Dara iz Jasenovca ispala iz utrke za Oscar:
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Dara iz Jasenovca ispala iz utrke za Oscar:
Uostalom jebo film bez us marines...
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Prosječan amer s obzirom na srpski renome misli da su nas srbi doveli u jasenovac ili srbi židove..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Koliko sam skužio, film je totalni treš, ne u pozitivnom smislu.
A ako prosječan amer uhvati konce i tko je tko, pa odgleda aidu pa nakon toga daru još će se početi diviti ustašama kak su oni sredili unaprijed.
Last edited by kaya on 13/2/2021, 16:15; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pravo je onda čudo da vlastitom odlukom dolaziš živjeti u sredinu s kojom nemaš ništa zajedničkoepikur37 wrote:kaya wrote:Pa dobro da si shvatio da je beznadežno. Nama je samo hrvatska važna.
Pravo da ti kažem...jebe mi se, nemam taj osjećaj zajedništva s vama.
A što god odlučite za državu, kao manjina odmah ću vam potpisati.
U međuvremenu bavim se svojim životom: jerla i mona liza su na klijanju...kao i posao :)
ja to ne bi nikad...živjeti s kuglom u želucu i osjećajem nepripadnosti
mah, užas
Granted, Antonijevic presents a handsomely made film on the technical side of things, but there is something that doesn’t sit right with the film’s intention in a contemporary setting. Those familiar with the long and painful history of the Balkans and the senseless conflicts of the 90s will be au fait with the precarious relationship between Serbs and Croats since the break up of the former republic of Yugoslavia. To add even more fuel to an already inflammatory situation feels beyond irresponsible and not to mention a little disingenuous.
Overall, the film’s saving grace is Biljana Cekic’s beautifully understated performance, but beside telling a timely story about the region’s dark past, the film often descends into nationalistic and anti-Croat fervour which in turn only serves to dilute its message.
https://www.thejc.com/culture/film/film-review-dara-of-jasenovac-1.511506
Džuiš kronikl , sere po filmu. Kako ih nije sramota...?!?
Overall, the film’s saving grace is Biljana Cekic’s beautifully understated performance, but beside telling a timely story about the region’s dark past, the film often descends into nationalistic and anti-Croat fervour which in turn only serves to dilute its message.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
Kazem ja Daru Bubamaru u glavnu ulogu uz jos starleta sa papucom od usana, malo jebacine, malo sisa malo guzica, uz nadahnutu glazbu Mice Trofrtajke i eto filma mozda ne za Oscar al ono za ugodnu kritiku. Ovo nula bodova, ok dripci ce navijati za koljace jbt tko danas ide gledat film bez 10000000 ispaljenih metaka i desetak kilotona TNT...nakaza wrote:Granted, Antonijevic presents a handsomely made film on the technical side of things, but there is something that doesn’t sit right with the film’s intention in a contemporary setting. Those familiar with the long and painful history of the Balkans and the senseless conflicts of the 90s will be au fait with the precarious relationship between Serbs and Croats since the break up of the former republic of Yugoslavia. To add even more fuel to an already inflammatory situation feels beyond irresponsible and not to mention a little disingenuous.
omni-
2014-04-12
židi ne vole da se švercate uz njih u ww2 po pitanju genocida, osim toga jasno su prepoznali agendu tog propagandnog smećanakaza wrote:[size=32]Granted, Antonijevic presents a handsomely made film on the technical side of things, but there is something that doesn’t sit right with the film’s intention in a contemporary setting. Those familiar with the long and painful history of the Balkans and the senseless conflicts of the 90s will be au fait with the precarious relationship between Serbs and Croats since the break up of the former republic of Yugoslavia. To add even more fuel to an already inflammatory situation feels beyond irresponsible and not to mention a little disingenuous.[/size]
[size=32]Overall, the film’s saving grace is Biljana Cekic’s beautifully understated performance, but beside telling a timely story about the region’s dark past, the film often descends into nationalistic and anti-Croat fervour which in turn only serves to dilute its message.[/size]
Noor likes this post
jel znaš da je prosječni usraša vizač motora?omni wrote:Prosjecan amer je ubijedjen da je i u Dari odgledao zlocine srba nad mujagama, ili u najbolju ruku obracun tutsi i hutu... Danasnjim americkim klincima pustis dokumentarac iz drugog svjetskog oni se dive kako su prije toliko godina snimali efekte, treba im 10 minuta filma da mozda skuze da je ww2, a za Hitlera je cuo svaki peti. Sta reci, mozda su i u pravu.
2014-12-30
Haha ne znam, ne poznajem ni jednog pravog ustasu, a ako vozi motor neka uziva sa svojih devedesetak godina. Motor je iznad svih tih prica o zrtvama iz drugog svjetskoga rata.veber wrote:jel znaš da je prosječni usraša vizač motora?omni wrote:Prosjecan amer je ubijedjen da je i u Dari odgledao zlocine srba nad mujagama, ili u najbolju ruku obracun tutsi i hutu... Danasnjim americkim klincima pustis dokumentarac iz drugog svjetskog oni se dive kako su prije toliko godina snimali efekte, treba im 10 minuta filma da mozda skuze da je ww2, a za Hitlera je cuo svaki peti. Sta reci, mozda su i u pravu.
omni-
2014-04-12
pa onaj pročetnik od tetrjeba floskuirao daomni wrote:Haha ne znam, ne poznajem ni jednog pravog ustasu, a ako vozi motor neka uziva sa svojih devedesetak godina. Motor je iznad svih tih prica o zrtvama iz drugog svjetskoga rata.veber wrote:jel znaš da je prosječni usraša vizač motora?omni wrote:Prosjecan amer je ubijedjen da je i u Dari odgledao zlocine srba nad mujagama, ili u najbolju ruku obracun tutsi i hutu... Danasnjim americkim klincima pustis dokumentarac iz drugog svjetskog oni se dive kako su prije toliko godina snimali efekte, treba im 10 minuta filma da mozda skuze da je ww2, a za Hitlera je cuo svaki peti. Sta reci, mozda su i u pravu.
su prosječni usraše
vozači vespi.
tu negdje završava njegovo poimanje kako vozit bicikl.
