HRVATI UPUTILI JEZIVE PRETNJE SCENARISTKINJI FILMA "DARA IZ JASENOVCA": Silovaćemo te, zaklati i odrati!
Page 14 of 14
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: HRVATI UPUTILI JEZIVE PRETNJE SCENARISTKINJI FILMA "DARA IZ JASENOVCA": Silovaćemo te, zaklati i odrati!
Budalo...mrzis 1 gardijsku brigaduSora wrote:Fuko
Napravi film o SELJ8NOJ BRIGADI
JUCER SAM OCISTILA SPOMENIK OSNIVANJU TE BRIGADE NA POKUPSKOM
POKAZI HEROJSTVO
POKAZI DOMACI SINOVI KAKO SU GINULI ZA SLOBODU
OD VISESTRUKO JACEG OKUPATORA
POPOKAZI ZASTO JE NAROD PODRZAVAO PARTIZANE
I KAKAKO SU NASTALE CIVILNE ZRTVE FASIZMA
TO PPOKAZI KONJKONJINO
JEBLI TE SRBI
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: HRVATI UPUTILI JEZIVE PRETNJE SCENARISTKINJI FILMA "DARA IZ JASENOVCA": Silovaćemo te, zaklati i odrati!
Speare Shaker wrote:Serbinho-3 wrote:Speare Shaker wrote:
Čerkezi.
Ima ih na Kosovu i to u svim dijelovima.
Nisu baš autohtoni nego poluautohtoni, jer su se na Kosovo doselili u 19. stoljeću.
Ja imam preko oceve linije do 1100-1200 godine otprilike,
Da?
Onda su to moguće ostaci mongolske ili bolje rečeno srednjoazijske invazije na ove prostore (Džingis-kan).
Naglo su se povukli pa ih je određeni broj ostao na ovim prostorima, posebno u Mađarskoj.
S vremenom su se kod većine oči "izravnale", ali postoji tu i fenomen poznat kao recesivni gen pa su moguća svakakva iznenađenja stoljećima nakon prve pojave nekog obilježja (plave oči, svijetla kosa i slično) koja su u raskoraku sa većinom stanovništva u okruženju.
Pitao sam za Mongoliju, mislio sam i ja Dzingis Kan.
Nema veze sa Mongolijom i Azijom.
Objasnila je ona meni sve narode i pricu a deo te price ja
nisam.
Filipinaca recimo ima i po Indoneziji i Maleziji, radi se o ne
znam kojoj grupi, necu da lupetam, jer se slabo razumem.
Isti ljudi u vise zemalja, ne znam kojim jezikom parlaju, nisam
stigao jos do njih da radim presek i analize, tako da...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ja kao bivši ustašoid,sasvim sigurno neću navraćat vodu na srpski mlin,te sam po tom pitanju potpuno neutralan i nepristran.Speare Shaker wrote:סמאל wrote:
Nitko nije rekao kako je milijun i pol stradalo u Jasenovcu
O, jeste, jeste. Dapače, Mihajlo Marić, svjedok anketne komisije iz 1945. koja je broj žrtava procjenila na 55 (pedeset i pet) je nakon što je potpisao tu procjenu izašao iste godine sa svojom privatnom od 1 400 000.
Na temelju čega?
Laži i osobnih želja, naravno.
Prema mojim saznanjima,do kojh sam došao spoznajom na temelju internih neoustaških prepiski na bivšem forumu ustaskipokret.com ,crnalegija.org ,hrvatski-nacionalisti.org,prema mojoj slobodnoj procjeni,broj ubijene nedužne srpske nejači,čak prelazi one najoptimističnije srpske procjene.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Moj politički aktivizam,ne samo što je društveno koristan,već pomaže izgradnju otvorenog i civilnog društva u Hrvatskoj,te proces demokratizacije liberalnog i tolerantnog društva.Da ne govorim kako moj aktivizam pomaže međunacionalnoj pomirbi i suočavanju s prošlošću.Speare Shaker wrote:
Sramotno je propala, kao što će i tvoj politički aktivizam, bez obzira na njegove motive i predznak. Isto, dapače, još više to vrijedi i za polupismenu budaletinu od tetrijeba.
