ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HDZ na braniku nepotizma i korupcije

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

HDZ na braniku nepotizma i korupcije - Page 2 Empty Re: HDZ na braniku nepotizma i korupcije

Post by vili40 Sat 13 Feb - 19:53

ne kužim konkretno što dižu toliko buke oko Markotićke,što je cijepila majku koja ima preko 80?Svašta,ako nemaju što drugo naći i nafitiljiti onda su ili slijepi ili glupi i nesposobni.

vili40

2015-08-02

Back to top Go down

HDZ na braniku nepotizma i korupcije - Page 2 Empty Re: HDZ na braniku nepotizma i korupcije

Post by Guest Sat 13 Feb - 19:53

epikur37 wrote:
Sovak wrote:
epikur37 wrote:
Sovak wrote:

Jebe mi se ... čekam Sputnika.

Morti i dočekam.

koje god cjepivo dođe, ja sam se već prijavio..

malo falilo da dobijem preko reda...a vidi sad cirkusa :D

rusko mi je u preferenciji ali može i astra zaneka.

S tim prvo punica nek se ciepi ... onda vidim.

:D

mora bit tvrda neka

Puno gore. Dugovječna ... krv joj Isusovu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 13 Feb - 19:54

vili40 wrote:ne kužim konkretno što dižu toliko buke oko Markotićke,što je cijepila majku koja ima preko 80?Svašta,ako nemaju što drugo naći i nafitiljiti onda su ili slijepi ili glupi i nesposobni.

Sve troje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Sat 13 Feb - 23:53

blago nama s našom oporbom kad je cijepljenje babe od 80+ godina najveći problem u državi :offt

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by aben Sun 14 Feb - 0:01

epikur37 wrote:
Sovak wrote:
epikur37 wrote:Inače oko ovog cijepljenja preko reda najglasniji su index-trolovi koji su općenito protiv cijepljenja, kojim smeta lock down kad rade kafići a kad ne rade smeta im što nije lock down...

nepismena stoka.

podrška zakonu za uvođenje reda u virtualnu komunikaciju

Nabijem na kurac tu komunikaciju.

Tko bu određival kaj se smije pisati?

Komitet za istinu? Čiji?

Jebem im mater u čvalje.

ja sam ipak za

kad vidim komentare ispod portala , zgrožen sam

tu treba napraviti reda...koliko razgovaram s kolegama i ljudima koji imaju zrno soli u glavi većina je za

znači ne vidim nikakav problem u vlasti, strankama i politici općenito

problem jedino trenutno vidim u nezajžljivoj virtualnoj komunikaciji bez ikakve odgovornosti te medijima koji lože najniže emocije
Uvodi bi reda u virtualnu komunikaciju, a čitave grpacije zoveš nepismenim beštijami? 

I u tomu te podržavaju kolege intelekualci?

Pod hitno sowell, intelectuals and society:
One of the most surprising aspects of this study is how often intellectuals have been proved not only wrong, but grossly and disastrously wrong in their prescriptions for the ills of society - and how little their views havechanged in response to empirical evidence of the disasters entailed by those views

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 14 Feb - 0:20

tre wrote:blago nama s našom oporbom kad je cijepljenje babe od 80+ godina najveći problem u državi :offt

točno...patetičihn su
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by T. Sun 14 Feb - 0:33

RayMabus wrote:HDZ na braniku nepotizma i korupcije - Page 2 0bad546c-bd23-4c24-91fd-375118380558
Attention whore...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by T. Sun 14 Feb - 0:35

'Misli na druge, cijepi se'...
I završi u središnjem dnevniku...
Jer si se cijepio...
Bezglavi smušenjaci, što reći...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 14 Feb - 0:45

T. wrote:
RayMabus wrote:HDZ na braniku nepotizma i korupcije - Page 2 0bad546c-bd23-4c24-91fd-375118380558
Attention whore...

definitivno...

ta osoba sablažnjuje
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics