EVROPA JE ŠAKA JADA, OTIŠLA SAM U SRBIJU!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
EVROPA JE ŠAKA JADA, OTIŠLA SAM U SRBIJU!
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3622323/evropa-je-saka-jada-otisla-sam-u-srbiju-vedrana-rudan-nikad-zesca-hrvatski-predsednik-neka-hrce-i-prespava-mandat
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: EVROPA JE ŠAKA JADA, OTIŠLA SAM U SRBIJU!
Tko je ta? Sora? Dara? Mica Trofrtaljka?
omni-
2014-04-12
to je vulgarno, polupismeno piskaralo kako kaže Milanović Zoranomni wrote:Tko je ta? Sora? Dara? Mica Trofrtaljka?
2014-04-16
Aha ok pa ono bas u Beograd, sad mi je jasno. Severina je imala neke druge adute a ova vulgarnost i polupismenost, snaci ce se u novoj okolici.mortal wrote:to je vulgarno, polupismeno piskaralo kako kaže Milanović Zoranomni wrote:Tko je ta? Sora? Dara? Mica Trofrtaljka?
omni-
2014-04-12
2014-04-16
prostakuša se u smrdiji osjeća kao u svom dnevnom boravku. Kamo sreće da se nikada ne vrati od tamo i da nikada više za tu glupaču više ni ne čujemo.
ekipa za beoooograd, za beograd.tre wrote:prostakuša se u smrdiji osjeća kao u svom dnevnom boravku. Kamo sreće da se nikada ne vrati od tamo i da nikada više za tu glupaču više ni ne čujemo.
a, svi se vrate.
skupljam boce po kvartu, pa sam malo na tuđi teritorij zašooo, kad tamo-naletim na košutu februar.
veli mi partner od kontejnera da se doselila u naš kvart.
i da joj sponzoriranje više nije mrsko.
i eto nje u zagrebu.
jopet
2014-12-30
Sad je više nitko ni u smrdiji ne želi jebat, tužna je sudbina tih useful idiotkinjaveber wrote:ekipa za beoooograd, za beograd.tre wrote:prostakuša se u smrdiji osjeća kao u svom dnevnom boravku. Kamo sreće da se nikada ne vrati od tamo i da nikada više za tu glupaču više ni ne čujemo.
a, svi se vrate.
skupljam boce po kvartu, pa sam malo na tuđi teritorij zašooo, kad tamo-naletim na košutu februar.
i eto nje u zagrebu.
jopet
trebao sam ju pitat da mi da 10 boca u kešu.tre wrote:Sad je više nitko ni u smrdiji ne želi jebat, tužna je sudbina tih useful idiotkinjaveber wrote:ekipa za beoooograd, za beograd.tre wrote:prostakuša se u smrdiji osjeća kao u svom dnevnom boravku. Kamo sreće da se nikada ne vrati od tamo i da nikada više za tu glupaču više ni ne čujemo.
a, svi se vrate.
i eto nje u zagrebu.
jopet
dok dođem do kvatrića i nazad to mi je pola satnice.
2014-12-30
veber wrote:ekipa za beoooograd, za beograd.tre wrote:prostakuša se u smrdiji osjeća kao u svom dnevnom boravku. Kamo sreće da se nikada ne vrati od tamo i da nikada više za tu glupaču više ni ne čujemo.
a, svi se vrate.
i eto nje u zagrebu.
jopet
Zaradis li sta od tih boca...
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Beogradu se opet pridaje preveliki značaj.
Bilo odlaskom tamo,bilo jasnim određenjem da se tamo nikako neće ići ili nastupati.
Bilo odlaskom tamo,bilo jasnim određenjem da se tamo nikako neće ići ili nastupati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Možete ondje ići,ili ne ići,ali Beograd je izgubio ulogu,identitet,značaj i oblik kakav je imao nekada.
Ništa u Beogradu više nije isto kao što je bilo prije 20-30 godina.
Ništa.
Nekad je BG bio oltar košarke,pijedestal. Kad danas gledamo KK Partizan i CZ sa masom crnaca,ti iz aviona vidiš da to više nije Beograd.
Kinematografija i kazalište(pozorište) danas je drek.
Beogradska rock scena ne postoji. razvaljena je.
Novinarstvo se bavi Karleušom,Veljom Nevoljom, Rijalitijima i sličnim smećem.
Koji kurac uopće imate ići tamo.
Ništa u Beogradu više nije isto kao što je bilo prije 20-30 godina.
Ništa.
