Udarac za Plenkija.Karlovacki gradonacelnik Damir Jelic napusta HDZ i pregovara sa Skorom i DP
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Udarac za Plenkija.Karlovacki gradonacelnik Damir Jelic napusta HDZ i pregovara sa Skorom i DP
Nije problem u njima nego u narodu. To je niska inteligencija. Normalan čovik im nakon Sanadera kao stranci ne bi da glas. Nikad. Ni u najgorim noćnim morama.
Al to ne možeš narodu objasniti kad je niske inteligencije i tu nema pomoći dok jednostavno vrijeme i prirodna smrt ne pošalje takve na nebo a dođu neke nove generacije koje će to shvatiti.
Al to ne možeš narodu objasniti kad je niske inteligencije i tu nema pomoći dok jednostavno vrijeme i prirodna smrt ne pošalje takve na nebo a dođu neke nove generacije koje će to shvatiti.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Udarac za Plenkija.Karlovacki gradonacelnik Damir Jelic napusta HDZ i pregovara sa Skorom i DP
anemični sociopat čisti hdz?RayMabus wrote:Njegov proboem. U Plenkovicevom HDZu nema mjesta na listama za kadrove Tomislava Karamarka. Plenky čisti HDZ od tog ološa i postavlja sebi vjerne igrače.
svaka spodoba koju anemični sociopat osobno odabere je veći ološ od onoga kojeg anemični zgubidan kao želi očistiti.
to da je taj soj puzavaca odan do groba anemičnom sociopatu stoji, jedino što moraju biti spremni da ih se anemičar javno odrekne čim svekolika javnost sazna što su sve uspjeli zajebati.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Velik udarac za Camerona: Londonski gradonačelnik poduprijet će Brexit
» Umro general Ivo Jelić
» Krišto o raskolu sa Škorom: Mjesecima me ušutkavanju i podmeću mi
» Petrov : Razgovaramo sa Škorom , objavit ćemo detalje kad sve dogovorimo
» Raspudić razgovara sa Škorom i Mostom oko svog ulaska u politiku
» Umro general Ivo Jelić
» Krišto o raskolu sa Škorom: Mjesecima me ušutkavanju i podmeću mi
» Petrov : Razgovaramo sa Škorom , objavit ćemo detalje kad sve dogovorimo