviti iznimku.
Nije ona pala s Marsa. Netko ju je gura na faks , pa faks u Ameriic , pa tenis pa ovo pa ono. Roditelji.
Ona ima 20 godina. Ljudski um se razvija do 25. Ona je još dite. Roditelji su joj usadili neke vrijednosti i ona ih se drži. Lik je tenisač. Očito joj ćaća želi biti u svijetu tenisa pa ova misli da je ovo ok šta je ona uvatila nekog lika koji je valjda 120 na itp ljestvici. To su njihove vrijednosti unutar te familije.
2014-04-11
Jedino šta motivira čovjeka je opstanak.
Imam jedno pravilo u životu a zove se ne diraj me ne diram te.
Jel me oni diraju ? Ne.
Pa sretno. Samo se nemoj ovdje vraćat s tim kopiletom jer za teren ću se boriti.
Hai Hitler.
Imam jedno pravilo u životu a zove se ne diraj me ne diram te.
Jel me oni diraju ? Ne.
Pa sretno. Samo se nemoj ovdje vraćat s tim kopiletom jer za teren ću se boriti.
Hai Hitler.
2014-04-11
Ode ni jedan Ibrahimović ne može proć ako nije njihov a kamo li neko smrdljivo crnačko kopile
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ibrahimovica-vrijedjali-u-beogradu-dobacivali-mu-da-je-smrdljivi-balija/210218159
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ibrahimovica-vrijedjali-u-beogradu-dobacivali-mu-da-je-smrdljivi-balija/210218159
2014-04-11
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Gradonačelnik Splita objavio deset zapovjedi za turiste
» Američki "Condé Nast Traveler" objavio 20 najljepših otoka u EU: Hvar, naravno, najljepši! :)
» Iran objavio propagandni video gdje ubijaju Trumpa, Netanyahua, Pompea i razaraju američki Kapitol
» Nikolić: Srbija više nikad neće ratovati sa Hrvatskom jer bi to bio rat protiv NATO-a
» ETIAS Novi sustav kontrole koji uvodi EU neće vrijediti za bh. Hrvate s hrvatskom putovnicom
» Američki "Condé Nast Traveler" objavio 20 najljepših otoka u EU: Hvar, naravno, najljepši! :)
» Iran objavio propagandni video gdje ubijaju Trumpa, Netanyahua, Pompea i razaraju američki Kapitol
» Nikolić: Srbija više nikad neće ratovati sa Hrvatskom jer bi to bio rat protiv NATO-a
» ETIAS Novi sustav kontrole koji uvodi EU neće vrijediti za bh. Hrvate s hrvatskom putovnicom
Page 3 of 5