I njemački mediji pišu o neviđenom slučaju nepotizma u gradu Zagrebu
Page 1 of 1
I njemački mediji pišu o neviđenom slučaju nepotizma u gradu Zagrebu
Za slučaj neviđenog i baskrupuloznog nepotizma u Bandićevoj gradskoj upravi zainteresirao se čak i njemački Süddeutche Zeitung.
“I tri i pol godine nakon ulaska zemlje u Europsku uniju, većina poslova i dalje se dobiva preko osobnih veza, što mlade i obrazovane Hrvate već godinama tjera u inozemstvo”, pišu ove ugledne novine.
...slučaj obitelji Nevistić. Zoran Nevistić, rodom iz Tomislavgrada, radi kao pročelnik Službe za mjesnu samoupravu u Gradu Zagrebu, a u različitim službama gradske uprave zaposleni su i njegova supruga Snježana, sinovi Ante i Filip, snaha Iva te šogorica Roža Nevistić.
‘To su ljudi bez srama, koji zapošljavaju cijele obitelji.
Ma tko bi li se tome nadao?
link
Re: I njemački mediji pišu o neviđenom slučaju nepotizma u gradu Zagrebu
to sam ja stavio pa su mi se cijenjeni forumaši čudili kao ono "pa to je normalno"
baš me zanima kolko je forumaša ovdje tako uhljebljeno
vili40-
2015-08-02
ja..iskreno..zaposlio me stric...pa kome ce pomoci ako ne meni...neka drugom pomogne njegov...ako ne moze..nisam ja tome kriv...vili40 wrote:to sam ja stavio pa su mi se cijenjeni forumaši čudili kao ono "pa to je normalno"
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jesu ti na radnom mjestu rekli "sjedi tu i ništa ne diraj"?vuksadinare wrote:ja..iskreno..zaposlio me stric...pa kome ce pomoci ako ne meni...neka drugom pomogne njegov...ako ne moze..nisam ja tome kriv...vili40 wrote:to sam ja stavio pa su mi se cijenjeni forumaši čudili kao ono "pa to je normalno"
vili40-
2015-08-02
ne...ja sam strucan...vili40 wrote:jesu ti na radnom mjestu rekli "sjedi tu i ništa ne diraj"?vuksadinare wrote:ja..iskreno..zaposlio me stric...pa kome ce pomoci ako ne meni...neka drugom pomogne njegov...ako ne moze..nisam ja tome kriv...vili40 wrote:to sam ja stavio pa su mi se cijenjeni forumaši čudili kao ono "pa to je normalno"
2015-09-08
pa i bandićevi su stručni samo što koštaju ko svetog petra kajgana,takvi su najjeftiniji kad ništa ne radevuksadinare wrote:ne...ja sam strucan...vili40 wrote:jesu ti na radnom mjestu rekli "sjedi tu i ništa ne diraj"?vuksadinare wrote:ja..iskreno..zaposlio me stric...pa kome ce pomoci ako ne meni...neka drugom pomogne njegov...ako ne moze..nisam ja tome kriv...vili40 wrote:to sam ja stavio pa su mi se cijenjeni forumaši čudili kao ono "pa to je normalno"
vili40-
2015-08-02
gle drugo je ako te stric zaposlio u svojoj firmi...vuksadinare wrote:ja..iskreno..zaposlio me stric...pa kome ce pomoci ako ne meni...neka drugom pomogne njegov...ako ne moze..nisam ja tome kriv...vili40 wrote:to sam ja stavio pa su mi se cijenjeni forumaši čudili kao ono "pa to je normalno"
1)hrani te stric
2) stric je taj koji će te trpit ako mu budeš zabušavao , on te hrani
a drugo je ako bandić zaposli pola hercegovine da lupa pečate i nerade kurca, i onda njih hrani ostatak države kroz veće PDV, kroz veće poreze ugostiteljima, poduzećima, pa zbog visokih poreza , nitko ne investira pa Hrvati iseljavaju u Njemačku, a ekpa iz BiH se trpa na državnu sisu
Guest- Guest
ne radim kod strica u firmi..stric mi ej bio veza...Pinochet wrote:gle drugo je ako te stric zaposlio u svojoj firmi...vuksadinare wrote:ja..iskreno..zaposlio me stric...pa kome ce pomoci ako ne meni...neka drugom pomogne njegov...ako ne moze..nisam ja tome kriv...vili40 wrote:to sam ja stavio pa su mi se cijenjeni forumaši čudili kao ono "pa to je normalno"
1)hrani te stric
a drugo je ako bandić zaposli pola hercegovine da lupa pečate i nerade kurca, i onda njih hrani ostatak države kroz veće PDV, kroz veće poreze ugostiteljima, poduzećima, pa zbog visokih poreza , nitko ne investira pa Hrvati iseljavaju u Njemačku, a ekpa iz BiH se trpa na državnu sisu
2015-09-08
ja nisam skup...nemam takve apetitevili40 wrote:pa i bandićevi su stručni samo što koštaju ko svetog petra kajgana,takvi su najjeftiniji kad ništa ne radevuksadinare wrote:ne...ja sam strucan...vili40 wrote:jesu ti na radnom mjestu rekli "sjedi tu i ništa ne diraj"?vuksadinare wrote:ja..iskreno..zaposlio me stric...pa kome ce pomoci ako ne meni...neka drugom pomogne njegov...ako ne moze..nisam ja tome kriv...vili40 wrote:to sam ja stavio pa su mi se cijenjeni forumaši čudili kao ono "pa to je normalno"
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne radim kod strica u firmi..stric mi ej bio veza...Pinochet wrote:gle drugo je ako te stric zaposlio u svojoj firmi...vuksadinare wrote:ja..iskreno..zaposlio me stric...pa kome ce pomoci ako ne meni...neka drugom pomogne njegov...ako ne moze..nisam ja tome kriv...vili40 wrote:to sam ja stavio pa su mi se cijenjeni forumaši čudili kao ono "pa to je normalno"
1)hrani te stric
kod strica u firmi?
jel firma državn? ako jest sve jasno. došao si da siseš lovu, jer da bi hranilo jednoga koji neradi kurca( u državnoj firmi), dvojica mladih se trebaju iseliti iz njemačke.
jel firma privatna? ako jest, koga boli kurac, dapače guštaj
Guest- Guest
nije drzavana..gradsko ej vlasnistvo..tj radim u vrticu...Pinochet wrote:vuksadinare wrote:ne radim kod strica u firmi..stric mi ej bio veza...Pinochet wrote:gle drugo je ako te stric zaposlio u svojoj firmi...vuksadinare wrote:ja..iskreno..zaposlio me stric...pa kome ce pomoci ako ne meni...neka drugom pomogne njegov...ako ne moze..nisam ja tome kriv...vili40 wrote:to sam ja stavio pa su mi se cijenjeni forumaši čudili kao ono "pa to je normalno"
1)hrani te stric
kod strica u firmi?
jel firma državn? ako jest sve jasno. došao si da siseš lovu, jer da bi hranilo jednoga koji neradi kurca( u državnoj firmi), dvojica mladih se trebaju iseliti iz njemačke.
2015-09-08
vuksadinare wrote:nije drzavana..gradsko ej vlasnistvo..tj radim u vrticu...Pinochet wrote:vuksadinare wrote:ne radim kod strica u firmi..stric mi ej bio veza...Pinochet wrote:gle drugo je ako te stric zaposlio u svojoj firmi...vuksadinare wrote:
ja..iskreno..zaposlio me stric...pa kome ce pomoci ako ne meni...neka drugom pomogne njegov...ako ne moze..nisam ja tome kriv...
1)hrani te stric
kod strica u firmi?
dobro, gradsko-državno, isti kurac. gle ja tebi ne zamjeran što si "parazit", aj barem si se ratovao za državu, jednotavno cijeli ovaj ekonomski sustav je tako nakaradan, da ljudi od pustih poreza i birokracije i ne mogu naći normalan posao, a onda svi povlače vezu za državne jasle.. i onda što država ima više tih "parazita" , mora dizati veće poreze da bi ih prehranila, a onda još veći porezi još više ubijaju natalitet, ekonomiju, ubrzavaju iseljavanje... dapače podržavam da je što više ekipe na državnim jaslama, da što prije pukne taj sustav.. nema ovdje nekih reformi.. samo treba izbjegavati plaćanje poreza, trpati na državnu sisu, i iseljavati, jedino tako će puknuti kao što je pukao socijalizm
mislim zašto ste se vi branitelji ratovali i ginuli i bili ranjavani, kada podržavate ekonomsku politiku koja će uništiti državu, mislim koji smo kurac trčali iz Yuge, Beograd i Srbi su nas puno manje pljačkali nego što radi Zagreb i HDZ
Guest- Guest
cuj ja ti nemam ured imam samo radionu tj ja sam ti domar u vrticu..sve sto se pokvari moram popraviti,pofarbati,pokositi,nositi..dakle nisam uredski molajc...nesto korisno radim..Pinochet wrote:vuksadinare wrote:nije drzavana..gradsko ej vlasnistvo..tj radim u vrticu...Pinochet wrote:vuksadinare wrote:ne radim kod strica u firmi..stric mi ej bio veza...Pinochet wrote:
gle drugo je ako te stric zaposlio u svojoj firmi...