2015-07-23
Serbinho-3 wrote:Speare Shaker wrote:Serbinho-3 wrote:Speare Shaker wrote:
Čerkezi.
Ima ih na Kosovu i to u svim dijelovima.
Nisu baš autohtoni nego poluautohtoni, jer su se na Kosovo doselili u 19. stoljeću.
Ja imam preko oceve linije do 1100-1200 godine otprilike,
Da?
Onda su to moguće ostaci mongolske ili bolje rečeno srednjoazijske invazije na ove prostore (Džingis-kan).
Naglo su se povukli pa ih je određeni broj ostao na ovim prostorima, posebno u Mađarskoj.
S vremenom su se kod većine oči "izravnale", ali postoji tu i fenomen poznat kao recesivni gen pa su moguća svakakva iznenađenja stoljećima nakon prve pojave nekog obilježja (plave oči, svijetla kosa i slično) koja su u raskoraku sa većinom stanovništva u okruženju.
Pitao sam za Mongoliju, mislio sam i ja Dzingis Kan.
Nema veze sa Mongolijom i Azijom.
Objasnila je ona meni sve narode i pricu a deo te price ja
nisam.
Moguće, ali ne bih se ja pouzdao u njene analize.
Napravi svoj DNK profil pa će ti stvari biti puno jasnije u tom smislu etničkog podrijetla.
Guest- Guest
Malo prije sam napokon pregledao film.
Ok.nije sad Schindlerova lista,ali nije niti loš,sasvim solidan film,dobra scenografija,muzika,gluma.
Ovo nije prvi film ovakve tematike,međutim,niti jedan film koji govori o nacističkim zločinima nije proglašen antinjemačkom propagandom,a koliko su za ovaj film tvrdili kako je velikosrpska propaganda,očekivao sam puno više.
Film je prilično suzdržan i mlak,valjda upravo zbog toga da bi izbjegli etiketiranje kako je to,,antihrvatska propaganda''pa zbog toga nije uhvaćena bit užasa,te vjerno prenešena,tak da nekako imam dojam da je sve to odrađeno preko volje,reda radi.
Molio bih sve one koji tvrde kako je ovaj film propaganda protiv Hrvata,neka navedu konkretnu scenu u filmu,gdje i kako je to antihrvatska propaganda.
Ako u filmu i ako ima neke propagande,ona je prilično suptilna a ne priprosta kao što smo to viđali u hrvatskoj kinematografiji domoljubno-žrtvoslovne tematike.
I na kraju,mislim kako je ovaj film došao 50 god. prekasno,te je trebalo snimi puno ranije,tak da bi se probudila svijest o razmjeru fašističkih zločina u Jugoslaviji.
Ovaj film ni na koji način nije usmjeren protiv Hrvatske i Hrvata kao naroda,te bi se obavezno trebao prikazivat u hrvatskim školama,kao dio programa suočavanja s prošlošću,kao što je to napravljeno u Njemačkoj.
Ok.nije sad Schindlerova lista,ali nije niti loš,sasvim solidan film,dobra scenografija,muzika,gluma.
Ovo nije prvi film ovakve tematike,međutim,niti jedan film koji govori o nacističkim zločinima nije proglašen antinjemačkom propagandom,a koliko su za ovaj film tvrdili kako je velikosrpska propaganda,očekivao sam puno više.
Film je prilično suzdržan i mlak,valjda upravo zbog toga da bi izbjegli etiketiranje kako je to,,antihrvatska propaganda''pa zbog toga nije uhvaćena bit užasa,te vjerno prenešena,tak da nekako imam dojam da je sve to odrađeno preko volje,reda radi.
Molio bih sve one koji tvrde kako je ovaj film propaganda protiv Hrvata,neka navedu konkretnu scenu u filmu,gdje i kako je to antihrvatska propaganda.
Ako u filmu i ako ima neke propagande,ona je prilično suptilna a ne priprosta kao što smo to viđali u hrvatskoj kinematografiji domoljubno-žrtvoslovne tematike.
I na kraju,mislim kako je ovaj film došao 50 god. prekasno,te je trebalo snimi puno ranije,tak da bi se probudila svijest o razmjeru fašističkih zločina u Jugoslaviji.