2014-12-30
veber ostavi plosku na miru
Mozes ti to
Mozes ti to
O cemu taj jos nije fioskulirao, jedino nikada nije dirnuo u tita, partiju, drazu i popa djujica...veber wrote:pa onaj pročetnik od tetrjeba floskuirao daomni wrote:Haha ne znam, ne poznajem ni jednog pravog ustasu, a ako vozi motor neka uziva sa svojih devedesetak godina. Motor je iznad svih tih prica o zrtvama iz drugog svjetskoga rata.veber wrote:jel znaš da je prosječni usraša vizač motora?omni wrote:Prosjecan amer je ubijedjen da je i u Dari odgledao zlocine srba nad mujagama, ili u najbolju ruku obracun tutsi i hutu... Danasnjim americkim klincima pustis dokumentarac iz drugog svjetskog oni se dive kako su prije toliko godina snimali efekte, treba im 10 minuta filma da mozda skuze da je ww2, a za Hitlera je cuo svaki peti. Sta reci, mozda su i u pravu.
su prosječni usraše
vozači vespi.
tu negdje završava njegovo poimanje kako vozit bicikl.
omni-
2014-04-12
Ja otvorio bocu vina, ajd baba navrati, mozda padne i sex ako mi opsujes tita.Sora wrote:veber ostavi plosku na miru
Mozes ti to
omni-
2014-04-12
stariš kao i svi.omni wrote:Uostalom jebo film bez us marines...
da li te prati onaj osjećać kda ti očevi zasuse a kosti zabride.
skužiš da nisi uzeo kacigu, a bogme ni rukavice navukao.
2014-12-30
ako buš mi popušil, dođem i ja na par minuta.omni wrote:Ja otvorio bocu vina, ajd baba navrati, mozda padne i sex ako mi opsujes tita.Sora wrote:veber ostavi plosku na miru
Mozes ti to
2014-12-30
Jos ne zaboravljam opremu, doci ce i to :D ali se ne bojim neizbjeznoga. Uzivam u propasti koju ne mogu izbjeci, bojati se i brinuti ne daje utjehu niti rezultat.veber wrote:stariš kao i svi.omni wrote:Uostalom jebo film bez us marines...
omni-
2014-04-12
Jok, samo baba dolazi u obzir, mene je partija ucila da je homoseksualnost bolest i ja to postujem. Jedino to.veber wrote:ako buš mi popušil, dođem i ja na par minuta.omni wrote:Ja otvorio bocu vina, ajd baba navrati, mozda padne i sex ako mi opsujes tita.Sora wrote:veber ostavi plosku na miru
Mozes ti to
omni-
2014-04-12
ošli na kvasinu.omni wrote:Jos ne zaboravljam opremu, doci ce i to :D ali se ne bojim neizbjeznoga. Uzivam u propasti koju ne mogu izbjeci, bojati se i brinuti ne daje utjehu niti rezultat.veber wrote:stariš kao i svi.omni wrote:Uostalom jebo film bez us marines...
uskoro će sse djeca s nama pohitavat.
trebaš možda glavu. 2,0 skroz uređena. novi ventili, nove gumice. dam za 500kn.
2014-12-30
Hvala, sada je sve novo, nadam se da ce drzati neke 3 god pa mijenjam ako bude srece i zdravlja.veber wrote:ošli na kvasinu.omni wrote:Jos ne zaboravljam opremu, doci ce i to :D ali se ne bojim neizbjeznoga. Uzivam u propasti koju ne mogu izbjeci, bojati se i brinuti ne daje utjehu niti rezultat.veber wrote:stariš kao i svi.omni wrote:Uostalom jebo film bez us marines...
omni-
2014-04-12
kada ostarimo, bumo srali ko grlice.omni wrote:Hvala, sada je sve novo, nadam se da ce drzati neke 3 god pa mijenjam ako bude srece i zdravlja.veber wrote:ošli na kvasinu.omni wrote:Jos ne zaboravljam opremu, doci ce i to :D ali se ne bojim neizbjeznoga. Uzivam u propasti koju ne mogu izbjeci, bojati se i brinuti ne daje utjehu niti rezultat.veber wrote:
stariš kao i svi.
ja sam vozio 280
ne ja sam vozio 280
ne šupak srpski je gibal 285 i nismo ga uspjeli stići.
ali ima još vremena
nije nam ni 70
2014-12-30
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Dara iz Jasenovca
» " Dara iz Jasenovca " nominacije
» Zabavljala cetnike a sad se osjeca kao 'Dara iz Jasenovca'
» Dara iz Jasenovca nas je vratila na propagandno na pocetak devedesetih i to je ono sto je Suljo htio.
» MCF: „Dara iz Jasenovca“ najgledaniji film u Americi na osnovu prosečne zarade u bioskopima
» " Dara iz Jasenovca " nominacije
» Zabavljala cetnike a sad se osjeca kao 'Dara iz Jasenovca'
» Dara iz Jasenovca nas je vratila na propagandno na pocetak devedesetih i to je ono sto je Suljo htio.
» MCF: „Dara iz Jasenovca“ najgledaniji film u Americi na osnovu prosečne zarade u bioskopima
Page 4 of 6