1)hrani te stric
kod strica u firmi?
dobro, gradsko-državno, isti kurac. gle ja tebi ne zamjeran što si "parazit", aj barem si se ratovao za državu, jednotavno cijeli ovaj ekonomski sustav je tako nakaradan, da ljudi od pustih poreza i birokracije i ne mogu naći normalan posao, a onda svi povlače vezu za državne jasle.. i onda što država ima više tih "parazita" , mora dizati veće poreze da bi ih prehranila, a onda još veći porezi još više ubijaju natalitet, ekonomiju, ubrzavaju iseljavanje... dapače podržavam da je što više ekipe na državnim jaslama, da što prije pukne taj sustav.. nema ovdje nekih reformi.. samo treba izbjegavati plaćanje poreza, trpati na državnu sisu, i iseljavati, jedino tako će puknuti kao što je pukao socijalizm
mislim zašto ste se vi branitelji ratovali i ginuli i bili ranjavani, kada podržavate ekonomsku politiku koja će uništiti državu, mislim koji smo kurac trčali iz Yuge, Beograd i Srbi su nas puno manje pljačkali nego što radi Zagreb i HDZ
2015-09-08
Tek nakon pisanja "ŽUTARNJEG ORJUNAŠKOG LISTA" i crvenog Danas , sad net hr.provocator wrote:Za slučaj neviđenog i baskrupuloznog nepotizma u Bandićevoj gradskoj upravi zainteresirao se čak i njemački Süddeutche Zeitung.
Ma tko bi li se tome nadao?
Zagreb (dpa) - Ein besonders krasser Fall von Vetternwirtschaft sorgt in Kroatien für Empörung. Nach einem Bericht der Tageszeitung "Jutarnji list" sind bei der Stadtverwaltung Zagreb nicht weniger als sechs Mitglieder einer Familie zum Teil in leitenden Positionen beschäftigt: Dem Familienoberhaupt folgten dessen Ehefrau, zwei Söhne, eine Schwägerin und eine Schwiegertochter. Weil auch dreieinhalb Jahre nach dem EU-Beitritt des Landes die meisten Arbeitsplätze über Beziehungen vergeben werden, wandern junge und gut ausgebildete Kroaten seit Jahren ins Ausland ab.
2014-04-18
nezaposlenost i nepotizam pri zapošljavanju su direktna posljedica politike štednje, smanjenja dugova i smanjenja potrošnje
građani sami pod sobom pile granu na kojoj sjede
balkanci imaju prenizak IQ da bi mogli samostalno upravljati ekonomijom, bilo bi bolje da tu ulogu preuzme Brisel
građani sami pod sobom pile granu na kojoj sjede
balkanci imaju prenizak IQ da bi mogli samostalno upravljati ekonomijom, bilo bi bolje da tu ulogu preuzme Brisel
Guest- Guest
U čem je problem s tom obitelji? Ljudi su slični svojim predcima i rođacima pa je normalno da rade slične poslove.
Similar topics
» Progres u kanadi o kojem progresivni mainstream mediji ne pisu jer su skromni
» GRABAR-KITAROVIĆ 'Nepodnošljivi seksizam je da mediji pišu o mom odijevanju, frizuri, dijeti...'
» Turski mediji pišu da je Rusija napala humanitarni konvoj kamiona u Siriji
» Gradonačelnik Bandić stvarno je bratu ministra Marića dao posao, mediji pišu da se zaposlio u ZET-u
» Iz šatora počeo izlaziti bijeli dim, mediji pišu da imamo novog ministra branitelja
» GRABAR-KITAROVIĆ 'Nepodnošljivi seksizam je da mediji pišu o mom odijevanju, frizuri, dijeti...'
» Turski mediji pišu da je Rusija napala humanitarni konvoj kamiona u Siriji
» Gradonačelnik Bandić stvarno je bratu ministra Marića dao posao, mediji pišu da se zaposlio u ZET-u
» Iz šatora počeo izlaziti bijeli dim, mediji pišu da imamo novog ministra branitelja
Page 1 of 1