Ovaj film ni na koji način nije usmjeren protiv Hrvatske i Hrvata kao naroda,te bi se obavezno trebao prikazivat u hrvatskim školama,kao dio programa suočavanja s prošlošću,kao što je to napravljeno u Njemačkoj.
2015-07-23
bila sta neprirodno da se dogodi
bilo kome iz ekipe filma
verovatno bi ozbiljno zamuljalo
ne znam da neko iz srbije pretili
ne glumcima, vec pol.liderima
i ucesnicima oluje itd.
bilo kome iz ekipe filma
verovatno bi ozbiljno zamuljalo
ne znam da neko iz srbije pretili
ne glumcima, vec pol.liderima
i ucesnicima oluje itd.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
nadu sakic, polusestru luburica
i upravnicu logora n.g.
cuvali ste u starackom domu
to je cinila " suvremena i demokratska hrvatska "
i upravnicu logora n.g.
2020-04-21
Trebali smo je osuditi na riječi jove i laze koji se kunu u majku da je njih osobno zaklala po 7xpizzon wrote:nadu sakic, polusestru luburica
i upravnicu logora n.g.
ne, na osnovi funkcije upravnika
zen.konc.logora
svedoci se svuda u svetu pozivaju
u procesu.
zen.konc.logora
u procesu.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Pa vratite nam dokumentaciju iz Jasenovca pa da izbjegnemo bilo kakve nedoumice oko takvih stvari.pizzon wrote:ne, na osnovi funkcije upravnika
zen.konc.logora
u procesu.
Zar se nikada ne pitaš zašto to držite van pogleda bilo koga?
Da i ta dokumentacija završio onako,kako je završila ona koju je predala Diana Budisavljević ?Šandor Winnetou wrote:Pa vratite nam dokumentaciju iz Jasenovca pa da izbjegnemo bilo kakve nedoumice oko takvih stvari.pizzon wrote:ne, na osnovi funkcije upravnika
zen.konc.logora
u procesu.
2015-07-23
Pa dajte je preko posrednika, iskopirajte sve iz tog doba uz našu i još jednu stranu komisiju da ne možete ništa muljali i dajte nama kopiju, u čemu je problem?סמאל wrote:Da i ta dokumentacija završio onako,kako je završila ona koju je predala Diana Budisavljević ?Šandor Winnetou wrote:Pa vratite nam dokumentaciju iz Jasenovca pa da izbjegnemo bilo kakve nedoumice oko takvih stvari.pizzon wrote:ne, na osnovi funkcije upravnika
zen.konc.logora
u procesu.
Obraćaš se na krivu adresu.Ja nisam Srbin,Ja sam Hrvat antifašističkog opredjeljenja,te baštinik Titovog antifašističkog pokreta.Šandor Winnetou wrote:Pa dajte je preko posrednika, iskopirajte sve iz tog doba uz našu i još jednu stranu komisiju da ne možete ništa muljali i dajte nama kopiju, u čemu je problem?סמאל wrote:Da i ta dokumentacija završio onako,kako je završila ona koju je predala Diana Budisavljević ?Šandor Winnetou wrote:Pa vratite nam dokumentaciju iz Jasenovca pa da izbjegnemo bilo kakve nedoumice oko takvih stvari.pizzon wrote:ne, na osnovi funkcije upravnika
zen.konc.logora
u procesu.
Ja takođe volio bih da Hrvatska dobije kopije dokumentacije.
Orginali ne bi trebali biti niti u Beogradu,niti u Zagrebu,već bi se trebali čuvati u Jeruzalemu,muzeju holokausta.
2015-07-23
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» Pretnje zbog Jasenovca
» Dara iz Jasenovca
» " Dara iz Jasenovca " nominacije
» Zabavljala cetnike a sad se osjeca kao 'Dara iz Jasenovca'
» Dara iz Jasenovca ispala iz utrke za Oscar:
» Dara iz Jasenovca
» " Dara iz Jasenovca " nominacije
» Zabavljala cetnike a sad se osjeca kao 'Dara iz Jasenovca'