Nekad je BG bio oltar košarke,pijedestal. Kad danas gledamo KK Partizan i CZ sa masom crnaca,ti iz aviona vidiš da to više nije Beograd.
Kinematografija i kazalište(pozorište) danas je drek.
Beogradska rock scena ne postoji. razvaljena je.
Novinarstvo se bavi Karleušom,Veljom Nevoljom, Rijalitijima i sličnim smećem.
Koji kurac uopće imate ići tamo.
2014-04-22
....ma budala...vjecna 'zrtva'...elem su je maltretirali kao djevojcicu jer se nije htjela igrat lutkama...elem su je maltretirali kao djevojku jer nije bila kurva i sponzorusa elem su je maltretirali kao novinarku..elem zato jer joj je muz srbin...elem zato jer su svi ljubomorni na nju jer je uspjesna knjizevnica..a uglavnom je iskompleksirana osoba kad je spoznala da nije komad..i da se drugi muskarci vise motaju oko njenih frendica nego oko nje a ona je samo zeljela da se isto motaju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Otići u BG tamo negdje od 30-tih pa do 80-tih,to je već bilo nešto.
Ta,onda su ondje zaista odlazili književni,politički,diplomatski,umjetnički,filmski ili sportski velikani.
Uzmimo samo koliko je Hrvata u tim vremenima ondje živjelo(i)li radilo.
A danas? Tko danas recimo iz Hrvatske,Slovenije,ili BIH odlazi u BG???
Pa čak ni Srbi iz Bosne više u Beogradu ne vide nešto ,pa kad čujem da neke naše hrvatske budaletine idu ondje i odande seru po Hrvatskoj,"raspale me užasa plamovi" kako bi reko Njegoš.
Ta,onda su ondje zaista odlazili književni,politički,diplomatski,umjetnički,filmski ili sportski velikani.
Uzmimo samo koliko je Hrvata u tim vremenima ondje živjelo(i)li radilo.
A danas? Tko danas recimo iz Hrvatske,Slovenije,ili BIH odlazi u BG???
Pa čak ni Srbi iz Bosne više u Beogradu ne vide nešto ,pa kad čujem da neke naše hrvatske budaletine idu ondje i odande seru po Hrvatskoj,"raspale me užasa plamovi" kako bi reko Njegoš.
2014-04-22
taman za brlju na placu. -60 komSerbinho-3 wrote:veber wrote:ekipa za beoooograd, za beograd.tre wrote:prostakuša se u smrdiji osjeća kao u svom dnevnom boravku. Kamo sreće da se nikada ne vrati od tamo i da nikada više za tu glupaču više ni ne čujemo.
a, svi se vrate.
i eto nje u zagrebu.
jopet
Zaradis li sta od tih boca...
i burek -24 kom
2014-12-30
Drugo za 'prikopametnu' i 'cednu'...rudanicu..hrvatska nije kriva za manjak cjepiva..ona je platila cjepivo a sto nije dobila trazene kolicine kriv je brisel...zar sam ja kriv ako kupim auto a auto kuca mi ga ne isporucuje...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
2014-04-16
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Cini mi se da kad neko hoce isprovocirat duhove u Hrvatskoj ode u Beograd i misli da je to strašno po hrvatsko javno mnijenje.
A u stvari provocirati se moze i iz Pule,Ivanca,Đurmaneca ili Luga Poznanoveckog.
A u stvari provocirati se moze i iz Pule,Ivanca,Đurmaneca ili Luga Poznanoveckog.
2014-04-22
I ako jesi pijanduro vratiti ćeš se u petak , tj sutra u tu šaku jada europu. E onda bi te trebalo slikati na granici i objaviti " Vraćam se u šaku jada"
Nemam ništa protiv odlaska, i ja bi za vikend da ne traže test al ovakva pompozna sranja pijandure mi idu na kiki.
Pogotovo zato jer je otprilike već u hrvatskoj.
Nemam ništa protiv odlaska, i ja bi za vikend da ne traže test al ovakva pompozna sranja pijandure mi idu na kiki.
Pogotovo zato jer je otprilike već u hrvatskoj.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Milanović - Kolinda je "šaka jada", "karavaso" olajava, itd.
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Vlak tuge... jada... i depresije
» Doletila šaka u oko emancipačiji iz daleke Australije...
» Na krilima Merkelice, jada i švapskih izbjeglica Zlatna Zora buja...
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Vlak tuge... jada... i depresije
» Doletila šaka u oko emancipačiji iz daleke Australije...
» Na krilima Merkelice, jada i švapskih izbjeglica Zlatna Zora buja...
Page 1 of 2